Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

fetele care au puiuti apropiati ca varsta de noi, cum fac puiutii vostrii cacuta??? cat de des si la ce interval de timp??? ca noi avem o verisorica cu 2 luni mai mare si parintii ei spun ca atunci cand alaptezi e normal sa fac mai rar...si pediatra mi-a spus ca e normal atunci cand alaptez....mie imi e teama. pana la o luna facea f bine.de 3-4 ori pe zi,dar de vreo 2-3 sapt face rar,la 2-3 zile o data

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

la carte scrie puiutii alaptat natural pot avea de la 8-10 scaune pe zi la unul la 5-7 zile si e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

fetele care au puiuti apropiati ca varsta de noi, cum fac puiutii vostrii cacuta??? cat de des si la ce interval de timp??? ca noi avem o verisorica cu 2 luni mai mare si parintii ei spun ca atunci cand alaptezi e normal sa fac mai rar...si pediatra mi-a spus ca e normal atunci cand alaptez....mie imi e teama. pana la o luna facea f bine.de 3-4 ori pe zi,dar de vreo 2-3 sapt face rar,la 2-3 zile o data

la carte scrie puiutii alaptat natural pot avea de la 8-10 scaune pe zi la unul la 5-7 zile si e normal.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza 3x:Mariuca(17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu(31.03.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

sa inteleg ca ne incadram in ce zice la carte???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

andreeamultam pt raspuns...am sa incerc la urmatorul schimb de scutec si dau de stire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hai k daca tot se vorbeste de kk, apar si eu cu problema de acest gen...luca nu mai facuse de ieri si il tot vedeam cum se chinuie saracul fara sa reuseasca sa scoata nimic i-am bagat si eu termometrul, am facut cerculete si nu iesea nimic...pe urma am incercat sa ii bag jumatate de supozitor cu glicerina dar nu ramanea in fundulet, il avea saracul asa incordat incat imediat iesea afara...asa ca i l-am tinut eu cu degetul un pic inauntru...nu va spun ca m au trecut toate apele nu alta dupa ce a eliminat supozitorul a inceput sa scoata si materialul, dar foarte tare, solid dupa care a umplut 2 scutece in jumatate de ora cu kk mai lichid. nu stiu daca sa ma grabesc sa trag concluzia ca e constipat!! si nu stiu de ce a patit asta cand pana acum avea scaune de 4, 5 sau 6 ori pe zi!

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hai sa va zic si eu ca tot vrb de kk

eveline de cand bea lp nu mai facea deloc singurica..numai cu supozitor sau microclisma dar nu ii faceam mai mult de o data pe zi pt ca nu vroiam sa o obisnuiesc asa dar seara..se chinuia rau...
de doua zile i-am dat biotics baby si azinoapte am gasit pampersul plin de kk...si azi la pranz...iar plin....vai ce m-am mai bucurat..o sa ii mai dau 2-3 zile biotics baby si dupa aia cred ca va fi reglata...

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada da ne de veste, esti mai bine?????

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

vai fetelorce am patit....
aseara m-a luat cu frisoane , febra 38 , aveam ochii rosii, capul in deriva, am luat intai un paracetamol. apoi la 2 ore un nurofen , o baie fierbinte si sosete cu aclcool.....era 12 noaptea si eu ardeam ca focul....Slava Domnului ca bb n-are nimic..Ieri am mancat afara si mi-a fost un pic frig...S-a luat iubi de mine azi-noapte cand ardeam si dupa Nurofen...ca sa pun mana sa pap sa pun ceva pe mine ca nu-i normal sa fiu asa de sensibila...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

yasmy, ce e cu mada?

Mergi la inceput

ma duc la... am terminat alaptatul si acum am baut un pahar de suc de portocale cu o felie de paine cu crema cu branza ca ma ardea stomacul.... aseara nici foame nu mi-a fost ( am mancat o banana si o cana de lapte cu galactogil..si 2 biscuiti sa nu ma doara stomacul de la pastile)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou aici !!!

Mergi la inceput