Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *
Raspunsuri - Pagina 6
lulu77 spune:
Crixia, bine ca numai atat a fost cu Ana...grea boala indopatul asta la bunici
cryss, bine ai revenit .
adinutza, deci esti cu norma intreaga?
gabitzule, iti tin pumni sa faci rost de hartii.
jone, dandusa voi sunteti bine?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
georgipuia spune:
Buna seara dragelor
La multi anisori Bogdan!!! sa fi sanatos si vesel si sa ai parte de tot binele din lume
LA MULTI ANI! cu scuzele pt intarziere si tuturor Florilor noastre
Fetele, eu am intrat mai mult fortata in seara asta... am facut niste plati si incerc sa le deslusesc, dar sunt atat de obosita ca-mi vine sa plang... Abia imi tin barbia nesprijinita in palma
Am avut un we si placut, dar si obositor... aseara am dus copii la mama ca e vacanta si eu pana miercuri inclusiv sunt in secretariat, asa ca tre sa ajung si mai matinal la servici... iar daca vor fi si urmatoarele zile precum cea de azi, presimt ca joi nu ma ridic din pat...
Sunt insa happy ca dupa servici, desi nu prea mai eram in stare nici sa merg... m-a lasat o colega la o intersectie cu multe banci si m-a ajutat DD sa achit mai multicele... chiar ma gandeam cand ma duceam spre casa "ce repede a mers" In fapt (fie vb intre noi), am profitat azi ca am plecat de la job cu colega... ca maine si poimaine ma lua sotul si sub nici o forma nu mai puteam opri la banca... doar nu vreti sa-i miroasa ca eu inca fac plati la bazar
Pisoi... nici eu nu-ti recomand electro, si sunt convinsa ca nici nu te vor primi, pt ca au o lista de situatii in care nu este deloc indicat. Acu nu stiu ce sa zic referitor la "asumarea raspunderii"
Cat despre salon... era odata vis a vis de parcul de la primarie si intr-adevar lasa mult de dorit... acum am inteles ca s-au mutat si ca e mult mai fanci... o citez in fapt pe colega mea care a luat abonamentul acela de pe site... Problema la ea a fost ca dupa 3 sedinte a renuntat, pt ca i-a zgandarit un chist ovarian si au napadit-o durerile...
Eu nu am avut probleme si chiar am fost multumita de cm pierduti... Daca mi-as mai fi permis sa continui macar o luna? Nimerisem oferta de 10 sedinte la 100 ron... acu sunt peste 200 ron 10 sedinte si nu mai e de mine.
Am incercat sa recuperez de citit, dar nu mai imi amintesc daca vroiam sa mai raspund cuiva... iar zilele urmatoare sub nici o forma nu pot intra de la munca... asa ca va pup pe portofel pana joi...
O seara placuta!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
pisoi_aluna spune:
Sper ca ati avut un weekend placut. Noi ne-am plimbarit cat am putut pe afara, ca a tinut vremea cu noi.
Azi am intins-o totusi de una singura la niste shoppingeala, ca degeaba trimit barbatii. Le zici verde si-ti aduc rosu...
Am dat iama si la Kiabi, ca al meu pisoi creste ca Fat-Frumos...la 2 luni ne-au ramas mici body-urile de 3 luni, si are haine pe care nici nu le-a imbracat, dar nu au eticheta si au fost spalate o data. Are rost sa le scot la bazar?
Azi i-am luat body-uri din alea gen pantaloni scurti pentru vara, ca nu prea am gasit simple de 6 luni. Speram sa dam o fuga pana in Spania la cumnati, la o shoppingeala de 2 zile, dar ne-au bulit masina la service, asa ca ciuciu...
Am renuntat la electrostimulare si la zumba momentan, si o sa ma destrabalez mai putin obositor cu Wii Fit acasa. Macar la programul de stepper si tot fac ceva, ca nici nu mai am energie tot stand la calculator cu munca...
Speram sa mai dau niste burti jos pana in iunie la botez, dar nu cred ca am sanse...
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Cercei - liciteaza pt. Bibi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21881
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=22035
Cercei - liciteaza pentru David http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21882
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisoi_aluna luni ne-au ramas mici body-urile de 3 luni, si are haine pe care nici nu le-a imbracat, dar nu au eticheta si au fost spalate o data. Are rost sa le scot la bazar? |
Multumesc fetelor pentru gandurile bune...trebuie sa reusesc si de aceasta data
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
pup Adriana 4u, Criss_Criss. Va asteptam mai des! Sa ne spui Criss cand se schimba ceva la tine! Dorinta poate se realizeaza! Soata tot asa contra e? De parca al meu nu e tot un Gica-contra, un piculet domesticit
Adinutza, si eu ca tine...simt mai grea perioada de vacanta
Cristina_pisoi, te-ai modificat in 9 luni, accepta si revenirea tot in 9 luni, chiar daca nu alaptezi, nu poti sa te transformi peste noapte. Lasa kg asa cum sunt, se duc ele incetisor!
Si eu cred ca tot de la Kiabi o sa-i cumpar finutului meu. Sunt dragute hainele acolo.Botezul nostru va fi peste 1 luna, speram. In iunie avem o nunta la care trebuie sa mergem si noi si finii, asa ca pana atunci vom boteza copilu'.
Somnic pufos tuturor!
blog magazin
pisoi_aluna spune:
Crix, nu ma deranjeaza kilogramele, care nu sunt prea multe, ci doar burta. Doar acolo se cunoaste si ma scoate din minti , probabil fiindca am fost batz de cand ma stiu.
La Kiabi au lucruri foarte frumoase cu preturi foarte bune. Singurul lucru care ma scoate din minti e ca mai toate bluzitele se inchid la spate, nici intr-o parte, nici nu sistemul ala de largire sus, si sunt cam greu de folosit, nu toti copii stau pe burta sa le inchizi bluzita si nici cu o singura mana sa-l tii si cu una sa inchizi nu e grozav...cel mai bine stau la capitolul body-uri unde au preturi bune si varietate destul de mare.
In rest mi-au placut multe, dar sincera sa fiu nu le vad utilitatea la veste, blugi si alte alea la 1 luna-doua decat pentru un botez sau alta ocazie.Al meu a primit blugi si i-am pus o singura data fiindca sunt cam greu de manevrat si mai rau se enerveaza pana ii pun si ii scot.
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Cercei - liciteaza pt. Bibi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21881
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=22035
Cercei - liciteaza pentru David http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21882
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa...las pana apare dodo
scapa de masa si dau de tasuam de facut ordine,sa ajut pe bunica cu ale ei,apoi sa ma apuc de ale mele..o saptamana arhi-plina..
voi ce faceti?
Mirunel terorista
BAZAR
Dodo-pui spune:
Ct,
las
o zi cu liniste sufletesca va doresc.
Doamne ajuta!
ps:am vrut sa pun si ceva de pe you tube si -mi dadea cu eroare
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
'neata!
va doresc o saptamana usoara si sa aveti spor la treburi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
cu intarziere la multi ani,Bogdan de Adinutza!sanatate si mult noroc!
si la multi ani,tuturor celor cu nume de flori!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...