Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La multi ani si muuulte lunite pentru sarbatoritii de astazi: Miriam Sofia de summertime si Mihai Teodor de anaalina.

Doina multa sanatate, sa te pui repede pe picioare

Mari, ce sa-ti spun, offf si iar off

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata! multumim Donna de cafea!
La multi ani Miriam si Mihai!
idalis, eu i-am facut analize dar nu l-am dus nemancat ca nu aveam cum! bine, atunci era numai pe LM! eventual ii dai doar laptic inainte! bafta la analize!
doina, tinem pumnii si voua sa iasa bine analizele! cat despre usturoi, m-am mai interesat si daca il accepta fara reactii, e ok! e ff sanatos!
Mari, dar cum i-ai vazut? nu sunt mici mici de nu se vad? offff, deja mi s-a zbarlit pielea! bafta sa scapati de ei!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Adelina, nu sunt chiar mici, sunt negri si trebuie prinsi cu degetul ud, ca altfel sar imediat. unul l-am vazut fff usor, era pe cap la Vlad, altul pe bluzita, si unul pe cearceaf...sper sa fi fost doar astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
Multumim Donna de cafeluta!

Fetelor cum dati usturoiul la bebei? asa crud?

De la 3 numai am leganat la ea si am plimbat-o!! is zombie !

Lora ma bucur ca sunteti acasa si ca bolfosenia frumoasa e bine !!

Anca din multa ciocolata,nu-mi dai si mie mica??

Oramona de la ce sfa dermatita asta?? Pupam obrajorii catifelati ai Elisei !

Adelina purecii nu-s chiar mici ! mai ales dupa o noapte de supt,e ditamai animalu'!

Noi suntem in pom cu banii! Pe sotul la pus pe tusa la servici,pana gaseste alt spatiu patronul unde sa deschida magazin!
Se simte f tare la buzunar! Deja ne-am bagat in economii! asa ca anul asta pa,pa concediu! Mi-ar fi placut asa mult sa mergem la Poiana Marului,la kiti,ca are o pensiune ff frumoasa! Si e si fain acolo,nu era departe...! Offf!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

multumesc Mari, Ana de imaginea cu puricii, acum clar nu-l mai las pe Darius sa puna mana pe animale, desi aveam de gand sa mergem la tara la cumnatu si voiam sa-l las sa puna mana pe catei, nu m-am gandit la pureci, doar ca-s murdari si cu peri si aveam de gand sa fiu atenta sa-l sterg imediat, dar acum...la distanta!!!!
Ana, eu am pus usturoiu crud! oi fi gresit??offf, de abea astept sa faca kk sa vad daca va fi ceva in neregula!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Trebuie sa bag biscuitii de casa la cuptor. In sfarsit, m-a apucat vrednicia.
Ana, special pentru tine o portie dubla de Snickers. sa fie totul bine

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mersi Anca! Dupa ce ca-s as manca o tona de dulciuri!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!

lora ma bucur ca sunteti acasapupici bolfoseniei

ana vreau si eu detalii te rog despre pensiunea de care ziceai,ma intereseaza daca are curte,loc de joaca pt copii ceva sa ii pot lasa in aer liber daca ne ducem acolo

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Ana, lasa vrajeala! nu esti grasa! tinem pumnii sa va reveniti financiar si sa mergeti si in concediu! e nevoie si de putina relaxare ca de nu o luam pe aratura!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput