Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
racheel spune:
Zubi, ce poveste frumoasaVoi sa va iubiti
Eu nu stiu sa te ajut dar sigur fetele o care stiu o vor face.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi Eu azi nu prea am vazut-o pe Seidana? sau ma insel? Zubi, mami20+ minunea mea |
Seidana a fost mai de dimineata si cred ca mai apare maine dimineata
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
zubi spune:
RACHEEL , este intradevar, nimeni nu credea in noi, in el, nici eu nu credeam ca o sa vina, ca o sa-si lase tot sa vina aici, multi spuneau ca poate vien pt un trai mai bun,dar am fost si eu la el , i-am cunoscut familia, niste oameni extraordinari, si situatia in India nu e chair asa de saraca,cums e stie,cel putin nu la el,fratele si sora lui castiga foarteee bine, cred ca de 10 ori mai mult decat castigam noi aici....dar eu nu am vazut si nu am auzit pe nimeni, a fost un vis aproape imposibil, dar cand s-a indeplinit,am fost cea mai fericita
Zubi, mami20+
minunea mea
seidana spune:
DEci rapid rezumatul zilei de azi...
Am fost la dr... nu la ala de ultima data , la ala tanar de penultima data ... Am hernie Ombilicala, adik na a zis ca nu se pronunta exact dar m-a informat ca nasterea nu poate fi naturala, si m-a trmis la chirurg... deci nu cred ca nu e ceva...
In rest a verificat-o pe pitik.. e pitik cel mai probabil , nici nu mai as vrea altceva... a zis ca toate sunt ok pt varsta ei, a facut o eco morfologica.. a fost cam sever insa nu a vrut sa ia bani, mi-a dat plicul inapoi
In rest am plimvat orasul lung si lat am stricat 1500 lei si am stat la suc ( apa plata) vreo 2 -3 ore cu NATALIA, care e o scumpa .. si e asa slaba fetelor.. nu o credeti cand va zice ca s-a ingrasat...
MErg sa mananc si va citesc...
20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
ZUBI ... TE superi daca iti raspund numai maine la faza cu banii... ?am citit de 3 ori si nu ma pot concentra... sunt praf de obosita.. cred ca neuronul doarme.... , promit cand ma trezecs citesc mesajul si iti respund...
Gorgy... nu ma caut de nu m-ar durea.... si ete am gasit, bine ca am gasit
acum si nu mai incolo..
Dbunny.. nu baga in seama, da din cap si zici da, dar ignora.. nu merita, sunt batrani si senili, si au impresia ca le stiu pe toate..
Lali.. eu va iau si la dulciuri si la kg.. compensez.. sa nu va simtiti prost..
MAy... gadilaturile sunt piticelul, eu 4 sap le-am simtit aa.. acum o simt ca o iniioara cand bate in ritm incet , si se vede cum salta burticaa.... MA bucur ca te-a mai linistit doctora..
JAde... ce griji ai si tu... bucura-te ca nu pui suntem abia la jumatate mai ai timp
berechet sa te faci grasuna.. eu zic ca meniul tau e f ok.., insa ciorbita e cam putina..
LALI.. imediat vine mircuri.. luni a trecut.... maine tree repede... miercuri e aici..
ROBERT e bine su degetelul in gura..
andr@ spune:
citat din mesajul lui Helenutza23 andr@ e bine sa te feresti, sa nu intri deloc in contact cu zona infectata, sa nu folosesti obictele ei personale (creme de fata, prosoape, perne etc). in general cand la un membru al familiei se descopera streptococ (apropo ce e? beta hemolitic?), toti membrii familiei fac analize (de obicei exudate faringiene, nazale). cand nepotelul meu a facut scarlatina (care e data de streptococul beta hemolitic) am facut toti membrii familiei taratament cu ospen. si bona! cu streptococii nu e de joaca pt ca se pot localiza pe diverse zone si uneori e greu sa scapi de ei. dar intrebarea mea este daca rezultatul analizei este sigur. la un asemena diagnostic eu as repeta analiza... tu oricum trebuie sa fii prudenta! feb2007 |
doamne fereste hellena sa fie b.hemolitic, dar nu, nu cred; din cate am citit pe net despre el ar fi o forma super urata, ciudata; ceea ce are ea e pur si simplu ca o acnee, niste cosulete; dar o sa incerc sa ma feresc, o sa o pupacesc mai putin in per.asta
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
19+
Lali_mete spune:
Zubi ce frumos! Eu vorbeam foarte des intr-o perioada cu o indianca si ea imi povestea foarte mult de cat de unita e familia. Ei nu prea concep sa nu isi vorbeasca fratii, sa se certe intre ei,sa se dusmaneasca. Si tin foarte mult la traditie.
Eu sper ca maine sa descarc pozele din telefon si sa pun poza cu burtica,ca de cand ma chinuuui !!
Andra eu nu am stiut ce sa iti raspund si nu am zis nimic .Si eu cu surorile mele ne dragalim tare cand ne intalnim.
Seidana Atoshik o sa vrea un miel. Eu vreau "o Roberta" , ea are un Robert in burtica.
Ma duc sa mananc lapte cu orez,ca m-a invatat cineva cum sa il fac sa iasa bun ...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
Lali... A a iesit din greseala.. am tastatura praf, si sun eu praf azi.... dar zau ca stiu ca e cu putza...
MARINAENACHE spune:
Ola fetele
Abia am ramas singurik si am intrat sa vd ce mai faceti.
May si eu am carenta de Proteina C abia mi-au iesit analizele se pare k nu e asa de ingrijorator avand in vedere faptul k pot fi valori scazute datorate sarcinii. Eu abia pe 6 mai ma duc la dr. si pp k o sa imi dea ceva tratament; si din cate am citit si pe internet se trateaza si este bine ca stim de ea.
Voiniceii mei au fost destul de activi azipofta de mancare nu am nici eu foarte tare mananc la fel cum mancam si inainte de a ramane insarcinata.
vad ca ati detaliat masa pe o zi asa k :
de dim o ceasca de cafea cu frisca
dupa amiaza cartofiori la cuptor cu pulpe
seara piept de pui la gratar cu proumb
si pana o sa adorm mai rontai cva
Am luat in greutate aprox. 2 Kg variaza 1.5-2 kg
13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
racheel spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Ma duc sa mananc lapte cu orez,ca m-a invatat cineva cum sa il fac sa iasa bun ... Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Sa ne pui si noua reteta