Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hallo!

Revenim in forta!

roxx, si eu stiu ca si Shines ca merge cu lidocaina, poti sa dai laptic la bebitsa fara sa arunci, uite ce zic www.pcfarm.ro/intreaba_farmacistul/intr/3401/articaina-si-mepivacaina-in-timpul-alaptarii" target="_blank">astia. Btw, Shines, eu stiu ca nu merge sa faci mai mult de doua interventii odata. Am auzit cazuri de scos toate maselele de minte in aceeasi zi, dar cu internare. Eu nu am probat, dar cred ca ar fi epuizant > 2 masele!

madalina_m, pampersii aia erau pampersii clasici pe care i-am prins si eu la Conrad (pana am descoperit Libero ); cand am mers in Belgia-Olanda-Luxembourg am gasit acolo Pampers cu benzile adezive elastice, imediat dupa asta au aparut si in RO la fel. Deci diferenta este ca sunt mai rigizi la sistemul de prindere, nu au segmentul acela elastic, de-aia poate sa iasa pe langa. (Noi mai primim Pampers/ Happy/ Pampers Sleep & Play de la prieteni.. Da' tot la Libero revenim! - nu fac reclama, da' nu pot sa ma abtin de la a-i lauda oridecateori vine vorba de scutece ) Aaaaa, si am ras copios la treaba cu "elfa"

zumzu, au mai zis fetele pe aici... Mai sunt mamici care beau Pepsi/Cola si bebe e bine merci (eu una am inceput cu un pahar de Pepsi, bebe a facut cam urat, dar l-am dat eu pe brazda Acum nu ma mai pot opri! . Si nici bebele asta nu ma mai ajuta!). Da' cine stie, acum depinde si de burtica lui bubu'. Si de dieta lui mami, in general, daca e ca dupa canoane sau e mai "stramba" (eu bag si cioco la greu, cafea.... dulciuri multe, in general).

tierry, 10 picaturi de Vigantol?!? U sure? Stiu ca Vigantolul poate deveni foarte usor toxic, o picatura - doua in plus pot insemna muuult, dar nu te lua dupa mine, poate stiu eu prost! Nu vreau sa te sperii.. Ma asiguram doar ca ai scris corect.

missmj - "pe vremea mea" se zicea praguri de crestere si nu imi amintesc ceva specific intre sapt. 15 - 19, pentru ca la noi pragurile astea erau foarte dese ajunsesem sa nu le mai tin socoteala. Acum poate ai noroc de copil linistit, nu e musai sa se transforme in papusa Chucky in perioada asta!

lorrrriii, si eu stiu treaba cu serul, tot de la o mamica de pe la belgi, sunt curioasa de o fi aceeasi draga m..._m..., de 3x mamica Aplicam si noi cu succes, chiar si la o simpla curatare de nasuc.

Sigur mai era ceva, dar, stiti voi cum e cu timpul care nu se poate opri in loc.. imbatranesc

So, va pup si va doresc noapte buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eu inca citesc ce-ati scris ieri...

Leaganul nu l-am pus deloc spre vanzare aici pe forum ca ma gandeam ca daca noua nu ne foloseste, probail nici celorlalte mamici... Si adevarul e ca parca-mi era si asa ciudat - nu prea ma pricep eu la vanzari - revanzari...

Aici este: http://resita.olx.ro/leagan-electronic-lux-primii-pasi-iid-181091850 (asta ca sa nu mai scriu atatea detalii de el), dar mai gasiti poze si la mine la semnatura... ca v-am zis ca bb P sta sa-i fac poze in el...

Editez ca am uitat sa specific: pret 150. Il pot aduce la Buc ca venim de Paste prin zona...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Acum sa scriu si despe noi ca parca vad ca nu apuc.

Ieri a fost zi de smotru, azi speram sa "ne lipim" de o masina sh. Asteptam sa vina cumnatul sa-si dea cu parerea din vreo 3. Doamne Ajuta sa fie una ok. Tine-ti-ne pumnii!

Bb Patrick avea "mancarici" la 6 dimineata si l-am luat in sufragerie ca sa doarma si sotul ca a lucrat toata noaptea pe calculator. Acum doarme bine-mersi la mine in brate... asa de-abia am si eu timp sa mai citesc.

Pupici dulci!

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Insanatosire grabnica bolnaviorilor de Ana, Soniuca si fam. lui Gabi (bine macar ca Ilincuta e puternica)!

Sa aveti un botez mumos buburuz Ana si cine mai crestineaza astazi piticii.

Edit ca am citit ca Ana e bine. Yupiiii! Bv scumpo!

Mergi la inceput

Dragele mele bebelushe Ilincuta si Sophic, si in in ultimul rand - dragul mei Andreias (ca doar noi suntem sexul tare nu?!? )...

Ma numesc Patrickutz... ma primiti si pe mine in "Asociatia Celor Care Nu Primesc Decat Tzitzi" ca eu i-am tot spus si repetat la mami meu ca nici mie nu-mi trebuie "minciunele" gen suzi sau bibe, dar ea nu m-a ascultat si pace!
Auzi la ea cu ce replici incerca sa ma prostesca: "Hai mami ca sunt asa mumosi bb cu suzi in gurita... "
I-am zis ca s-o incerce ea... ca sa nu zic s-o suga!

Asa ca - dragii mei - momentan suntem 4 - hai sa strangem gasca puternica ca asa nu se mai poate!

NOI VREM TZITZI! HAI CU TZITIZI!

Ahaaa... edit ca suntem 5 in club! Acum l-am descoperit si pe Andreiush de mami Vas!
Nah mamici acum ce mai ziceti???

Edit la edit: si tu Stefan??? Na-na-na!!!

Mergi la inceput

Mirelush - Asociatia Mulgatoarelor De Soi???
M-ai facut sa rad cu gura pana la urechi. Esti o scumpa!!!

Simo la noi gangureste zilnic, dar nu asa cum zic fetele cu becul - cu lustra. Sper ca nu umbla brambura ingerasul nostru, ca atata-i trebuie! Cel mai des "vorbeste" cu mine cand papa. Se opreste, scoate tzitzi din gura si baga o intreaga poveste.
Eu nu stiu sa zic exact ce zice ca mi-e greu sa-l inteleg , dar ma regasesc in abbb, accc, aggg, abuuu si inca vreo cateva de-astea!

Sigur nu ai motive de ingrijorare, fi pe pace mamico si nu te mai gandi la toate prostiile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine

Se pare ca ne revenim la program. Am mancat la 3, la 6, acum dam semne ca ne pregatim de masa de 9.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!!

Migdaluta mea a mancat la 3 si la 7 si acu somn de voie, asa ca profit sa-i urez lui Lori petrecere frumoasa!!
A mea inca nu scoate sunete cu litere..poate un a, acolo si atat...nu vb cu lustra, cu tavanul, doar cu manutele si cu noi scoate niste sunete.Acum cred ca e intr-un puseu de crestere ca mananca haotic si geme noaptea prin somn. Si, da, face balonase la gurita si-si mananca degetele: deci am o artista!
Si noi tot cu ser mult in nasuc am scapat..La inceput puneam cate 3 picaturi dar apoi turnam fara numar, fara numar...
Cu serialele si eu sunt dependenta. Am vazut Anatomia si eu, Spitalul de Urgenta, Dr. House...daaar sunt fan inrait de Gilmore Girls:ma uit de cate ori e la TV si in reluare a doua zi, iar cand nu e pe nici un post, scot DVD-ul si-l vizionez cu aceeasi placere.Site-ul pe care vi-l recomand e 990.ro!
OK...ma duc la cafa si revin sa va povestesc de vecinuta mea, saraca!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

si eu la

am dormit neintoarsa,desi am adormit tarziu de tot,probabil de la oboseala m-am foit pana ma durea capatana.
acu ma doare iar

se anunta vreme inchisa..iar!!! m-am saturat. deja imi afecteaza ''creierii capului'' si ma ''enervez cu nervii'' citand-o pe Cami mea scumpa.

Monika..ce-a patit vecinuta ta ?

ai mei vecini is nebuni,ma gandesc tot mai serios sa fug de aici,urla toti..de sus de jos,pe-afara,cretini rau si prost crescuti.

sa aveti o zi linistita

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas
va pup pe toate.
Abramburika, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!! acum am aflat si eu. BRAVO!!!!!!!!!

Saru'mana!!

Neata la mamici si pitici!!

Ma distrez teribil cu asociatiile bebelusilor vostri, mai ceva ca in campania electorala, ce se vehiculeaza discursuri pe-aici .

mirela, laura - sunt o fosta membra a asociatiei voastre, a mulgatoarelor de soi ... e greu, dar nu imposibil. Si ce sa facem, daca asa e unii copii , nu vor direct de la sursa. EU pana la 8 luni jumate ale Silviei am practical stilul muls.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput