Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Am tras o sperietura de si acum tremur. David s-a innecat cu piureul de fruce, nu mai putea sa respire, l-am dat cu capul in jos, l-am batut pe spate si cand am crezut ca si-a revenit a luat-o de la capat, icnea sa verse dar nu putea. De tare ce m-am speriat am figit cu el in mijlocul curtii, in capul gol si am pus o paturica pe el. Sper acum sa nu raceasca, si asa sunt eu deja racita

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

am 6 lunite

imi pare rau ca ai trebuit sa treci prin asta,bine ca ca te-ai tinut tare si nu te-ai panicat mai rau

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

bebecris, sper ca e sunteti ok si v-a trecut sperietura!

Arianna, multa sanatate piticutei! Eu nu merg la ea la particular, o sun si merg in spital, ori zilknic e de gasit pana la ora 13.00, ori cand e de garda. Acum n-a fost la ea internata pitica, pt. ca am mers de urgenta, la cine era de garda. Din fericire, am dat peste o dr. ok, f. draguta, pe care n-o cunosteam - Asandei.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

fetele buna ziua!

ati vazut ce au scpus la televizor despre cereale????????????
ca contin nu stiu ce...la real constanta le dadeau jos dupa rafturi.......la tv aratau cutiile de la nestle pe realitatea am vazut.......pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

leurda nu-i ok nici pt bebe nici pt mama daca alapteaza.da colici,gaze.

noi, multumim lui Dumnezeu, suntem mai bine.

offf, sunt f complicate situatiile cand bebe se ineaca cu mancare. ai avut sange rece!

ana, bun venit in club. nu esti singura fara banuti. eu pierd 16 mil ca stau acasa,dar nu am ce face. nu am cum sa-l las si sa ma intorc la job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Vorbeam cu mama la telefon sa-mi spuna ca mi-a luat cerealele alea de la Nestle si mi le aduce luni si tocmai imi zicea ca aude la televizor de scandalul cu ele. Chiar ma gandeam ca va fi ultima cutie ce o iau. In afara de avantajul ca se fac super repede, imi ia nici un minut sa le amestec cu apa, stau si ma intreb, in afara de lene, ce ma impiedica sa fac copilului taitei cu lapte, orez cu lapte, taitei cu branza, gris cu lapte? Si sa fac in acelasi timp si masa celei mari?
Chiar stateam deunazi de vorba cu vecina mea cu fetitele gemene si-mi spunea ca ea niciodata nu a luat cereale....la ea primeaza si considerentul financiar, daca al meu a dat gata o cutie de cereale intr-o saptamana jumate, ea cu doi nu si-ar permite...da acu stau si ma gandesc daca nu mananca ele mai sanatos? Malaiul e din porumbul din gradina, si mananca mamaliga cu lapte, ouale si carnea sunt de la gainile din curte...a, si zicea ca manaca saptamanal peste.
Malaiul meu e tot din porumbul lor (n-au masina si sotul il duce pe el la moara sa tot macine...si ei ne dau malai, cumva la schimb....suntem prieteni si ne servim reciproc oricum oricand).
Da o mamaliga cu un pic de unt si branza de ce nu-i dau?? Ia chiar ca m-am enervat...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua fetelor.
Noi azi am fost la plimbare. doamne cat de bine a foooooooost!
Ieri nu am mai intrat, si din cauza asta nu am mai urat MULTA SANATATE SI MULTI ANI celor ce au fost sarbatoriti ieri. Sper ca nu se supara nici o mamica de fac azi urarea la un loc cu cea pentru sarbatoritii de azi: MULTA SANATATE SI MULTI ANI!!!
Ma apuc de citit din urma si mai fac o scrisorica

Mergi la inceput

GHIOCELA, abia de acum trebuie sa stai mai mult cu fata deoarece(am vazut la al meu) copiii au nevoie sa fie incurajati de parinti in ceea ce fac, iar de nu li se acorda atentie incep sa ,,faca urat'' Eu am patit-o cu papucii, l-am gasit in fundulet cu papucul in gurita, si cand i l-am luat urla de parca l-as fi ciupit de bucute
EVELINE, gusturile copiilor sunt mult diferite de ale noastre. Ce noua nu ne place, pentru ei poate fi delicatesa. Uite, eu n-as manca avocado, iar Vlad il adora...
ALINA FEIER, noi am folosit Muller si Milli pana acum. si mai treci pe la noi.
NIKE, Multa sanatate tie si lui Sebi!
ANDREEA88, felicitari pentru succesul cu mancarea de ieri!
MARI78, wow, bravo! ai fost harnica de ai terminat curatenia...eu abia luni ma apuc de treaba si pana marti seara sigur termin, iar miecuri o voi lua de la capat
BEBECRIS, lasa tu baiatul sa fie mai suplu, se va misca mult mai usor asa...uite la Vlad al meu: slab(noi la 7 luni aveam mai putin decat David), lung, se ridica si mai nou patutul lui este pe post de bulevard, se plimba dintr-o parte in alta lejer.
ADELINA, vreau si eu sa fac rocada in sifonier, dar inca nu am curaj.
IAZMIN, am scris in capitolul trecut despre saculetul facut de mine, tot pentru ca la noi nu se gaseste: tifon, pus fructe si facute noduri multe. e ok si bebe papa bine.

Mergi la inceput

ANA, ce-s aia bani??? Despre garderoba...hmmm...am dat anul trecut 3 perechi de pantaloni ce imi erau fix pe ,,corp''(a se intelege fund)crezand ca raman cu ceva kg in plus, iar acum nu am o pereche sa stea pe mine cum trebuie, zici ca-s aruncati pe gard si-i bate vantul
BEBECRIS, sa treaca raceala. Bine ca a trecut momentul cu sperietura. Bravo pentru reactia ta!
ORAMONA, depinde de norocul fiecareia cand termina cu alaptatul...eu presimt ca vor fi mai ..flescaite'' decat erau inainte...
EVELINE, daca tot ,,alunga'' Darian pisicile, nu mi-l trimiti macar o saptamana aici sa le fugareasca pe astea din jurul blocului? ca m-au disperat cate sunt, si pe deasupra au si fatat vreo 2...(de aici si purecii)...(glumesc...si te inteleg perfect in ceea ce priveste datoriile la banci, ca am si eu rate in 3 locuri). Peste a mancat si Vlad, si chiar maine ii voi da iar. Am un salau mic, tocmai bun sa scot carnita de pe burta unde nu are oase si sa i-l dau.
LORA, bine ca-si revine ,,grasunica''
DONNA, eu pentru a fi sigura ca se fac bine la steamer, tai radacinoasele in feliute mai subtiri.
SUMMER...martini...mmm...si un gin tonic ar fi bun. Am incalcat regula cu ce am avea voie sa consumam pe timpul alaptarii si de 8 martie am consumat 50mlcampari, iar o data pe saptamana il pun pe sot sa ia o bere si o bem amandoi, ca mie chiar imi place berea, dar nu mai des de un pahar pe saptamana acum, cand voi termina cu alaptatul o sa fie 2 pahare/sapt.

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor?
Vlad a invatat sa calce pe pantalonasi astfel incat sa si-i dea jos, apoi chiuie de bucurie iar cand vreau sa-l imbrac se foieste, rasuceste si practic imi fuge din brate sa scape. la fel fuge si cand ii schimb scutecul, si reusesc sa-l imbrac/schimb doar daca sta ridicat in picioare la marginea patutului...abia astept sa vina vara sa-l las cat mai dezbracat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Azi dimineata mi-a facut mama o vizita si am servit-o cu salau la gratar. Foarte senina acum seara imi spune ca a mancat salaul impreuna cu strumful meu..
mi-a fost foarte rau azi, simteam toate mirosurile si pentru mai multa siguranta am facut un test barza, dar era NEGATIV.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput