constipatie la bebelusi
Raspunsuri - Pagina 7
oanap85 spune:
bryny ,stiu ca excesul de lapte duce la constipatie...daca ii dai si mancare nu e suficient laptele tau?merge pe 6 luni nu?cred ca sunt suficiente alimente care ii poti da conform varstei ,adica mananca si cereale,fructe ,supa ,sin...mai este cazul si de lapte formula?cerealele de la milupa cu piersici sau cu mere care se dau de la 4 luni parca nu contin si orez nu?
morcov ,sucul de morcov CRUD e chiar recomandat in constipatie
si..nu am auzit ca atunci cand iti vine menstra sa nu fie bun laptele .la unele mamici le vine in prima luna dupa nastere iar altele nu au deloc cat alapteaza,nu cred acest lucru..cine ti-a zis asta?
oanap85 spune:
Bryni am cautat ...si multe mamici spun ca in timpul menstruatiei leptele isi schimba puitn gustul dar e la fel de bun,sanatos...dupa 1 an isi pierde din proprietati,deci dai in continuare 
bryny spune:
Ilinca_M nu mia spus numai o mamica ci mai multe ca copii lor dupa ce lea venit CM nu au mai vrut san au refuzat,am o prietena care ianinte sai vina cu cateva zile fata ei nu a mai vrut san,,,pe bune,,, poate doar sa nimerit asa,,,sincer nu am intrat sa caut doar vam intrebat pe voi ca stiu ca sunteti mai documentate, imi pare rau daca te enerveaza intrebarile mele scuze,,,