Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Azi dimineata mi-a facut mama o vizita si am servit-o cu salau la gratar. Foarte senina acum seara imi spune ca a mancat salaul impreuna cu strumful meu..
mi-a fost foarte rau azi, simteam toate mirosurile si pentru mai multa siguranta am facut un test barza, dar era NEGATIV.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Pai si unde e problema? foarte bine ca i-a dat, ca e bun facut la gratar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

donna79, da, se fac bine radacinoasele la steamer, dar eu le tin cam 50 de minute.
anca, multumesc pentru ideea cu salata de "iarba"
idalis, si eu am intrebat pediatrul daca pot sa-i dau sa manance inainte de analize si a zis da - ca doar nu pot sa-l tin nemancat.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

eu toate legumele le fierb 30 de minute.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna, n-am apucat sa spun ca uitam ce vreau sa scriu.
Mariuk, ai fost cumva azi prin City Mall? Eram la etaj si mi s-a parut ca am vazut pe cineva la parter care semana cu tine si avea si carut, sper ca nu te-am confundat.
N-am apucat sa mai intru pentru ca am fost la cumparaturi - ne-am luat carucior sport mi-am luat si eu cateva hainute
Nastasia, nu stiu daca ai gasit carucior sport, daca nu anunta-ma sa-ti spun de unde l-am luat.
Anca, vrei un bebe acum repede-repede?
bebecris, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asa ceva!
Ma duc sa pap ceva.
O seara placuta!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

DOINA, nu am ajuns inca prin C-ta, dau de stire cand apar pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Doina, chiar nu-mi doresc . Dar imi era foarte rau, stari de greata si sensibilitate la mirosuri.
Cu siguranta nu era Mari.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Fac imediat capitol nou si ma retrag de la pc ca trebuie sa ii fac baie piticului si apoi la nani cu el

Mergi la inceput

CAPITOLUL 60

Mergi la inceput