Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Imi cer scuze..
Adinutza, multumesc.
Inca odata, imi pare rau, n-am vrut sa stric armonia de aici...
O sa revin, cu mintea mai limpede si cu ganduri mai bune, promit!
va pup pe toate, fara exceptii, si sper din suflet sa-mi iertati mesajul de mai devreme.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Citat:
citat din mesajul lui cryss_cryss

nu stiu cum se face,dar ma hotarasc sa scriu doar de cate ori au loc "bombardamente".

cris, ce bombardamente?
zau....

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adinutzo, cardiolog.. Vidican pe Dobrila Eugeniu, dr,. Craiu pe Calarasi, dr. Salim - care este foarte cautat, in consecinta ai programari peste 2 luni.....
Pisoi, scrie reteta de tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Rox, cred ca o sa fie cazul de recomandari si de alt fel de medici...dupa atatea torturi, racitura in coaja de ou, etc.

Simona, kim, unde umblati?

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Salutare si de la noi.
Cred ca sunt singura care nu se streseaza cu masa de Paste si toate cele.Nici cumparaturi n-am facut,nici nu m-am gandit ce voi face..Abia azi mi-a venit butelia si zic mersi ca pot gati si nu mai mancam mancare rece :)))
Noi suntem binisor,intr-o oarecare masura,copilu meu nu mai sta neam la aerosoli,asa ca facem un pic,urla,se zbate,il las in pace,o luam de la capat si tot asa.Au inceput nervii si toate cele nu doar in casa,dar si in parc..are o manie cu strada cum vede o portita sa fuga spre strada fuge imediat..Si se pune pe urlat si circ ca nu-l las..
Ziua nu prea mai doarme..la fizio nu mai sta..imi vine sa-mi iau lumea in cap,ca asa am impresia ca vorbesc singura cu peretii,ca el nu intelege..ori eu nu pot sa-l fac sa inteleaga ca trebuie si nu facem compromisuri la asta!
Ma doare si coloana,de fapt ma doare de mult,doar ca nu am bagat-o in seama si cred ca acum s-a acutizat..ori patul asta imi omoara spatele..nu stiu,ca dimineata ma trezesc anchilozata si mai obosita decat ma culc..

Lulu,esti o gospodina la casa omului.Felicitari.Numai la tine am auzit de tot felul de lucruri,mezeluri,mancaruri si tot soiul de bunatati,dar facute de manutele tale.Cred ca baietii tai sunt foarte fericiti.

Va pupam pe toate.Spor la pregatiri.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Vreau si eu reteta de tort. poate ma invrednicesc si cand vine sotul acasa il astept cu un tort facut de mine.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Pisoi,
mi-am amintit de Raica, m-a consultat o data cand eram gravida cu Andra, in spital! Am sunat, mi-am facut programare dar abia pe 2 iunie...daca nu-mi cedeaza pompa pana atunci, sigur imi cedeaza nervii si mai merg si la alt dr. Alte sugesti...

Retetele vi le pune Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Renumita piftie in coaja de ou..am vauzt pozele, arata demential Adinule, saru'mana
Ingrediente: pentru 10 oua;: 2 cesti supa de carne de vitel(pui sau curcan), 20 gr. gelatina, 1 ardei rosu proaspat, boabe de porumb din conserva ( se pot folosi si boabe de mazare),
300 gr. suncs, sare, piper, verdeata. Īn loc de sunca puteti utiliza carne de pui sau carne de curcan.
Mod de preparare:
1. Se pregateste cojile de ou. Se spala ouale cu apa rece dupa care vārful īl spargem cu grija; facem o gaura de aproximativ 2-2,5 cm diametru. Se goleste continutul lor, dupa care
se spala interiorul lor cu apa rece ai se intorc cu spartura in jos pentru a se usca bine.
2. Gelatina se inmoaie in 30 ml apa pentru 10 min, dupa care se īncalzeste pāna cānd s-a dizolvat complet (nu se fierbe) si se amesteca cu supa. Se taie sunca si ardeiul īn cubulete.
Scurgeti apa din porumb.
3. Punem ingredientele īn toate cojile de oua; īn mod proportional: ardei gras, patrunjel sau marar, sunca, porumb, ardei gras si putin patrunjel pāna se umple oul. Se toarna supa,
dupa care ouale se dau la frigider pāna a doua zi.
Le decojim cu grija pentru a nu strica forma lor.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Adina,mama cum sa cedeze? hai fii tare si lasa si nervii deoparte.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Adriana, sper ca mesajul tau e cel real gandului ce-l porti! Uite, maine revii si ne spui ultima boroboata a micutei tale, sa-mi aduc si eu aminte, dar-totodata- sa ma pregatesc pentru nazdravaniile Anei.

Adinutza, multaaam!!
Crys_Cryss, nu e graba, imi trebuie dupa Paste!!
Cris-pisoi, suna bine cu menta!! Asteptam cu interes!

blog magazin

Mergi la inceput