Comori de nov-dec 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Multumesc, Lily, te imbratisam cu drag si dor!

Noi am fost ieri dim la zoo, o iesire foarte reusita, cu copii cuminti si entuziasti. Iar ieri dupa-masa am trimis copilul singur la bunici, pe microbuz la un drum de 1 ora jumate. Am stat cu inima cat un purice, l-am sunat pe drum, a avut jucarii si de rontait in rucsacel , l-am asezat langa o dna draguta, si totul a fost in regula. L-a asteptat tata in statie. AM baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Wow ONITZA....bravo! Chiar ca ai baiat mare! (Eu cred c-o so las pe Bia singura pe la 18 ani )

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

onitza, esti curajoasa sa il lasi singur, bravo tzie! si eu il mai trimit singur pe David in vizita la un prieten care sta aproape de noi(la 5 minute pe jos iar drumul e printre case, destul de liber cu f putine masini). Tre sa prinda curaj putin cate putin ca din sept se duce singur la scoala cu autobuzul...

Ceea ce mi se pare un pic ingrijorator la David e ca nu realizeaza pericolul "om strain". . Nu isi imagineaza cam ce si cum ii se poate intampla , desi tema e destul de discutata la noi in casa si ramana deschisa. David e destul de prietenos si deschis si e greu sa inteleaga ca nu are voie sa vorbeasca cu necunoscuti pe strada, indiferent ce e intrebat.

cand mai aud la tv de copii rapiti la 12-14 ani(care sunt gasiti morti la un moment dat) mi se zbarleste parul pe mine. Acu nu intelegeti ca sunt o obsedata si ca o sa-mi tin copilu mereu lipit de mine dar e greau sa nu am uneori ganduri rele

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)

Mergi la inceput

FULGULE, si eu sunt panicoasa si ma gandesc cu groaza la cate se intampla in jungla asta in care traim. SI noi ii spunem mereu lui Paul si cred ca i-a intrat in cap sau sper cel putin, ca atunci cand il abordeaza un strain si ii cere info despre parinti, adresa, tel sa nu spuna nimik (el prefera sa il ia pe "nu stiu' in brate) si sa fuga de langa pers resp, sa ne caute pe noi, iar daca nu suntem langa el sa caute ajutor la oamenii de pe strada si chjiar sa strige "ajutor". Mai noi am citit ca rapitorii/violatorii urmaresc victimele, copii fiind, in parcuri.

PAul s-a umplut iar de urticarie , il aduce mamaie duminica la Bucuresti si sapt viitoare mergem sa ii facem niste teste sa vedem la ce este alergic.

Sapt asta il inscriem pe Dani la cresa, era nr 7 pe lista. Si o veste buna e ca banca ne-a aprobat dosarul si in sf zilele acestea il va trimite la fondul national. Uraaa!

Mergi la inceput

Felicitari Onitza, sa fie intr-un ceas bun...sa vedeti banii aia mai repede sa va faceti casuta dorita!

Aseara la noi a fost pentru prima data ...Zana Maseluta. Am observat cu stupoare ca i se clatina un dinte...asta nu-i problema, problema a fost ca a iesit deja celalalt dinte in spatele astuia...sa mor cand am vazut. Deja visam sarme-n gura si dinti strambi...asa ca am fugit la stomatolog sa-i scoata dintele ala ce se clatina, ca eu n-am avut suflet sa trag de el. Asa ca am fetita stirba. Mi-a zis dr ca se va indrepta, sa-l impinga cu limba..daca l-am scos pe cel de lapte asta va avea loc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai mai Eveline nu ai citit pe aici ca si eu si Mirandolina am povestit de dublarea dintilor de jos.
Eu am fost cu Ana la dentist dar nu au vrut sa-i scoata nici un dinte. Parca de Paste se intampla asta. Intre timp s-au mai distanta dintii, a cazut unul din cei de jos si cel nou deja a migrat in fata, e aliniat foarte bine cu ceilalti.
Nici macar nu trebuie sa faca ceva deosebit. E suficient cat impinge cu limba cand vorbeste. Mai vorbim peste 2-3 saptamani. O sa fie bine, sunt sigura.

Nu stiu daca e cap de Barbie ca am aruncat cutia. Am pus-o eu pe un raft sus ca mijlocia i-a pus machiajul in par si nici cu detergent nu s-a spalat perfect. Mi-am facut de lucru.

Ioana, felicitari pentru dosar. Ati luat examenul asta greu
Nu-ti face prea mari sperante cu testele de alergii. Sunt foarte scumpe si poate sa nu iasa nimic si tot sa faca urticarie. Ana a facut din sange, au testat-o la foarte multe si toate rezultatele au fost negative insa tot a mai avut de atunci. Iar bubite de la intepaturi de insecte apar asa de usor si sunt asa de greu de evitat ca doar nu-i tinem in glob de sticla.
Daca ar fi ceva grav sunt convinsa ca ati fi stiut pana acum. Subiectul acesta este insa unul destul de complex adica nu e totul sa vezi rezultatele analizelor. Poate fi alergic la ceva conform analizelor insa practic poate sa tolereze acel anumit factor pana la un punct sau intr-o combinatie anume.
Cu varsta trec si acestea insa vin altele

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

OTILIA, ai fost pusa pe dat sfaturi nu gluma!!!!!!:))))))))) Mi-a placut starea ta de spirit!
"Examenul" inca nu e luat: deja am eliberat o noua declaratie ce s-a dorit a fi inlocuita dupa noul model aparut peste noapte, asta e, am facut-o si p-asta speram sa nu ne mai ceara nimik si sa aprobe si ei odata dosarul! Cu putin noroc de Craciun ne mutam in casa noua.
EVELINE, felicitari pentru primul dintisor lipsa! Ai fetita mareeeee!
Azi mi se intoarce flacaul acasa, abia astept!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Mai sa fie! ce veselie aici, nu ca nu ar fi si motive intemeiate

Eveline felicitari pentru noul dintisor!I-ai pus banuti de la Zana Maseluta? Imi amintesc ca tati al nostru a avut o bancnota de 5 lei pe care cineva a desenat mustata chipului lui ...X, iertare da' nu stiu cine e Pe Matei l-a amuzat teribil si povesteste tuturor ca Zana Maseluta a asteptat mult pana sa adoarma el, asa ca din plictisela i-a desenat mustata individului

Onitza chiar ai baiat mare! L-as trimite si eu, dar unde?

Daaaaar, am si eu surprizele mele. Insfarsit am mai finalizat o sesiune de instruire si la ceremonia de final am fost pentru prima data MC am zis ca lesin de emotie, dar a iesit totul bine si sunt mandra de mine Copiii s-au cerut insistent "in vacanta" la bunica, asa ca dupa ce i-am hranit aseara i-am dus la mama Dimineata am profitat ca mi-a plecat sotul la serviciu (ce vreti acum, cineva mai trebuie sa si munceasca in casa asta), si am iesit cu bicicleta pe faleza.

hmmmm, ce senzatie, ce binefacere, o plimbare ca asta inseamna pentru mine cat un we la munte! Marea atat de linistita si limpede (asta e semn si ca e rece), pescarusi si lebede ce isi cauta hrana in zori, ici-colo un motor de barca de pescari... Mi-a placut maxim!!!
Ieri a fost madam Udrea pe la noi si a inaugurat faleza pe care domn'primar o renoveaza la fiecare 2 ani Acum i-a pus niste tasnitori direct in pamant (de fapt marmura) si am trecut direct pe acolo in stropi de apa rece, spre surprinderea trecatorilor varstnici care nu se asteptau Abia astept sa imi duc baietii, nu vor rata nici ei ocazia

Acum, dupa ce am a doua oara, sunt gata sa deretic prin casa, ca o buna gospodina ce sunt. Diseara avem iesire doar noi doi la o terasa unde canta un band nou, din care face parte colega mea de serviciu se preconizeaza un we frumos pacat ca sunt cu "musafirii" pe cap... ca asa ma aruncam si in mareeeee....

pupici si vorbim, caci sunt in zona

Mergi la inceput

MIRANDOLINA, m-am relaxat citind mesajul tau si te invidieeeeez pentru iesirea de diseara, uaf, parca ma oftic eu ca esti pe stop, cine stie, poate iesea cu ochisori. Cel mai mare regret al meu este ca nu pot merge la concertul lui Bon Jovi, idolul meu din adolescenta, il adoooooooooooooooor!!!!!!!Mama va fi aici in wee dar nu o pot lasa cu amandoi, mai ales ca dani e f dificil in perioada asta. Sper totusi sa mai vina in Ro si la anul.

Mergi la inceput

MIRANDOLINA - Wow, ce relaxare, as vrea si eu. Si eu sunt cu "musafirii", da-s in ziua aia de zici ca a dat cineva drumul la un robinet..asa ca-s acasa in timp ce sotul si Bia sunt la piscina. Sigur ca a pus zana bani, o moneda de 50 bani (ca mi-a zis Bia ca neaparat zana va lasa un banut), insa pe zana n-a lasat-o inima sa dea doar atat in locul dintisorului asa ca a lasat si o bancnota de 5 lei.

ONITZA - of de cand va chinuiti, sper si eu sa petreceti sarbatorile astea in casa noua! Doamne ajuta!

OTILIAV - Cred ca am pierdut subiectul cand vorbeati...da bine ca se indreapta, daca zici ca si Anei i s-a intamplat asa parca mi-au mai pierit din griji. Stomatologul la noi a scos dintele ca se clatina rau de tot da pe mine nu m-a lasat suletul sa trag de el...daca nu era copilul meu cred ca il scoteam din prima

Mergi la inceput