Comori de nov-dec 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bine v-am regasit fetelor in maaarea febra de inceput de scoala;
vai ce de pregatiri aici, sarafane, rechizite, ghiozdane etc, parca mis eu prin aprilie;
Sa va aduca numai bucurii copilasii, si sa aud de cat mai multi premianti!!!
Noi am inceput semestrul 2, si ne pregatim sa plecam in excursie cu scoala; ii place la scoala(Emily), ii place sa invete, DAR nu suporta anumite ritualuri din stilul japonez de invatamant, nu le intelege rostul, dar trebui sa mergem mai departe;
fata de sorusa cea mare(Arisa), este ffff. tupeista? uneori vulgara?; nu stiu cum sa ma exprim, dar uneori ma c-am sperie, caci ma uit la ele cat sunt de diferite; fereasca domnul sa nu credeti ca Emily ar fi vazut sau auzi ceva indecent, dar manierele ei ma c-am deregleaza de pe traiectoria mea de plutire; uneri imi impun sa cred ca seamana mai mult ca o europeanca???; incerc mereu uitandu-ma la ele si ascultandu-le sa gasesc un raspuns

Bits bine ai revenit la Japonia; imi era dor sa-ti aud glasciorul; lasa ca ai baiat istet si o sa recupereze repejor;
a mea Emily este in pasul ei, dar face, numai ca ii trebui ceva mai mult timp sa inteleaga ceva si sa se urneasca din loc, fata de sorusa care pricepe muuuuult mai usor, dar din pacate se plictiseste tot atat de usor de tot
Mai gandestete un picut la Mariuca ta si i-ati inima in dinti voinice!!!

aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, si eu vreau un baiat al mamei!!!

apropo` Bits
mami sa fii sanatoasa si muuuulta fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Heyyyy, ce surpriza, Bits si Ionela, bine ati revenit!!! Asteptam pozici cu copiii sa ii mai vedem si noi.
Ce bine ca le place la scoala!

Gata si cu uniforma, dupa 5 ore de cautari am reusit sa luam ce ne-a placut. ...dar greeeeeeeu, zic ca-l insuram asa greu ne=am hotarat. Fie vb intre noi, seamana a costum de ginere dar ce ne facem ca mireasa ne e tocmai la Cluj???
Oare Bianca noastra are emotii cu privire la prima zi de scoala? Dar Tudor? Asteptam pe mami sa ne ofere detalii.
A fost faza aseara, il imbrac din cap pana-n picioare c ain prima zi de scoala si cand sa deschid aparatul constat ca era bateria terminata....buuuun asaaaa.....pozici vom face luni dimineata.
Tot luni incepe si Dani cresa. ...iar tati are mult de lucru ...sa vedem cum ne impartim....cred ca ii ducem dim, pe la 11 cel tz terminam cu paul, mergem la o praji sa sarbatorim, apoi ne intoarcem la sv.....pai da, luni incepe toata lumea serviciul, adica si mami....oficial. Adiooooo vacanta mare, pana la anul!!!!

Feteloooooor, sa faceti poze multeeeeee , sa ne aratati scolari frumosi si fericiti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mult succes tuturor scolareilor de maine, si cat mai putine emotii la mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bafta maine tuturor boboceilor

bits, ionela ma bucur sa va revad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Mult succes scolarilor! Sa culeaga roade bogate si sa-i vedem premianti.
Cum tati e la munca si eu am clasa mea vom avea mamica de schimb. Am vorbit cu prietena mea, colega cu mine si probabil viitoarea diriga in clasa a V-a sa o conduca ea in clasa, sa nu fie singurica. Puteam sa o las in grija doamnei, dar am vrut sa fie aproape ca toti ceilalti copii.
Astept pozeeeee si va vom arata si noi scolarita noastra.
Sa va zic un secret...de vreo saptamana am numai "fluturi" in stomac la gandul ca incepe scoala si ca a trecut timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Gata, am venit cu poze proaspete.
A fost putin emotionata, eu mai mult si i-a placut, iar in concluzie..."mai merg si maine".
Cum a fost prima zi de scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Avem si noi poze cu SCOLARUL SI CRESARUL.

Impresii: la careu plictisit si nervos, nerabdator sa intre in clasa; nu prea a fost atent la ce povestea doamna despre scoala, mai interesant ghiozdanul, penarul, manualele si orice alt ceva. Pe alocuri mai ciulea urechile si i se parea interesant despre ce se discuta, i-a mai antrenat doamna cu intrebari, gen: la ce etaj se afla clasa voastra? ce clasa sunteti? dati-mi exemple de cuvinte care incep cu litera C;
Miercuri avem sedinta si aflam detalii.
Cresarul n-a vrut sa pape nimik dar a dormit la pranz. La 4 il luam , sa vezi boceala cand ne-o vedea.
Una peste alta a fost o zi reusita!
Aaaa, ca manuale: abecedarul de la ed Ana, matematica , ed EUristica, Cunoasterea mediului, ed SIgma.
Azi l-am intruit cum sa isi puna uniforma frumos pe umeras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Frumoase poze fetelor!

Iata-ne si pe noi:
https://picasaweb.google.com/112389216930304739623/PrimaZiDeScoala?authuser=0&feat=directlink

Bia incantata, si ea putin plictisita de bla bla-ul de la festivitate insa apoi, in clasa a fost OK. Eu am la 18 azi sedinta cu parintii.
Si ea a primit cele trei manuale de care a scris Oana si in plus si cel de religie... vrea nu vrea l-a capatat.

Abia astept sedinta....

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Si noi scolarei, la fel ca si paul plictisiti la careu, odata ajuns in clasa a ramas pe culoar intre banci el si colega lui de gradi( e in clasa cu fosta lui colega de dulap de la gradi, si pt inceput si colegi de banca), obisnuiti probabil de acolo sa fie instruiti unde au voie sa se aseze, entuzasmat de clasa, de doamna, asteptand alte elemente noi, eu nu am inca impresii de la el pt ca a mers in continuare la afterschool.
avem si noi pozite http://www.facebook.com/media/set/?set=a.214381138623375.54829.100001544728990&l=a71d994eba&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Vai ce de copii frumosi am vizionat
Mamicile nici numai am cuvinte sa ma exprim

Ochi verzi si eveline ce printe frumoase ave-ti; radiaza de fericire
Mami de Diana iti inteleg fluturasii din stomac, si eu eram la fel la amandoua, si aceasi fluturoi ii simnt mereu ori de cate ori merg la scoala sa asist la cate o lectie deschisa sau mai stiu eu ce activitati;
Mami de Bianca vreau sa te vad si pe tine; te ascunzi, sa nu-ti vedem lacrimile, ha?
Diana mi-a adus aminte de uniforma de altadata;
aici uniforme nema, mai bine zis ca la balamuc; ba mai sunt si colorati la par(cel putin la mine aici)

Onitza si Paxela mai ce flacai ave-ti; cred ca stau fetele la coada de pe-acum asai????
mai, copii sunt superbi dar mamicile si mai si; taticii au mai avut ceva de ciripit???
si strengarul-cresarul cel voinic de Onitza e un scump

Frumosi copii, frumosi parinti, sa va bucurati din plin de ei, sa va daruiasca mii de premii, diplome si coronite la sfarsit de an si nu numai!!! Un an plin de realizari!!!

A mea Emily a primit diploma la caligrafie(na, sa ma mandresc si eu cu ceva!)

Monica merci mult

Mergi la inceput