ADP-istii + Pescarusi, tei infloriti etc

ADP-istii + Pescarusi, tei infloriti etc | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

Ma scot din sarite !!!!
Parca-s o haita de animale turbate, asa cum se reped asupra copacilor din Bucuresti.
Taie si taie si taie .

Cine naiba ii coordoneaza pe astia?
Cine le spune unde sa taie, cat sa taie si cum sa taie?

Am fost de curand in vizita la niste prieteni, care aveau in fata blocului un spatiu verde superb si impecabil ingrijit.
Din nefericire, tocmai trecusera pe acolo ADP-istii si facusera prapad .
Au taiat complet 3 copaci, printre care o salcie mare si superba, si i-au ciuntit oribil pe ceilalti .
Toti copacii pe care i-au taiat complet erau sanatosi, trunchiurile lor aratau perfect, nu erau gaunoase sau mai stiu eu ce.

E revoltator ce fac oamenii astia!!!!!
Ma pot adresa undeva?

A, azi dimineata am fost mirata ca nu aud mierlutzele cantand ca de obicei.
M-am uitat pe fereastra dormitorului si am vazut ca ieri trecusera AIA si facusera "curatenie" si in spatele blocului nostru .
Au taiat "din carne" crengile copacilor unde sedeau si cantau mierlutele. Probabil ca aveau cuiburi acolo .
Am vazut una stand stinghera intr-un varf de ciot, iar doua pe o antena de pe blocul de vizavi .

Si in cartierele vostre au navalit astia care cica fac curatenia de primavara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Au taiat salcia de tot sau doar au tuns-o? stiu ca la salcii crengile se rup usor la vant puternic si sunt periculoase, d-aia e bine sa fie tunse din cand in cand.

Eu nu mai zic nimic, aici sunt niste paduri superbe pe malul Dunarii sau pe malurile canalelor si se taie in prostie hectare intregi. In spate ramane un teren prafos, bun de nimic

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Adra, au taiat salcia de tot!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Te inteleg perfect.

Intr-o zi din toamna trecuta, cand am ajuns acasa, am fost surprins de lumina neobisnuit de intensa ce patrundea pe geamul camerei copiilor. Diparuse plopul falnic ce ne ferea de razele toride ale verii, ne incanta prin fosnetele lui toamna sau ne delecta prin concertele gazduite. A ramas o tulpina ciuntita de vreo 10 metri.
Macar nu l-au scos cu totul si l-au lasat sa creasca mai departe, poate in 10 ani va urca iar umbra la etajul nostru.

Dar desi initial revolta s-a indreptat spre muncitorii adp-ului care taiau de zor un alt plop, am aflat repede cine sunt initiatorii dezastrului: unii posesori de masini din bloc au chemat adp-ul, speriati ca plopii (plopul "nostru" s-a dovedit a fi perfect sanatos) le-ar putea spulbera rablele (sau gipanele, fiecare dupa buget), ba chiar am un vecin ce era mereu stresat ca pe capota gaseste gainat de la pasarile ce-si faceau veacul prin copacii de langa parcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

si eu sunt revoltata de cum isi "fac treaba" indivizii.
asta toamna am pus in pamant 3 trandafiri, le-am pus pun pet in "cap" si i-am explicat copilului ce frumos vor inflori...dar, prin octombrie au trecut indivizii au scos niste tufisuri si au montat un sistem de udat, mi-au scos un trandafir. cand i-am vazut le-am spus sa-i lase macar pe ceilalti, m-au luat in "ras" ca sa nu spun altcumva. au calcat altul si au plecat. am coborat l-am aranjat putin si parea sa-si fi revenit.
dar indivizii au aparut iar acum vreo 3 saptamani cu o masina din aia de sapat si i-au omorat si pe ceilalti 2 care ramasesera. au arat peste tot, cica au facut frumos. dar n-au pus nimic, gazon sau altceva. acum avem in fata blocului un pamant proapat arat in care sunt plantate zilnic chistoace de tigari, ambalaje si alte mizerii "gratie" colocatarilor din bloc.
acum am luat un plic de floricele dar imi e si teama sa le pun pentru ca sigur vor mai veni si iar le omoara si pe alea.

eu m-am gandit chiar sa ma duc pana la sediul lor, sa vorbesc cu seful lor, dar sotul rade de mine si imi spune ca pentru 3 trandafiri nici nu ma baga aia in seama. dar uite ca se intampla si mai rau .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Capcaunule, din fericire plopii cresc repede la loc, ai sa vezi :).
Au ciuntit si la noi 2 plopi superbi acum 2 ani si vad ca se regenereaza bine saracii...

Mie imi e foarte teama pentru alti 2 plopi la care nu au ajuns inca si ale caror ramuri aproape ca imi intra in balcon . Cand ies vara pe balcon si ma uit putin in jos, ma simt ca Tobbie Lolness :).

Citat:
am aflat repede cine sunt initiatorii dezastrului: unii posesori de masini din bloc au chemat adp-ul, speriati ca plopii (plopul "nostru" s-a dovedit a fi perfect sanatos) le-ar putea spulbera rablele (sau gipanele, fiecare dupa buget), ba chiar am un vecin ce era mereu stresat ca pe capota gaseste gainat de la pasarile ce-si faceau veacul prin copacii de langa parcare.

Niste [...]...
Mie imi zicea o vecina ca trebuie neaparat taiati plopii din Bucuresti, ca ea s-a saturat de atata puf in casa .
Sa vorbim cu Cioroianu, poate ne da vreo idee in legatura cu vreo destinatie pentru toti nevropatii astia .

Mergi la inceput

Da, Aka, asa au arat si la noi in fata blocului...
Macar noi nu aveam flori...

Daca tu stii unde au sediul, poate ar fi bine sa te duci si sa vorbesti cu vreun sef de acolo.
Da' sa nu il iei direct ca cine stie ce badaran o fi si ala, sa-i spui ca nu numai ei vor ca Bucurestiul sa arate frumos, ca trebuie sa conlucram , ca uite cum au distrus aia trandafirii desi le atrasesei atentia samd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

asa am spus si eu acum 2 ani cand au ciuntit toti copacii din curtea blocului unde locuieste mama...cred insa ca au avut un anume plan, pentru ca anul trecut copacii au inverzit uniform, crengile au crescut frumos, coroana lor era tare ingrijita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

trimite-le un e-mail. vezi ce iti raspund. desi nu cred ca rezolvi ceva nici cu prezenta acolo nici cu e-mail-ul. eu asa am facut acum 4-5 ani cand au inceput sa ingradeasca toate spatiile verzi cu garduri de juma' de metru. mi-au raspuns pana in momentul in care i-am intrebat de la ce firma achizitioneaza gardurile :),petru ca am considerat ca este si dreptul meu sa stiu avand in vedere ca sunt si banii mei.

e trist ca defriseaza copacii si nu planteaza altii in loc.

11+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Daca se pot defrisa copacii inseamna ca se pot depopula si oamenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu cred ca fac exces de zel dupa accidentele cu copaci cazuti la care au cam fost luati in vizor cei de la ADP. S-or fi anuntat furtuni sau vantoase. Da' ca de obicei excesul de zel strica...

Mergi la inceput