Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

buna fetelor, sunt bine, nu va faceti griji.
ingrijorata rau, dar deja asta e starea mea in toata sarcina asta.

mi-a raspuns Dna Uscatescu la emailuri. mi-a zis ca trebuie tratament, ca mai lipsesc niste analize, nu stiu care ca eu am cerut screening complet si am 2 foi de analize... sper sa nu ma mai trezesc cu altceva in neregula...
merg s-o vad pe 30 aprilie la Medsana cand imi va face si analizele care lipsesc si imi va da tratament.

Bineinteles ca aici si ginecologul si hematologul mi-au zis doar: not to worry... ca valoarea asta scade in sarcina si ca e falsa de fapt...
am incredere mai multa in Dr Uscatescu chiar daca mi-as dori sa aiba dreptate astia si sa nu fie trombofilie si sa fie o valoare falsa la proteina asta S...
vineri plec cu avionul, sa-mi tineti pumnii sa ajung cu bine ca trombofilia implica riscuri la zboruri... iar eu n-am niciun tratament, niciun anticoagulant nimic...

nu cred ca o sa mai intru pana dupa Paste.
sunt foarte ocupata la servici si incerc sa imi termin ce am de facut pana plec in concediu si nici o stare prea sarbatoreasca n-am...

vestea buna e ca de ieri o simt constant pe ptitica.
ca o gadilatura interioara asa. sper sa nu fie imaginatia mea.
dar am simtit asta de mai multe ori ieri si azi la fel.
maine merg la moasa si sper sa-i aud inimioara si mi-am facut programare la ecografie joi sa vad daca e in limitele normale de crestere si daca e bine inainte de zbor...

Sarbatori fericite si aveti grija de voi!

16+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

May te asteptam cu vesti bune .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Salut fetelor. Inca nu am apucat sa citesc ce ati scris de vineri pana acum, dar recuperez imediat.

Eu intre timp am luat rezultatele de la urocultura din care a reisesit ca de fapt NU am infectie urinara - toate au iesit cu negativ/in limite normale. Nu am apucat sa ii cer doctoritei sa imi explice de ce urocultura a iesit bine, iar pe sumarul de urina era "flora microbiana".

Bebelina iar mi-a dat emotii... parca stie cand vine week-endul. am avut tot weekendul burta mica, plata nush cum sa zic si de miscat abia abia cate o adiere.... nici azi nu e prea activa. imi da emotii. :)

Vineri .... morfologia la 22 saptamani.

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu cand va aud pe voi cat mancati si cate kg ati luat , sincer ma apuca damblalele
chiar daca nimeni nu ma crede , eu sunt chiar ingrijorata ca nu iau deloc in greutate si nici pofta de mancare nu am cine stie ce , ciugulesc ca si inainte de sarcina
si greturi sau varsaturi n am avut , vitamine iau multe de cand am aflat de sarcina si tot nu se pune nimik pe mine :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

eu cand va aud pe voi cat mancati si cate kg ati luat , sincer ma apuca damblalele
chiar daca nimeni nu ma crede , eu sunt chiar ingrijorata ca nu iau deloc in greutate si nici pofta de mancare nu am cine stie ce , ciugulesc ca si inainte de sarcina
si greturi sau varsaturi n am avut , vitamine iau multe de cand am aflat de sarcina si tot nu se pune nimik pe mine :((

Fii fericita ... ai timp sa pui ... sau tu esti cazul fericit ...

20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

GEORGY
DBUNNY...eu nu pot fi asa, asa e sotul meu, el imi zice de toata lumea idnf mailie,incklusiv de bunica, care are 83 de ani..si este intradevar rautacioas,amdar mereu ii iau apararea,pt ca ma gandesc ca e si ea batrana si poate nu mai judeca chair corect...eu nu pot fi rautacioasa cu nimeni,adik las de la mine tot, numais aii vad pe ceillati fericiti, sau sa evit certurile,discutiile...

LALI, asa de dau salariile acolo,exact ep cat ai lucrat, cand m-am angajat, pe 1 decembrtie, am laut jumatate din sal pe 15 decembrie...
Si nu imi vine sa cred caT DE mult ai mancat....m-am frecat la ochi ca paote nu vedeam bine..Cred ca mi s-ar fi apelcat..eu cum mananc ceva cu poftsa, si mai mananc o portie in polus, gata,a doua zi sunt terminata,cum sutn azi, ce remedi iaveti pt greturi???

MAY..sa ai zbor frumos, oricum in vreo 3 ore ajungi ,asa ca nu esti foarte mult in aer, deci nu cred sa fie probleme

LORE, bafta la eco vineri,cred ca d'abia astepti, si eu la fel, dar pana pe 2 mai mai am de asteptat

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Buna Fetele

Raportez si eu + 2 kg de la inceput si pana acum.

Jade, esti o fericita - nu e nicio problema, stai linistita, la mine toate colegele de munca au fost mamici de iti venea sa te dai cu capul de pereti - s-au ingrasat max 9 kg si nu ca s-au straduit ci pur si simplu si au facut niste grasuni. :)

15+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Lore ti-am spus ca daca iese la sumar microflora abundenta nu e musai sa iasa urocultura pozitiva. Este diferenta intre flora microbiana si infectie urinara. Microflora se datoreaza microorganismelor care in mod normal traiesc in organism dar din cauza dezechilibrului hormonal pe fond de sarcina se inmultesc excesiv (intre astea e si candida). Infectia urinara are la baza bacterii fie luate de undeva, fie au migrat din alta parte a corpului intr-o zona unde n-ar trebui sa fie si pe care corpul le percepe ca intrusi. Sper ca am explicat cum trebuie. Si eu am avut microflora abundenta si urocultura negativa la sarcina cu Filip.

bujo mami de Filip si 20+ cu

Mergi la inceput

merci de lamurire bujo. chiar stateam un pic in indoiala daca nu cumva e rezultatul la urocultura gresit sau ceva. :)

Mergi la inceput

trecem iar la raport cu kilogramele? ... pf eu am explodat in ultima vreme. raportez 6 kg in plus...asta e, bebelina sa fie sanatoasa.

Mergi la inceput