Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Oana bun venit
anda pana la urma ti-a iesit semnatura
sdcristian ce dr tare ai , felicitari ptr rez bune de la eco
Cristele felicitari si tie pentru rez bune de la eco !! Asa va vreau fetele numai cu rezultate bune sa veniti!
Babyblue felicitari pentru cele 21 sapt incheiate
rammy felicitari pentru cele 22 sapatamani incheiate
Alymith felicitari si tie pentru cele 25 saptamani incheiate
Ireth si mie mi-au iesit negative igg si igm la toxoplasma . dr vad ca nu a zis nimic inca ...sau poate a uitat ! daca nu uit si eu ii aduc aminte data viitoare
Andra f interesant filmuletul cu pouch-ul, dar ma gandesc cum sa il manevrez asa, si cu o mana chiar , cand reglez ...poate prind curaj pe parcurs
Rammy crezi ca merg si la sanii maaarriii purtate ? ca eu daca ies fara sutien cand merg ii arunc dupa gat 95 cupaD
am pus si eu o pozica cu burtica la 21 saptamani !
va pup si un wk suberb va doresc

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

iei, a inceput o noua editie de "Dansez pt tine"...mie imi place, urmaresc emisiunea de la prima editie

si eu de abia astept sa nasc, sa treaca timpul repede. Acum incepe sa fie greu cu ridicatul, cu Ana, cu tantrumurile...stiti voi

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Buna ziua, doamnelor...scuze ca dau buzna, asha...iaca si eu la aproape 6 luni m-am gandit sa ma inscriu! Primiti, va rog?Am activat cu foarte mare aplomb pe desprecopii acum vreo 3 anisori, cand eram gravidutza cu minunea mea Anna...intre timp am uitat tot( inclusiv cum sa am grija de un nu-nascut)!

Ulterior am disparut total din cauza lipsei de timp...si nici acum nu ma pot lauda cu prea mult timp liber, insa voi face tot posibilul sa fiu mai activa...

Deci, UM 28/10/2010 DNP 4/8/2011...baiat frumos si dulce de data asta, detin o Anna Sophie de doi ani si 5 luni acasica...

Lissa a propos, si eu tot la Dr. Gav si tot la Swedish ( evident)!Este o fiintza cu totul si cu totul remarcabila, o iubesc la nebunie...

Sarcina usoara la toata lumea urez, sper sa ne revedem in curand!

Mama de copil frumos , dashtapt si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ufff, am ajuns si eu acasa dupa 11 ore de munca... si stai sa vezi ce-o sa urmeze tot weekendul!
Mamutz, mie imi plac animalele in general, am avut pesti, broaste, caini, pisici, papagali, dar ete ca iepuri inca n-am avut cred ca sunt foarte dragastosi, mie cel putin asa imi lasa impresia. Oricum, ai o iepuroaica foarte frumoasa
Felicitari tuturor celor care isi serbeaza schimbarea saptamanii, ca nu mai retin, sunt praf de oboseala.
Cand va vad cu 28-29 de sapt, nu-mi vine sa cred... eu mai am asa mult... off, pai cand incep eu cu colicile, voi terminati!
Chiar vorbeam zilele trecute cu o prietena care a nascut acum o luna, ca e terminata, nu poate sa doarma nici ea nici sotul din cauza ca bebe urla intr-una (colici). Au incercat toate picaturile, ceaiurile, tratamentele posibile... nimic. Si cand eu ii spuneam ca abia astept sa imi vad si eu minunea mica, ea zicea: "lasa, enjoy it while you can! "
Avantaj- ea, ca atunci cand incep eu bebele ei trece deja pe diversificarea alimentatiei
Am vazut si pozele, foarte frumoase... in rest, sunt prea obosita ca sa mai gandesc. Sper ca nu am sarit pe nimeni, nu o fac cu intentie. Zilele astea va citesc doar, mult de munca.
Va pup!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna seara

Lisssa, si eu ma uit, imediat ce transmit mesajul
Mamutz, ai fost tare cu fetita ta...Este dragalasa tare (i-am aratat si sotului)
Oana, eu sunt exact invers.Desi niciodata nu am fost geloasa (prefer sa nu-mi bat capul cu lucruri inutile, tot mie imi fac rau...)acum am si mai mult incredere in mine.
Sotul ma adora (poate unde o fi si prima nastere) si sunt f mandra de schimbarile care s-au petrecut cu corpul meu(chiar daca m-am ingrasat)
Iar reactia oamneilor cu care intru in contact (la serv, pe strada) imi da si mai multa incredere.
Deci....nu-ti mai pierde timpul si nervii cu astfel de ganduri
MihaelaV, oita noastra ratacita, ai revenit acum, de Paste
Glumesc, si eu mi-am inchipuit de ce esti suparata, si am sperat sa-ti treaca si am avut dreptate, ai revenit

Va doresc un weekend minunat si bebelusi miscaciosi

21+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor.

mamutz, sa ti traiasca iepurika!!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici, vechi si noi (wndyctygirl...greu nick by the way)

Am intrat si noi nitzel, desi am avut o zi foarte agitata. Bulina mea cel putin n-a stat o secunda cumintica, nu stiu ce-a fost cu ea azi. M-a bocanit in toate directiile si ca atare am avut si destule contractii si mai ales intepaturi in col...uneori simt ca bb acusi iese.
Abia astept sa ajung in Ro sa fac un eco. Chiar, vreau sa intreb, cand ati fost la eco, ce fel de informatii v-au dat? Sau ce ati cerut sa vi se spuna? Ass fi curioasa, luni fac si eu o programare sper pentru saptamana viitoare.

Legat de prima nastere, la noi DPN-ul a fost 23 mai, s-a nascut pe 23 mai. Vroiau sa imi faca cezariana pe 21/22 noaptea..si acum imi aduc aminte perioada aia...3 zile si 3 nopti nu am dormit deloc. Din care primele 2 cu contractii regulate si cu centurile de monitorizare continuu (credeti-ma un chin continuu). Pana la urma dupa atata timp de travaliu pe 22 mai la 11 noaptea s-a decis cezariana, si pe 23 la 0:57 s-a nascut minunea mea. Sunt sigura ca daca nu as fi facut cezariana tot pe 23 cred ca as fi nascut.

Dar acum sincer cred ca va fi mai devreme...am eu un feeling.

Hai ca va pup ca merg sa imi culc minunea..incepem negocierile..si astea dureaazaaa..

Va pup si va doresc o seara superba

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Buna ziua, doamnelor...scuze ca dau buzna, asha...iaca si eu la aproape 6 luni m-am gandit sa ma inscriu! Primiti, va rog?Am activat cu foarte mare aplomb pe desprecopii acum vreo 3 anisori, cand eram gravidutza cu minunea mea Anna...intre timp am uitat tot( inclusiv cum sa am grija de un nu-nascut)!

Ulterior am disparut total din cauza lipsei de timp...si nici acum nu ma pot lauda cu prea mult timp liber, insa voi face tot posibilul sa fiu mai activa...

Deci, UM 28/10/2010 DNP 4/8/2011...baiat frumos si dulce de data asta, detin o Anna Sophie de doi ani si 5 luni acasica...

Lissa a propos, si eu tot la Dr. Gav si tot la Swedish ( evident)!Este o fiintza cu totul si cu totul remarcabila, o iubesc la nebunie...

Sarcina usoara la toata lumea urez, sper sa ne revedem in curand!

Mama de copil frumos , dashtapt si cuminte

hei sa nu dispari, poate ne cunostem.ia zi cand mergi la D-na doctor, poate ne vedem pe acolo... .
Si eu la randul meu o iubesc, Ana la fel( in sfarsit)

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Ca vorbeati de gelozie...sincer (acum sa nu ii spuneti si sotului ) nu-s deloc geloasa pe el...ca ar veni vreo tipa, neah...mai degraba pe servici, ca asta il acapareaza cam mult (si el imi reproseaza acelasi lucru) dar uneori ma mai dau geloasa.

Stiti, un varf mic de gelozie da celuilalt partener increderea in puterea lui de seductie si mai ales ca il iubiti.
Acum fara aruncat oale in capul omului, dar niste replici bine spuse si cu subinteles, e suficient.
Exemplu personal Vine al meu acum 2-3 zile cu o idee nastrusnica de la servici...ca el crede ca e mai frumos cu barbitza..Imediat mi s-au ridicat antenutzele, butonelele galbene rosii din cap, si l-am descusut sa aflu de unde a aparut aceasta idee nemaivazuta si nemaiauzita.. Ca sa aflu ca o tipa de la servici l-a remarcat si chiar a facut conversatie cu el (ceea ce nu i s-a intamplat pana acum) si i-a placut... Eu, cu toate antenutele foarte ridicate, m-am dus cu cel mai mare calm, si cu zambetul cel mai larg m-am dus catre el si dragastos i-am zis: Dar tu esti cel mai frumos asa cum esti!

Si el, foarte surprins, a zis: Daaaa???

Apoi l-am luat deoparte si tot asa foarte calma si zambitoare l-am rugat sa imi faca cunostintza cu DUOAMNA. Sa schimbam si noi 2-3 vorbe ca intre femei
A inteles rapid mesajul, ma pupat focos, si in 10 minute dispare in baie si se rade... Fericit a venit sa ma pupe si mi-a zis ca s-a simtit tare bine sa vada ca inca il doresc.

Concluzia: Si barbatii resimt perioada asta la fel de grea ca si noi. Au si ei nevoie de afectiune (din cand in cand, sa nu exageram acum asa ca si noi) si de dovezzi de iubire...un pupic mai patimas, un pipait asa mai generos sau altele.

Acum minunatul si iubitul meu sotz, tocmai a regresat la stadiul de copil si joaca bomberman... Vedeti ce face lipsa de sex din om???

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor,

Daca cumva v-ati facut griji pentru mine sa stiti ca n-am patit nimic, doar ca din faza de zen am ajuns in butoi ba pe motiv de hormoni ba si din altele. Adevarul este ca sunt low rau. Si ma oftica la culme ca de fiecare data cand deschideam DC-ul imi apare in stanga tortul acela cu nuci si cafea. Asa ca am luat o pauza.

N-am citit din urma, sper sa depasesc rapid faza ca deja ma enervez eu pe mine.

Daca au venit fete noi le doresc sa aiba sanatate ele si BB-ii, succes cine are de facut analize/eco si felicitari pentru cine am ratat.

Ma duc in lumea mea.

Mergi la inceput