Comori de nov-dec 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Concediu cat mai frumos Ioana!Sunt convinsa ca aveti si voi parte de putin rasfat daca tot ati mers cu bunicii. Chiar asa cum ati mers 6 persoane?

Fulgule noi nici acum nu avem birou. Daca in patul ei nu vrea sa doarma pentru ce sa mai luam mobila Temele si le face pe masa din living ca acolo sunt eu prin zona si o mai ajut. Uneori le face si la masutele mici de joaca sau in dormitor daca are de colorat.

Ana poftea un Nintendo DS dar numai bine ca m-am dus cu ea sa luam un cadou asa de final d eclasa I si si-a ales un cap de papusa pe care sa-si exerseze ea talentele de stilista
In rest nu facem mare lucru. Plimbari cu bicicleta sau cu trotineta si desene cat cuprinde. Cand ii tai portia la desene se face ca se strange de gat . Nu stiu de unde i-a venit ideea asta tampita ca tare rau ma supara sa o vad asa.
Ah. E stirba si s-a bucurat ca are si ea dinti lipsa ca e fetita mare. Primul dinte cand i-a cazut nu s-a cunoscut ca deja se ridicase cel nou in spatele lui. I l-a dus doamnei la scoala. Cu astia doi lipsa de acum tare se mandreste.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

salutari si de la noi, noi suntem la Tg Mures, ne balacim toata ziua in piscina, pacat ca nu a fost soare in fiecare zi sa ne si bronzam, spre deosebire de onitza, ai mei copii mananca sa nu ii deochi, sper sa isi pastreze obiceiul cat mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

OTILIA cam asa si noi cu dintisorii, centralii de jos deja erau dublati cand au cazut cei de lapte...insa centralii de sus sunt atat de miiiiici abia astept sa cada

Paxela, Onitza concediu frumos si copii cuminti.

Adam m-a suparat cu ceva, atat de tare incat azi nu il mai duc la inot, si cu siguranta o sa sufere, dar nu am alta constrangere sa intelegea ca daca nu ne asculta, ne mai si suparam...

Matei e exemplar, mananca, e cuminte, merge la antrenament... ce sa mai vreau de la el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

Va citesc si remarc ca trece timpul, a venit vara si la noi niciun semn de vreo iesire pe undeva...offf...
Biei nu i-a cazut niciun dinte si nici semn ca i-ar cadea vreunul. Parca parca i se clatina unul, si astepta cu emotie momentul, ca sa remarcam zilele trecute ca s-a intepenit la loc.
Plimbaretelor - Onitza, Paxela - va doresc drumuri sigure si distractii maxime.

OTILIA - cumva capul ala de Barbie blonda il are?? Ca pe mine m-a innebunit Bia cu el...i l-a luat taica-su intr-un final, l-a pieptanat de vreo trei ori si acum nici nu stiu pe unde mai zace...

La sfarsitul lui august il vom boteza (in sfarsit) si noi pe Darian. E mare baiatul, face bravo, pa, da noroc, e super curios si mereu zambaret.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Avem si "cateva" pozici din concediu

http://family.webshots.com/photo/2553519650043849721XBzPvf

Ne-am bucurat mult sa o intalnim pe Ele! Paul s-a jucat frumos cu Denisa, de fapt pozele sunt "graitoare".
Am incaput bine 6 in masina, pt ca nu am luat scaunul de masina, l-am tinut pe bebe in brate. La dus a fost chair ok, am stat in fata cu Mihai, la intoarcere mi-a urlat dani ca voia sa il tin doar eu in brate.
Concediul a fost unul reusit in mare parte datorita bunicilor care daca nu veneau nu stiu cum am fi facut fata. Dani a papat pana la urma in piscinuta dar nu la piscina, ci musai pe plaja, un fitzos. Paul a papat mai putin ciorbe care erau ....groaznice. La anul daca vom avea bani vom merge la Duni iar, acolo a fsot cel mai fain.

Mergi la inceput

Nu ne-am intors bine din concediu ca suntem cu gandul iar la plecat. Am vrea de ziua lui Mihai, sf de august inceput de sept sa facem o drumetie la munte. Ne uitam la vila Bran dar am vazut review-uri nu f placute, apoi am "calatorit" la Danes, dar ni se pare departe....hmmm..inca ne mai gandim. Cel mai frumos ar fi fost sa mergem in Ungaria la parcul de distractii Vidam Park, e si langa gradina zoologica...ma rog ar fi f obositor sa le facem pe amandoua intr=o zi. Avantajul nostru ar fi ca ne-am putea caza la rudele lui Mihai de langa Arad, dezavantajul (cel putin anul acesta) reprezinta lipsa pasapoartelor copiilor, iar fara ei nu ma duc. Mai ales ca Dani nu sta deloc fara noi, nu stiu ce m-oi face la cresa cu el. E total dependent de noi, la Paul n=au fost problemele astea, si pentru ca bunicii s=au putut implica mai mult in cresterea primului nepot, erau si mai tineri si era si el doar unul.
Fetelor, AMR 2 luni si incep copilasii scoala, Doamneee ce repede trece timpul!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Mai sa fie! ce distrcatii pe aici, care mai de care!

Onitza ma bucur ca v-ati distrat si mai ales ca a mancat si Dani
Vezi ca la Bran este o locatie fainuta, cu posibilitati multiple de entertainment: http://www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/club_vila_bran-c177.html

Pentru noi nu sa terminat nici gradinita, asa ca ce rost are sa ma gandesc la toamna ... Bine ca sunt sanatosi!
Copiii sunt bine, la gradi si antrenamente, la fel de activi ca de obicei.

Durerea mea de spate a necesitat niste investgatii si dupa ce la radiografie nu a iesit nimic, maine o sa caut o programare la cta in scopul unui RMN. Am primit si niste analize de facut, deci sunt in investigatii..

Noi am facut sambata pomenirea de 40 de zile, am scapat de doliu si pentru o vreme de ... rascolitul emotional adus cu fiecare pomenire... Poate peste cateva saptamani vom vedea altfel lucrurile...

Pe mine nu ma asteptati prea des pe aici, iar sunt la cursuri, si marti si miercuri dublez un lector incepator...am emotii!

Mergi la inceput

MIRANDOLINA, multumim de sfat! Ne-am gandit si noi la vila Bran...o amanam deocamdata pe motiv de vreme urata.
La Multi Ani celor ce poarta numele Sfantului Pavel! La MUlti Ani si lui Paul al meu! Azi i-am facut toate poftele numa' nu l-am lasat la calc pt ca tb sa doarma si de ziua lui, sac!
Noi in rest le luptam cu morile de vant sa obtinem creditul de la banca pt prima casa 4! Se scurge de tot si rabdarea noastra si disponibilitatea alocata pt acest gen de sacrificiu....ce sa mai spun, mai bine tac si revin cu vesti cand o sa am ceva de bine de spus. Va pup si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Ieri a fost o zi frumoasa pentru noi: in prima parte a zilei eram botosi ca dadeam tel peste tel sa le facem noi munca celor de la banca, dar cand au aparut prietenii am simtit ca traim cu-adevarat! Cred ca de 10 ani n=am mai ras asa cu pofta, cea mai imp avere pt noi pe langa copilasi , sunt prietenii.
Poze:http://family.webshots.com/photo/2736556550043849721rpudWU

Mergi la inceput

Salutare!

Onitza ma bucur pentru voi si portia de ras si ca sa nu ma iau cu altele si sa uit, un intarziat la multi ani pentru cel mai drag Paul! Am vazut pozici frumoase si vesele

noi nu am avut ceva spectaculos in program, poate doar ploaia care ne-a ingreunat dupa-amiezile...

Mergi la inceput