Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 5

mamutz spune:
Multumesc pt raspuns fetele. Nu am de dat jos decat tavanele de la bai, ca tocmai m+a inundat vecinul saptamana trecuta. Si nu doar inundat atata au dta cu bormasina ca a si crapat tencuiala. In rest peretii sunt f ok, DAR s+au afumat de la calorifere. Culmea parca ar scoate fum. Si apoi vreau sa fie ttul dezinfectat pt bebe. Si mai vreau sa imi faca niste policioare din rigips deasupra la fiecare calorifer, sa scap de afumatura. Am facut lucrari mai mari cu ei si nu mi+au luat atat de mult, ne cunoastem de o viata. Dar nu stiam ce preturi mai sunt pe piata. Ca in Buc oricum cer pielea de pe tine pt orice.Si eu sunt cu negocierea, parca nu ma simt bine daca nu negociez putin.
26+

anaemi spune:
Mihaela bine ai revenit! Ma bucur tare mult !
Acum o asteptam si pe pufi.
Adra sling-ul meu este de la nandu. Este mai grosut...asa am eu impresia...oricum nu cred se compara cu cel din panza topita de care zici ca ai si care mi se pare super pt vara.
MIhaela, de scapat bebeul nu ai cum sa-l scapi, daca reglezi sling-ul cum trebuie, adica daca nu-l lasi f larg.
Este super si wrap-ul, dar pe caldurle verii cred ar trebui sa am numai wrap-ul pe mine
Cat despte tzitzi...eu dupa doi ani de alaptat pe Anastasia, aveam niste flescaite, de nici in sutien nu stateau bine .
Chiar aseara ma uitam le ele si-i ziceam sotului ca am si eu in sfarsit tzatze batoase ...stiu ca nu pt mult timp, da' ma dau si eu mare
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
28+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

mamutz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramyy
iar m-am socat ![]() eu am cununat am botezat de mai multe ori dar am platit o suma mica pe care mi-a dat preotul chitanta....1500 lei ...si mai zic de manelisti ca furaaa...il pun pe al meu sot sa isi schimbe meseria da-i dracu de atatea ani de scoala cati are ori popoa ori manelist. noroc ca nu sunt toti preotii la fel ![]() ![]() ![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
Stai linistita ca nu ii ia preotul, au si ei sefi, multi.

Krissy spune:
Citat: |
![]() Eu am citit ca e bn sa dormi cu sutien special pt alaptat ![]() |
Da, da, subscriu, eu am folosit pentru sustinere cat si pentru confort bustiera www.amazon.com/gp/product/B001M5QULK/ref=s9_simh_gw_p193_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0FJ1ECGN33W4WGTXPZHK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846" target="_blank">asta, ca si noaptea curge lapte si asa imi puneam "tampoanele" speciale (washable, am avut din bumbac) in sutien. Oricum noaptea nu e noapte si dormitul nu e dormit in primele luni, caci o sa fim la datorie non-stop, asa ca doar teoretic se "doarme" cu sutien, ca practic se motzaie

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si

Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Oanamares spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamutz
Stai linistita ca nu ii ia preotul, au si ei sefi, multi. ![]() ![]() |
Ba crede-ma ca stiu familie de preot.II IA EL PE TOTI!!!!!!!!Inclusiv banii din cutia milei!

mamutz spune:
Deci nu mi+a scos injectiile de tot, parca nu imi ajung alea din burta. Mi+a scos doar diazepamul, asa ca acum fug iar la intepat in fund. Si pe cuvand ca nu mai pot sa stau pe el de durere. 26+

anaemi spune:
Dupa ce i-am nascut pe copii, am purtat si noaptea sutienul (special pt alaptat), dar nu pt a nu mi se lasa sanii (oricum nu a facut nici o minune ), ci l-am purtat pt ca-mi puneam tamppoane pt sani.
Si asta pt ca-mi curgeau la greeeeuuu ! Nu va spun ca prima seara cu Filip cand nu aveam sutienul, pana mi-am dat eu seama de unde era baltoaca de sub mine, am crezut ca am facut in pat
.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
28+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

mamutz spune:
La parorhia la care merg eu se vede ce se face cu bani. Cantina pt saraci, cabinete medicale, meditatii pt copii, ajutoare materiale pt cei fara posibilitati, botezuri inclusiv cu masa pt cei care nu pot nici sa isi boteze copii etc. Si mergi de drag. Si garantat platesc taxe unde trebuie. Dar nu e treaba noastra sa discutam aici.
Deci chiar fug la injectat.
26+

MihaelaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy [quote]citat din mesajul lui V Va multumesc pt reprimire ![]() ![]() iar m-am socat ![]() eu am cununat am botezat de mai multe ori dar am platit o suma mica pe care mi-a dat preotul chitanta....1500 lei ...si mai zic de manelisti ca furaaa...il pun pe al meu sot sa isi schimbe meseria da-i dracu de atatea ani de scoala cati are ori popoa ori manelist. noroc ca nu sunt toti preotii la fel ![]() ![]() ![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
Atat a cerut, dar cu mine nu i-a mers ca am negociat la sange