Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

abramburika super tare "stilul muls" :))
fetelor a intrat indemnizatia
facem comanda?
cand vreti voi sa mi spuneti.......faza e ca daca plec la slatina mai greu cu intratul pe forum, dar m oi descurca eu, ori la calcul lui fimiu, ori la laptopul ursului

si......Razvi s a trezit la 5, dupa ce toata noaptea s a foit, cred ca i a fost cam cald si nici nu prea a vrut sa mance, plus ca era kkt

la 6 jumatate schimbat copil, inbracat subtire pus inapoi in pat
la 8 fara dat mancare la copil, si de atunci s a mai jucat un pic si a adormit

Robi a domit cum a dormit, acum se aude prin patut se foieste, cred ca ii e foame.............tare haoit manca copilasii astia
unde s orele lor fixe

mi e groaza de drumul pana la slatina si de cat bagaj avem si tre sa luam si carutul si ne ar trebui o duba

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mirela...cand ai depus dosarul pentru indemnizatie ?

Drum bun, sa fie motanii cuminti

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Am avut o noapte in franjuri(cu treziri si din ora in ora, nu ca i-ar fi fost foame avea chef de joaca).
Simo al meu la 3 luni si un pic are zile cand nu are chef decat sa se miorlaie si zile cand scoate niste sunete(auuuuauuu, aiiii, ga, gu)si asta cand dispar eu din peisajul lui sau nu ii dau atentie.
Statea si ma gandaem si eu intr-o zi canu ma vb de de vreo 2 zil ce-i cu el, dar vad ca asa are el chef sa vb o zi, una sa nu vb. Dulce rau mancaciosul de pumni, am si eu unul.
Fetele eu zic ca in loc sa scoateti o masa mai bine mariti distanta dinntre mese, daca papa la 3 ore incercati sa-i dati la 3,5-4 ore. parerea mea, nu dati cu rosii.
Fragrant si eu am o boala cu 2 seriale(erau 3, dar Ghost whisperer s-a terminat) Gosssip Girl si Vampire Diaries. Stiu sunt mai de pustani asa, dar eu sunt cam in mintea copiilor cate odata. Pana sa nasc statea toata ziua cu laptopul in brate si bagam episoade. Acu are grija cineva sa nu ma lase sa vad nici macar un film.
Mayane la mine abia a incput puseul de crestre. Ma to plang pe aici ca am un pici care papa la 1-2 ore zi si noapte. Inca nu am nic o ameliorare, mai astept 2 zile. Asa ca nu mai e mult pt tine pana la urmatorul puseu.
Ana eu nu prea pot sa-ti dau sfaturi ca alaptez inca. Cica ar fi venit de 2 ori pana acu, dar fara direri, fara nica. O data ma tinut vreo 5 zile(cantitate f mica) si a2a oara vreo 2 zile. Sincer ma bucur ca nu au venit cu adevarat ca sigur urlu de durere si nu stiu ce calmante as putea lua.
Carmen nici al meu nu rade in hohote, rade asa cate o data si asta cand ma joc cu el sau il gadil. Asa ca nu esi singura. Si al meu intr-o seara era nervos la san ca nu ii curge cum trebuie si a bagat "ma-m...", era si sotul langa mine tare mandru de fiisu. a sa nu mai zic ca al meu baiat urla din maternitate cand e supy rau"ma...ma...ma..." glumeau si asistentele ca stie sa vb deja.
Mitsu scutecele Libero nu se gasesc si in baxuri mai mici? Ca i-am incerca si eu si nu-mi cinvine ssa dau o caruta de bani si pe urma sa nu-i mai folosesc. Noi folosin, dupa cum a mai spus, Pampers premium care(aia cu ambalaj alb)
Irinuka merci de info llegate de leagan. Si el meu mai vb caand e la tzitzi, deobicei cand nu e mort de foame.
Mirelush iti trim pe PM comanda.

Sa avem o zi cat mai insorita, macar in suflete, ca afara e groaznic.

Edit: ce mult am mai scris si ce m-am mai laudat, cra cra zice cioara.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata all!
Multumesc pentru cafea , tot zic ca o sa mi fac curaj intr-una din zile sa beau si eu una, ca m-a terminatt si pe mine psihic vremea asta, mai e putin si vine vara si e frig de mori afara
Lori petrecere frumoasa!
Mirela in legatura cu comanda facem cum vrei tu,dar sa ti fie tie usor.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Neata si de la noi

cat ati scris, tb sa recuperez si o zi a trecut doar

noua ne-au venit analizele la kk si i-a iesit infectie cu rotavirus la 10 zile dupa ce am facut vaccinul cu rotarix? O fii normal, n-o fii? tb sa inttrebam doctorul. pe de o parte ma gandesc ca e normal ca a fost injectat cu virusul,pe de alta parte. Aveti idee? ati citit despre asta. KK inca nu face ca inainte...face moale, asa ca o ciulama

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Zumzu al meu tot timpu a facut asa caca, de cand s-a nascut si de cel putin doua ori pe zi face. Acum la voi stiu ca nu a fost asa tot timpu, deci nu stiu ce sa-ti zic. Cel mai bine e sa vb cu dr, sa vedeti ce spune, dar eu zic sa nu-i dai supe. Eventual un ceiut ceva, poate elimina mai repede din sistem virusul.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo in feb am depus dosarul

laura, dea gasim noi cum sa dam comanda
o sa vb cu nenea aramis pe mess ca l am in lista

vb mai acush ca s in bagaje si parca tot mai am impresia ca mai trebuie ceva luat

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Zumzu al meu tot timpu a facut asa caca, de cand s-a nascut si de cel putin doua ori pe zi face. Acum la voi stiu ca nu a fost asa tot timpu, deci nu stiu ce sa-ti zic. Cel mai bine e sa vb cu dr, sa vedeti ce spune, dar eu zic sa nu-i dai supe. Eventual un ceiut ceva, poate elimina mai repede din sistem virusul.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

nu-i mai dau supe, decat supt si bibe. poate sa fie de la faptul ca suge mai mult la san..nu stiu ce sa cred

Doamne cat invidiez fetele care au unde sa mearga la tara cu bebe, sa il tina a aer curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Mda..eu am depus dosarul pe 1 martie..dar nu am sanse sa vina indemn pana nu se rezolva cu alocatia fetei, deci ma mai tin fara bani vreo 2 luni. asa greu se misca actele la noi in tara,ceva incredibil

acu ma gandeam la alta problema..Edi papa foarte prost,nici dupa 5 ore nu ar cere papa..cand ii dau dupa 3-4 ore mananca 50ml si gata,scoate limba si se supara. ma gandesc ca din cauza laptelui,de cand am trecut pe aptamil de la milumil. inainte papa cu pofta,la asta nu se uita. intre 3-4 luni a luat mai prost in greutate,in jur de 600,acu l-am cantarit,deci undeva e o problema..ori laptele nu ii face bine ori faptul ca papa asa putin.
ma duc sa iau o cutie de milumil iar si sa incerc.
voi ati trecut de la un lapte la altul,ati avut ceva reactii?

Mergi la inceput

si eu urmaresc seriale pe siteul ala. costa 1 euro pe luna. prefer asa decat sa stau sa downladez. Asa am reusit eu sa cresc cantitatea de lm. M-am pus in pat cu bebe la san si uitat la seriale. Si l-am tinut cu orele la san. (ce bine imi pare ca mi-ati recomandat un nou serial). Si sunt tare mandra de mine (cra cra, vorba fetelor), bag si ceai, 1kg pe zi si galagtogil.
In prezent doar masa de seara si cea de noapte mai e cu lp, in rest tztza. In curand planuiesc sa o elimin si pe cea de noapte.
(si mie medicul la 6 sapt. mi-a zis ca o sa raman fara lapte ca papa f mult la bibe)

de cand s-a nascut Darius am terminat 3 seriale +alte 4 care sunt la zi cu ele

Mergi la inceput