Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *
Raspunsuri - Pagina 7
Adryana_4u spune:
Dragele mele, revin, insist, va rog...
Inteleg ca nu vreti sa readuceti aici, la actualitate, problemele, dar dati-mi macar pe PM un link despre unde sa citesc ce s-a intamplat.
Am cautat bezmetica sute de pagini de forum....nu gasesc...
roxanaz spune:
ziua buna dragele mele
Pisoi, si mie imi plac hainutele de la kiabi, sunt tare dragute.
Adriana, sincer, nu inteleg care este problema. subiectul la care scriai tu se afla in continuare la Odiseea sarcinii, ti-am dat link la el, iti mai dau odata: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156430
dupa cum vezi, acolo esti pe lista. citeste capitolele si probabil vei afla de ce nu mai este subiectul acela activ. exista de foarte mult timp 2 subiecte paralele, acesta de la prieteni si cel de la aspirante, apoi si unul la odisee. scrie aici sau dincolo, unde vrei tu
CRIXIA spune:
Adriana, au fost divergente, pareri contradictorii, diferente de opinii....din toata acesta chestie, unii useri s-au retras, au optat sa fie scosi din lista....sincer, nu cred ca sta cineva sa caute prin arhiva...nu te mai chinui, hai sa traim prezentul!
Si eu am cunoscut aici oameni care imi sunt tare dragi si care nu mai scriu acum la topic, unii din motive de ei stiute, altii din lipsa de timp...eu ma multumesc ca i-am cunoscut, ca mi-au costruit amintiri placute...raman acolo undeva in suflet.
Hai, zi de tine, ce faci? Copilu? Ca de multe ori ne sprijinim cu bune/rele....
Uite, eu acum intreb: Unde gasesc ciorapi bleumarin mat? Ma duc cu gandul doar la mag din Carr, golden line, parca se cheama. Sau ma mai gandesc la fiore-site. Vreo idee? Nu vreau sa dau prea mult pe ei.
blog magazin
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adryana_4u Dragele mele, revin, insist, va rog... Inteleg ca nu vreti sa readuceti aici, la actualitate, problemele, dar dati-mi macar pe PM un link despre unde sa citesc ce s-a intamplat. Am cautat bezmetica sute de pagini de forum....nu gasesc... Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste nunta noastra-26 sept 2009 www.flickr.com/photos/adryana_4u/5619141126/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
Adriana, nu s-a intamplat nimik.
Citeste-ne de acum inainte, scrie, vino alaturi de noi de acum inainte la acest topic.
Suntem prietene dragi, oameni deosebiti si uniti
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
lulu77 spune:
Crixia, eu cred ca gasesti dress mat si pe la alte magazine de profil, de prin Tomis sau Galeriile Ciote sau Casa Modei.
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Adryana_4u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Adriana, sincer, nu inteleg care este problema. subiectul la care scriai tu se afla in continuare la Odiseea sarcinii, ti-am dat link la el, iti mai dau odata: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156430 dupa cum vezi, acolo esti pe lista. citeste capitolele si probabil vei afla de ce nu mai este subiectul acela activ. exista de foarte mult timp 2 subiecte paralele, acesta de la prieteni si cel de la aspirante, apoi si unul la odisee. scrie aici sau dincolo, unde vrei tu |
La asa replica..nici macar nu merita raspuns...pe langa ca matematica..lasa de dorit
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adryana_4u
La asa replica..nici macar nu merita raspuns...pe langa ca matematica..lasa de dorit Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste nunta noastra-26 sept 2009 www.flickr.com/photos/adryana_4u/5619141126/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
Adryana ??????????
Ce se intampla? Care este problema????
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
cryss_cryss spune:
Tiza eu lucrez in casa modei si m-am uitat de dresuri.Au de la 17 la 28 lei dresuri mate si colanti.
bettyk spune:
Nu te inteleg Adriana. ce rost are sa scormonim trecutul? ce a fost a fost,cu bune cu rele. O explicatie a dat si Crixia. cele care am ramas aici intram pentru ca ne sunt dragi discutiile,ne tinem la curent cu una alta,ne mai spunem din poznele copilasilor sau perle. traim prezentul. si ne bucuram de momentele noastre. chiar nu are rost sa mai intram in detalii.
Noi suntem aici pentru a fi alaturi una de cealalta,pentru a ne face ziua mai frumoasa.
Fetele de aici sunt prietene dragi si ne bucuram de fiecare clipa.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!
ADINUTZA spune:
Salutare,
acum ar fi trebuit sa ma trezesc din somn dar nici nu am apucat sa intru in dormitor...am alergat pana acum prin oras pentru ca am ramas fara baterie la masina si trebuia sa platesc rata la banca.
Crix, pt ciorapi in Carr mergi la sigur, ar mai fi posibil si in Doraly daca ai timp sa vii cu fetele si sa bem o cafea la spatiul de joaca.
Alina, cum e Luca dupa interventie?
Betty, frumoasa si eleganta domnisoara ta
Spuneti-mi si mie la ce cardiolog sa merg pt ca am o problema si nu stiu incotro s-o iau. Prefer un cabinet particular, sa nu pierd timpul prin spital.