Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

da racheel din pacate si de la apa de umflam ca bem foarte multa, eu beau lichide non stop asa mimi cere organismul, sarea este adverat trebuie redus din cantitate.

Cu privire la patare pe fata, eu de la inceputul sarcinii am inceput sa am niste pete mici rosii pe fata si acum le am la fel nu miau trecut, de umflat nu mam uflat de lok insa petele imi dau de cap ca trebuie sa le acoper cu fon de ten in fiecare zi

Cea mai fericita mami 20 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

seidana o sa intru sa o adaug pe nane.

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza si o saptamana plina de bucurii si vreme frumoasa ...

Eu sunt foarte trista pentru k sambata trebuia sa merg sa il vad pe ROBERT si in ultimul moment m-a sunat Dl.Dr. sa imi spuna k s-a defectat ceva la echograf si k va trebui sa reprogramam consultatia ... acum abia astept ora 14 sa il sun si sa vad cand ma programeaza ... sper k saptamana asta

Duminik (adik ieri) am fost impreuna cu sotzul meu la plimbare k a fost asa o zi frumoasa ... am papat si o inghetata si niste aripioare de la KFC ... ce se mai rostogolea ROBERT in burtik

Pe seara am ajuns akasa si am adormit k o valiza in gara ...

Va pupacesc si revin cu noutati!!!

20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

mai fetele, auziti si voi, e corect? la noi la firma ziua de salariu este pe 15, eu am plecat pe 15 martie, si pe 15 autnci mi-au dat banii de pe 1 pana pe 15 martie, si apoi am intrat in concediu..acuma sun sa le zic ca trec sa imi iau si eu salariul, si mi-a zis ca da, dar o sa iau diferenta doar, adik de pe 15 pana pe 31 martie, si ca apoi, banii pe concediul de pe luna aprilie o sa ii iau pe 25 mai...adik pana atunci nu mai iau nimik...ca atucni face si ea declratiile nu situ ce mai zicea..asa e normal?

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Racheel sa stii ca eu am dubii si in legatura cu produsele romanesti. sincer! vad ca tu esti din craiova. de acolo sunt socrii mei. am fost de mai multe ori la piata mare din craiova si acolo, da, am vazut produse ca lumea, pareau mult mai de incredere...aici in bucuresti sa stii ca este o amestecatura, nu prea mai stii cine si ce vine, daca ai incredere in ei sau nu...
eu am ramas socata de reportajul de zilele trecute cu mierea falsificata... ce sa mai zic...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Buna dimineata vrabiutelor Sper ca ati avut un weekend superb

Cu intarziere urez LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR DE AICI

Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului

Bun noilor venite si sarcina usoara si bebe la termen,sanatos si mancacios

Bafta burtoaselor care au intalnire cu strugurasul/ghinduta aziVa asteptam cu vesti bune

Noi am avut un weekend superb plin de soare si,bineinteles,shopping pentru gazuta noastraAm sa pun poze mai tarziu cu burtica si lucrusoare ce le-am cumparat

Toate burticile si va urez o saptamana usoara,linistita si plina de soare si caldura(fara greturi sau dureri) si bebei miscaciosi

Fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

va pup burticioaselor , va doresc o saptamana cat mai frumoasa, sper sa fie asa cald cum a fost duminica si nu in ultimul rand vreau sa ofer si eu o tuturor Floriilor
Racheel, vrem sa te vedem tunsa si vopsita, si mai ales cum a fost la botez, ca daca tot ai stat pana la 2 sigur te-ai distrat
Seidana..cine cauta ..gaseste, asa ca nu te mai stresa atat de mult
Zubi, off...asa de rau imi pare ptr situatia voastra, dar poate cu timpul o sa se inteleaga si asa va fi familia reunita
Dragelor, asa mult mi-a placut in week, asa cald si frumos a fost,am stat in parc, ne-am plimbat, am baut o cafeluta la o terasa, ne mangaia soarele, desi nu am avut o temperatura ridicata, dar soarele ardea f tare...parca simti ca traiesti, cand vezi soare si totul inflorit si verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Buna dimineata burtici
Zubi de dragul copilului se v-or impaca e musai!

Eu nu ma am bine cu bunica sotului tot timpul face comentarii de vaca batrana si proasta, ba imi si sugereaza ce nume sa pun bebelusului, dar de cand cu hormonii revoltati abia astept sa se lege de mine la varsta ei(85) ar trebui sa-si caute cosciug nu sa-si critice nepotii, babele astea is tot mai moderne, nu-s mai senile ca pe vremuri da' si eu is artagoasa rau de cand sunt gravi si abia astept sa se ia cineva de mine, ca-i mananc cu paine prajita cu tot

May n-a intrat tot weekendul, nici azi...o fii bine?

Felicitari noilor putuloance!! peste 3 saptamani aflu si eu.

V-am spus joi ca sunt mai bine...am mintit! vineri am vomat, aseara am vomat...dar numai seara, ziua sunt binisor.

Fac spanac, orez si ceva carnita...

13+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ha haa Dbunny ma umfla rasul cand povestesti de bunica sotului.. eu cu socrii am avut unele "probleme" dupa ce am nascut, ca tot vroia socrela sa isi de pareri... parca eu as fi avut 18 ani si as fi fost o toanta. si nu numai pareri dar emitea fel si fel de aberatii si ma seca la maxim. ea e genul ala "speriat de bombe", "drobul de sare" ceea ce la mine nu era cazul. mai vazusem copii mici, stiam cu ce se mananca cat de cat...eu m-am infoiat toata de vreo cateva ori asa ca s-a mai potolit...
ma bucur ca te simti mai bine, am inceput si eu sa ma multumesc cu putin in sensul ca desi imi este inca rau, cu greturi, macar sunt cat de cat acceptabile, pot manca si eu mai diversificat...

intr-adevar May nu a intrat.. can vine in romania?

athosik hai nu fii nerabdatoare.

zubi nu stiu sa iti raspund in leg cu banii pe care trebuia sa ii primesti de la servici.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Seidana m-ai luat la dulciuri, eu am mancat doar 200 gr napolitane in ciocolata,200 grame de fursecuri cu gem(+o cana iaurt,ca singure nu merg) ,un corn de patiserie cu fineti, unul cu gem si cateva bomboane. Am baut si o ciocolata calda si un piculet de cafea,asta inainte de dulciuri,ca simteam ca imi fuge pamantul de sub picioare( tensiunea mea tinde catre 8 ).
Zubi dragoste cu sila nu se poate ,nu ai ce face decat sa nu te lasi prinsa la mijloc,parerea mea.Nici socrii mei nu m-au placut la inceput ,mi-au vorbit urat, s-au luat de mine de nenumarate ori,s-au luat si de sot,si el le-a spus ca daca eu nu ii spun nimic de ei de rau,ei de ce ii spun de mine? Si eu am incercat pe cat posibil sa nu il prind la mijloc,sa nu il intorc impotriva lor,pentru ca am sperat ca timpul va rezolva totul,si asa a fost.

Dar tu cum luai salariul? Pana cu o zi inainte lucrata,nu pe luna trecuta? Adica pe 15 martie nu trebuia sa iei pentru perioada 1-28 februarie? Si da,banii pe concediu si mie mii dadeau cand le veneau nush ce foi la contabilitate.

Maryan ,nu stiu de ce,dar asa mi-a venit .

Racheel eu asa am fost la Paul,cu umflaturi maxime la fata,maini si picioare. Daca ma mai si suparam putin ma umflam si mai tare la fata, trebuia sa fiu zen tot timpul si sa nu mananc nimic sarat,dar tot ma umflam.

Si eu am baxat capsuni cu zahar,ca fara nu aveau nici un gust.

Acum mi-am facut o salata de morcovi ( morcovi rasi,usturoi verde ,o ridiche mare,o rosie,ulei otet si sare) ,mi-am prajit un dovlecel ca pe cartofi si bag sub nas,in timp ce scriu.
Athosik oate te programeaza zilele astea ,si eu tot azi il sun sa vad cand mai merg la el .
Helenuta cu produsele romanesti au ba si eu sunt nedumerita, am mai vazut asa intr-o piata,scria rosii romanesti dar erau din Turcia,vara trecuta, si pietarul a spus ca altfel nu le-ar vinde.Nici nu recunostea ca nu sunt romanesti,dar unele rosii mai aveau cate un abtipild de ala,pe care scria Turkey.

Caty,Georgy asa-i,cand e soare parca si culorile vietii bat mai in roz ,asa.

Dbunny lasa mami ca or sa treaca ele si greturile astea!

Legat de batranele d-astea simpatice ,eu merg des la o vecina,la care vine si matusa sotului ei,tot de vre-o 80 de ani. Ee,a tipat la Paul pentru ca s-a jucat cu un nasture de la vesta ei , a tipat ca mergea prin casa ,i-a spus ceva de genul" daca nu esti cuminte iti trag o bataita " pe un ton foarte aspru,dar cica in gluma. Si i-am spus sa nu ii mai vorbeasca asa,ca noi nu il certam,nu il batem .Mai scap cate un ton ridicat,dar numai cand face ceva de genul ia cutitul de pe masa, tranteste usi,umbla la masina de spalat in timp ce functioneaza, nu degeab,preventiv. S-a uitat stramb la mine.Nu mai spun ca i-a pus copilul vecinei( are 10 luni) pe olita si l-a tinut acolo aproape o ora,ca "trebuie neaparat invatat la olita,ca asa faceau si la cresa unde a lucrat o viata de om ,le mai dadeau si cate o nuia la fund daca se ridicau". Aaa,si cu numele da,si mie imi venea cu propunerea sa ii pun neaparat Maria sau Marian ca se naste intre sarbatori " ca asa e bine" ,si i-am spus ca la nume osa ma gandesc mai tarziu,si e strict problema noastra daca ii punem numele Marmeladiana ,Lamaia sau Vasilica.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput