Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Dupa ce i-am nascut pe copii, am purtat si noaptea sutienul (special pt alaptat), dar nu pt a nu mi se lasa sanii (oricum nu a facut nici o minune ), ci l-am purtat pt ca-mi puneam tamppoane pt sani.

Si asta pt ca-mi curgeau la greeeeuuu ! Nu va spun ca prima seara cu Filip cand nu aveam sutienul, pana mi-am dat eu seama de unde era baltoaca de sub mine, am crezut ca am facut in pat .

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

:)))) parca vad ce discutii o sa avem dupa nastere, noi astea fara de experienta si copchii.:))))
nu mi pot imagina cum o sa ma simt cu ceva curgandu mi din sani, neam.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Ce e drept am ceva camere!

26+

sa te pregatesti moral, mie pt baie - schimbat gresie, faianta, bucatarie- la fel, hol- schimbat gresie si zugravit si daramat 2 debarale cu facut de 2 arcade, mi-au cerut 100 de mil. si am negociat la 70 la final.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Miha, bine ai revenit

Oanamures, exact la fel am fost si eu cu C la prima sarcina. Chef de sex nu aveam, dar de ce nu tragea el de mine, chef sa fiu tinuta in brate nu aveam, dar de ce nu insista el mai mult... sincer, pt el a fost un chin, dar si-a dat seama ca e doar pe periopada sarcinii. Eram tare ciufuta. Sincer, ii multumesc ca m-a supartat

eu sunt mica la sani, 34B, doar cand alaptez ma fac Pamela Andersono si sunt si eu multumita timp de 6 luni. La C nu ii place. Dormeam si eu cu sutien special pt ca imi curga laptele siroaie.

Eu n-am tinut-o pe Ana in wrapruri deloc. Am avut un marsup[iu in care am pus-o dupa 4 luni si atat, dar ma cam durea spatele de la el

wow, ce ghrasunel avem noi in odisee,1500 gr, ce mari sunt bbii nostri deja.

Sd cristian, imi place de medicul tau, asa e si a mea, decat sa imi impuie capul cu toate chestile negative mai bine nu si sunt si eu relaxata.

eu mai am 2 sapt pana merg din nou la doctor, am sa primesc si vaccinul de 28 de sapt(ei, voi avea 29), dar asta e

Va pup!

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:

Dupa ce i-am nascut pe copii, am purtat si noaptea sutienul (special pt alaptat), dar nu pt a nu mi se lasa sanii (oricum nu a facut nici o minune ), ci l-am purtat pt ca-mi puneam tamppoane pt sani.

Si asta pt ca-mi curgeau la greeeeuuu ! Nu va spun ca prima seara cu Filip cand nu aveam sutienul, pana mi-am dat eu seama de unde era baltoaca de sub mine, am crezut ca am facut in pat .

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

:)))) parca vad ce discutii o sa avem dupa nastere, noi astea fara de experienta si copchii.:))))
nu mi pot imagina cum o sa ma simt cu ceva curgandu mi din sani, neam.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Daca ai avea idee cum curgeauuuu ....pffff. Nu mai zic ca atunci cand alaptam, din sanul din care nu papa bebe tashnea ca la fantana arteziana...continuu; fara gluma

Deci, pregateste-te !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui anaemi

Daca ai avea idee cum curgeauuuu ....pffff. Nu mai zic ca atunci cand alaptam, din sanul din care nu papa bebe tashnea ca la fantana arteziana...continuu; fara gluma

Deci, pregateste-te !

Aoleuuuu! Deci cand mi-a curs colostru acum 2-3 saptamani a fost nimica toata

Mergi la inceput

Oana si eu am momente din astea. La mine cred ca este si din cauza ca stau acasa, el este mai tot timpul plecat, cand vine este obosit...

Sau mai cand pleaca si sta mai mult decat am calculat ca ar sta, deja mi se urca toti piticii pe creier si-l iau la intrebari de ce a stat asa de mult, el se supara ,eu plang, el se enerveaza, eu ma enervez, ne mai certam si apoi ne impacam .

Bine, asta cu cearta,eu sunt nebuna care tipa si plange si el este ala calm care nu vorbeste cu mine decat dupa ce ma linistesc....si asta ma enerveaza la culme , ca eu vreau sa ma cert sa ma descarc si el nu zice nimic. ...Dar si daca il calc pe coada prea tare......eu sunt aia care nu mai zice nimic

Stiu ca n-am nici un motiv sa fiu geloasa sau sa ma gandesc la bazaconii...dar ce sa fac daca am o imaginatie bogata?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Citat:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui anaemi

Deci, pregateste-te !

Aoleuuuu! Deci cand mi-a curs colostru acum 2-3 saptamani a fost nimica toata

Mihaela

Ceva de genu' ...dar poate nu neaparat; asa a fost la mine

Mergi la inceput

Alinafilip, alinuff pe unde sunteti? Ce mai fac strumfitele ?

Savvy, Squirrel ??? Piticii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Citat:

Oana si eu am momente din astea. La mine cred ca este si din cauza ca stau acasa, el este mai tot timpul plecat, cand vine este obosit...

Sau mai cand pleaca si sta mai mult decat am calculat ca ar sta, deja mi se urca toti piticii pe creier si-l iau la intrebari de ce a stat asa de mult, el se supara ,eu plang, el se enerveaza, eu ma enervez, ne mai certam si apoi ne impacam .

Bine, asta cu cearta,eu sunt nebuna care tipa si plange si el este ala calm care nu vorbeste cu mine decat dupa ce ma linistesc....si asta ma enerveaza la culme , ca eu vreau sa ma cert sa ma descarc si el nu zice nimic. ...Dar si daca il calc pe coada prea tare......eu sunt aia care nu mai zice nimic

Stiu ca n-am nici un motiv sa fiu geloasa sau sa ma gandesc la bazaconii...dar ce sa fac daca am o imaginatie bogata?

Offf, lafel sunt si eu!!!! Nu ai nici un leac,nu?

Mergi la inceput