Strumfi de iul-aug 2007 (214)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Deoarece clientul meu a hotarat, din motive de neinteles pentru mine sa renunte la decizia de cumparare a garsonierei, dar si la colaborarea cu compania pe care o reprezint, va astept cu placere, oricand, sa aranjam o vizionare.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Iti zic io de ce a reununtat clientul tau: nu erau "bibilouri"
Vio am deja halucinatii auditive..aud textul tau citit de o voce faina de la teleenciclopedia

Kariris mai sa inunzi apartamentul si le-ai facut pe toate intr-un weekend . Ai grija de tine si de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, la multi ani, sa traiesti, sa infloresti, sa iti realizezi toate planurile si mai mult decat atat !

Kariris, mamaaaa, ce inceput de weekend ai avut si tu . Bine ca sunteti sanatosi. Eu am mereu la-ndemana arnigel si arnica ch30 pentru loviturile mai rele, tu stiu ca esti cu halca inghetata, buna si aia.

Timi, ca Vio voiam si eu sa-ti spun, cu siguranta vasul acela este mult mai curat decat orice se gaseste in Ro, si cainii mai vaccinati . Ma pun in locul tau si-mi dau seama ce ai simtit in momentul acela, dar esti tare haioasa cand povestesti.

Viooooo, esti mortala, ce sa mai zic, mi-am tras 2 portii de cartofi prajiti si ti-am savurat opera, e fenomenala! Astept sa-mi aduca finutii mini-eclere, ca sa reiau lectura, sa o aprofundez .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07)

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, fetele, chiar ma faceti sa rosesc, eu doar fac asa de amuzament. Da' daca ma ambitionati va fac serial.
Tu vorbesti, kariris?? Cum dracu' nu poti ad hoc ca tu asa esti cea mai haioasa? ti-am mai zis cat de savuroasa esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

i you!
vivela la muti ani si pe calea asta!
timi la multi ani sayei! te rog mai trimite-mi un nr de telefon ca nu mai pot nici cum sa dau de tine si mi-e dor ....
eu sunt in forma maxima eli mai putin o incearca niste muci si o tuse seaca.ii fac un cocteil de aerosoli si cam atat.incerc sa limitez muuult orice administrare orala de ceva dupa enterita ce a avut-o.adica pe scurt o luna de boli si muuulte siroape si siropele care efectiv i-au distrus flora intestinala cu toate protectoarele mele...
in rest e o placere sa va citesc am ras cu lacrimi!

Mergi la inceput

Kariris pt binele omenirii ar fi bine ca noi doua sa nu ne intalnim niciodata. Ar fi ca si cand soarele s-ar ciocni cu pamantul.

Sa vedeti ce-am mai facut... Azi aveam in plan niste pasta alla puttanesca si tot ce-mi lipsea erau caperele. Ieri ies cu fetele si aiu capere, dar le-am luat pe cele mai mici...si mai ieftine.
Azi ma apuc sa fac de mancare si la fete le-am facut paste cu ton dar zic hai sa le pun si cateva capere...asa cam o lingura.
Vine Sophie prin bucatarie sa vada ce miroase asa de fain si-i dau sa guste...."ce bune sunt mami, mai vreu" si-i mai dau dar iau si cateva cateva capere in lingura. Mesteca ea cu pofta si numa ce-o vad ca face o mutra disperata, na ce sa fac ii zic sa scuipe in gunoi si zic asta e nu-i plac caperle la fata. Ma apuc sa le scot din sosul lor (munca de chinez batran ca-s micutze)si le arunc pe toate in sosul nostru, na si ce daca alla puttanesca a noastra va avea mai multe capere? Amestec bine si ca niciodata iau o gura sa vad cum e mancarea (io mi-s din alea care nu gusta mancarea cand gatesc) si-mi ia gura foc instantaneu. Caperele mele erau de fapt piper verde murat Bolanda de mine am luat borcanul de pe raft fara sa citesc ce contine . Erau doar capere in jur asa ca ...la ce sa mai citesc, ma extenuam prea tare daca citeam.
Alina acum mergem afara (sa mai fac ceva pagube si in deplasare) dar sper sa ma tina memoria pana deseara si-ti trimit iar nr de tel. dupa ce pun fetele in pat (ti l-am lasat si pe IM si cred ca ti l-am si trimis prin sms...dar nu mai stiu sigur).

Mergi la inceput

Alina mi-am facut temele ...acuma sper sa si ajunga la tine ca am mai trimis mesaje de pe net si n-au ajuns...
multi pt Eli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani celor cu nume de floare! Vio, pupici pentru tine si Laur

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, carla!
La multi ani tuturor floricelelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

what? 7+?????? congrats!

Mergi la inceput

Vai da bolanda mi-s... am uitat sa felicit floricelele... LA multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!!!

Mergi la inceput