Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)
Raspunsuri - Pagina 12
histamina spune:
eveline,este absolut interzis laptele nefiert la bebei.pt adulti, da,dar cu fff mare grija, pt ca sursa trebuie sa fie te4stata cumva.cel de la automat alere analize sanitar veterinare.
e bun si gras iaurtul din reteta cu samntana,dar nu este deloc safe pt bebelusi.
noi avem asa diagnostic complet:viroza, eruptie virala, reactie alergica la uleiul de corp, epiderma atopica, eruptie dentara in evolutie.
am 12 ore dormite in toata saptamana.puiul e bubos din doua parti(ruptie virala, urticaria), nedormit, nemancacios.
ancamak spune:
Histamina, incearca sa fierbi niste ulei de masline si sa-l folosesti pentru corp.
Multa sanatate!
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
eveline spune:
NIKE, asta ziceam si eu.
Of..cum sunt toate pe capul vostru, sa va treaca repede!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
LoraG76 spune:
Heeeeeloooo!!
Suntem acasaaa!
Am intrat doar sa va spun ca am ajuns acasa Adelina e bine, nu a mai avut deloc scaune moi, cica a avut o mica infectie in organism, inca n-am intrat in posesia rez, ca nu ne-a facut externarea. A mancat f. bine, e totul ok,
Va pupam!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Heeeeeloooo!! Suntem acasaaa! Am intrat doar sa va spun ca am ajuns acasa Adelina e bine, nu a mai avut deloc scaune moi, cica a avut o mica infectie in organism, inca n-am intrat in posesia rez, ca nu ne-a facut externarea. A mancat f. bine, e totul ok, Va pupam! Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Bine ati venit acasa!!!
Arianna11 spune:
Lora ma bucur ca sunteti acasa, Adelinei
Multumim de comentarii la poze,sunteti niste dragute
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
doina_1984 spune:
Office,SARBATORI FERICITE! Sa ne aduci un cadou virtual de acolo
Lora, bine ca ati ajuns acasa. Multa sanatate!
Histamina, multa sanatate!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Heeeeeloooo!! Suntem acasaaa! Am intrat doar sa va spun ca am ajuns acasa Adelina e bine, nu a mai avut deloc scaune moi, cica a avut o mica infectie in organism, inca n-am intrat in posesia rez, ca nu ne-a facut externarea. A mancat f. bine, e totul ok, Va pupam! Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Welcome back! pupam bolfosenia dulce...ne-ati pus pe jar dar bine ca totul e ok acum
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar