Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *
Raspunsuri - Pagina 9
cryss_cryss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Cryss_Cryss, nu-mi trimiti vreo 2-5 perechi cu curierul? Off, greu imi e sa caut prin magazine...stiu doar ca trebuie sa fie mati si bleumarin ( cat mai inchis),aaa si cred ca 40-60 den. fetelor, albastrul e culoarea mea preferata, si parul l-as vopsi albastru....numai ca nuantele astea ma dispera, greu le nimeresc. Adinutza, nu stiu cardiolog....poate ne ajuta, stim noi cine, cu o referinta! Alexia & Ana blog magazin |
bettyk spune:
Wow Lulu,cate bunatati!
eu anul asta nu fac mai nimic. doar inrosesc niste oua,cumpar un cozonac si gata. mai mult sunt in deplasare si daca nici sotul nu e acasa........
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!
lulu77 spune:
Gospodinelor, und egasesc eu pectina?
Am reteta de dulceata/gem la masina de paine, si am facut de portocale aseara, fara pectina, cum scrie in reteta, a iesit compot
Cred ca merge inlocuita cu GEL FIX.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
ADINUTZA spune:
Revin, doar ca sa clarific ceva: Adriana pe tine nu te-a sters nimeni din lista noastra pentru ca nu ai fost niciodata in lista de la acest topic. Tu ai scris prima data la acest subiect in capitolul trecut (147). Nu are nimeni nimic cu tine, doar ca tu si fetele pe care le cautai tu scriau la un alt subiect care nu mai e foarte activ. Nu stiu pe cine cautai, sau pe cine cunosti dintre cele active de aici dar te asigur ca cele ce scriu sunt mamici la superlativ.
Repet, esti binevenita de acum inainte! Ce a fost, nu merita mentionat! Prieteniile adevarate rezista in timp, nu se destrama din 2 vorbe spuse la suparare!
Am vazut ca ai o papusica de fetita, sa fie sanatoasa si sper sa-i gasesti un loc la gradi...parca asta ne intrebai tu...poate vin cu sugestii mamicile de copii mai mici
lulu77 spune:
betyk, nici nu se merita sa obosesti daca sunteti plekate..si singure.si noi plekam in deplasari dar stam si pe acasa, vom avea un program intens..de facut vad eu cand fac toate ce mi-am propus, ca sunt la munca inclusiv vineri pana la ora 17.00
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
pisoi_aluna spune:
Cabinet privat de cardiologie este la Asclepios, Dr. Raica. Eu merg la dansul, la ginecologie, dar sotia este medic cardiolog. Nu am fost si la dansa, dar de cate ori mergeam la control era plin pentru cardiologie. Nu stiu cum este dansa dar cabinetul e super. Este in blocul portocaliu, chiar in spatele turnurilor unde este Politia Rutier pe bd. Mamaia.
Ca idee, voi face din nou tortul cu cioco si menta pe care l-am facut asta vara de ziua mea sunt lesinata dupa tot ce e cu menta, mai putin guma si bomboane . Nu este greu de facut si nici foarte costisitor. Daca vreti, sa-mi spuneti sa pun reteta. Am mai facut eu unul cu pepene galben dar nu prea au gust pepenii acum...
P.S. Poate imi zice si mie cineva cum pun hyperlinkul sa se vada ce scriu si nu linkul, ca sunt varza...
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Cercei - liciteaza pt. Bibi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21881
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=22035
Cercei - liciteaza pentru David http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21882
ADINUTZA spune:
E clar ca m-am virusat! Vreau sa las laptopul dar mai scriu un pic si tot asa...bine ca n-am sot sa ceara mancare si copiii sunt in deplasare.
Am doua retete noi si absolut spectaculoase pt anul acesta de paste. Piftie in coaja de ou si cozonac trandafir cu crantz Usor de realizat si cu poze explicative, daca vreti dati de stire si va trimit pe mess...dupa ce ma loghez
lulu77 spune:
pisoias, ce imi faci tu mie...cum adik daca vrem reteta?
Treci aici si raporteaza reteta.URGENT.
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADINUTZA Piftie in coaja de ou Bazar DC pt Bogdan Blogul lui Bogdan Andrei |
nu ma misc de aici..astept explicatii!!
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Dodo-pui spune:
hai retetele...pls...si tort si ...tot
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!