Lectia de muzica

Lectia de muzica | Autor: craciunitza

Link direct la acest mesaj

Aveti idee cat costa in Bucuresti o sedinta de invatare instrument muzical in particular daca profesorul vine acasa ?
Multumesc!

Nu certati copiii cand viseaza!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

craciunitza !

Intra putin in detalii. Ce instrument vrei sa invete copilul tau, ce varsta are el, ai instrumentul, in ce zona a Bucurestiului locuiesti, etc, etc.
Eu am terminat Conservatorul si am lucrat ca profesor de muzica.

Daca vrei poti sa-mi trimiti mesaj pe adresa personala: ucris@rdslink.ro.

crismary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Copiii mei vor chitara, avem instrumentul si ma intereseaza cat m-ar costa sedinta daca profesorul vine acasa.
Multumesc!

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Imi pare rau Craciunitza. Nu am studiat chitara. Nici in ceea ce priveste costul unei sedinte nu pot sa-ti dau un raspuns. Dar pot sa-ti propun o varianta destul de ieftina: lasa un anunt la Universitatea de Muzica (langa Cismigiu, pe Stirbei Voda); cu siguranta studentii de la chitara au nevoie de un ban in plus.

crismary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RALUCA SI RUXY spune:

AM SI EU O FETITA DE 3ANI SI 2LUNI CARE ARE O MARE PASIUNE,MUZICA.CANTA TOT TIMPUL SI ESTE CHIAR FOARTE RECEPTIVA LA DIVERSE PIESE MUZICALE,FIE ELE SI PENTRU COPII SI CHIAR CELE TIN TOPURILE ROMANESTI.INTREBAREA MEA ESTE:DE LA CE VARSTA SI UNDE SA MA ADRESEZ PENTRU UN TEST SAU CEVA DE GENUL ASTA?
MI-AR PAREA TARE RAU SA AIBA ACEST TALENT SI SA NU I-L EXPLOATEZ.

MULTUMESC

Mergi la inceput

Si eu la cativa anisori foloseam aproape orice obiect pe post de microfon. Parintii mei au observat si m-au inscris la Casa Pionierilor (cum se numea pe atunci). Sunt convinsa ca exista si azi astfel de "Case" dar cu alte denumiri. Cred ca daca vei intreba la o gradinita, educatoarele te vor indruma.
In ceea ce priveste varsta, din experienta mea pot sa-ti spun: cu cat mai repede, cu atat mai bine. Copii sunt f. receptivi si invata f. repede.

crismary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Crismary, cand ai terminat Conservatorul? Eu anul trecut...
O lectie de pian , de exemplu, costa intre 200000 si 300000, lei, depinde de cat de bun e profesorul Nu mi se pare mult, se face individual, nu ca meditatiile la romana care costa 400000 si fac 4 copii odata, la prof acasa...
Cred ca spre 4 ani se poate incepe muzica!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am termninat Conservatorul, pian principal, asa ca d aca te intereaza ma poti contacta.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput