Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 20
madutza_bra spune:
pupici fetele!
multumesc pentru urari la adresa sotului
Urez si eu La multi ani, Cami!!! 

Ieri am fost la manastire la Ghighiu (langa Ploiesti) asa cum mergem de multi ani de Florii si Cristinel iar nu a vrut sa ia impartasanie
, a incercat si sotul , si eu, si mama..degeaba. Vedea cum luau ceilati copilasi dar el ..nimic ..ne-a trimis preotul la duhovnicul nostru ..poate reuseste el...
Apoi am gratarit prin curte cu prietenii pana noaptea tarziu.
Parca sunt ceva mai bine cu ochii..adik in diminieata asta vad bine
dar am o grama de strans pe aici si spalat ...dupa atatia prieteni, 5 copilasi , 2 randuri de gratare 
Sapt asta nu am mai tinut regimul ca la carte dar am reusit sa slabesc 800 gr, total in 3 sapt 5,9 kg. Ieri am calcat stramb cu Pepsi si Tarta cu fructe si ciocolata 

![]()
Tb sa merg joi la nutritionist sa schimb regimul dar nu am ajuns, voi merge miercuri..
matusa tot in spital..tb sa ia tratament pt tensiune si apoi operatie..si ne-a spus dr clar ca abia dupa 1 mai, ca acum urmeaza conceiu de Paste si de 1 mai 

In rest toate bune..
Felicitari Xeo !!!
A mai ramas doar ioanna de nascut? ![]()
![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
wmagnolia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ama22 Buna dimineata asa mai pe la pranz si de la noi ;)) Ah si inca doua intrebari ptr mamicile care alapteaza exclusiv. Aseara, cum a fost asa neastamparata, mi-a distrus ambele sfarcuri de imi dau lacrimile de durere si cand ma ating de ele. Vroiam sa va intreb daca voi mai trisati si va mulgeti si ii dati lapticul proaspat de la biberon? Eu am procedat o singura data asa, in spital, cand mi s-a intarit prea tare sanii si ea era prea infometata sa aiba rabdare. http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ |
Da Ama eu fac asa . Dimineata ma mulg ca am mai mult lapte si il dau noaptea pe la 12 -1 cand nu mai am asa mult lapte si ii fac o mica completare de 60 de ml ( muls de dimineata). Pana acuma am reusit sa o hranesc numai cu laptele meu si multumesc lui Dumnezeu ca inca nu am trecut-o pe lapte praf. Sa vad cat o sa ma tina ca alaptatul e greu.