Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(59)
Raspunsuri - Pagina 11
camy81 spune:
Office calatorie placuta si asteptam pozeeee..... Sarbatori fericite si voua si relaxare multa sa vi freshhh si sa ne poti povesti cum a fost.... asa ca sa moara lumea de invidie
Mari-Mariuk spune:
Revenind:
ARIANNA, ai o scumpete de fata!
EVELINE, eu am masurat cu biberonul prima data, sa vad cat intra in cana din care ii dau mancare si asa stiu... Legume am fiert si eu in oala in care am facut mancare pentru noi si tot asa, le-am scos inainte sa pun sare. dar am facut asta o singura data. Si lasa tu baiatul, ca va vorbi el si se va rostogoli cand va vrea el
ORAMONA, da Doamne sa treaca mucisorii Elisei repede!
DONNA, lui Tudor. Bine ca nu a facut febra! Para o poti pune cu putin mar, sa ii schimbe gustul, sau cu suc de morcovi.
DOINA, pupam ,,gogo''sica(ul)
IDALIS, wow! ce dolofanel ai tu!
CAMY, ce bine ca face Carina treba mare la olita! Eu nu prea reusesc sa-l ,,prind''deoarece dimineata e deja rezolvata problema, abia apoi da trezirea. dar am folosit si noi olita de cateva ori, cu succes.
OFFICE, sarbatori cu bine si voua! Sa va intoarceti sanatosi! Si chiar asa: sa povesteti si sa pui si poze!!!
ghiocela13 spune:
Hello Ladies!
Multumim pt urari! Nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 luni! Au fost momente magice pe care sper sa mi le reamintesc cu aceeasi intensitate toate viata!
Dupe ce va tratam cum se cuvine, sa va spunem nitel si despre noi: la 6luni avem 6.300gr si 70cm. Cred ca am cel mai slab si mai lung copil de la Odisee.
Eram disperati ca ia lent in greutate, cu toate ca ii dadeam LM nonstop, drep pt care am trecut la diversificare. Dimineata mananca f bine fructe crude, date pe razatoarea de sticla, insa legumeleee...doamne! parca-i dam ulei incins! Pt ca ea are nevoie de carnita (are sideremia mica), dupa 2-3 sapt de incercari si nervi am recurs la niste artificii: am amestecat legumele cu carnita si banana. Rezultatul? A ras tot! Dupa aia am largit gama de trucuri: iau in lingurita legume cu carnita si ii inmoi varful in suc de fructe. Papa fara comentarii! Iupiiiiiiiiiiiii
A inceput deja sa mearga de-a busilea. Noi credeam ca atunci cand se va misca o sa fim si noi mai liberi, o sa scapam de caratul in brate toata ziua. Dar de unde? Acum suntem de 10 ori mai ocupati. Tb sa stam toata ziua cu ochii pe ea sa vedem pe unde misuna. Azi dimi cand ii pregateam fructele nu am mai auzit-o si m-am speriat. M-am dus repede sa vad ce face si...lingea rotile carutului. Mi-a tras un zambet stirb cu nitel noroi pe bot!
Pt ca i-am dat cu biberonul seara lapte cu cereale si ziua sucuri cand nu vroia cu lingurita, s-a intarcat la san si nu mai vrea sa suga la mine, asa ca...dupa 6 luni de alaptat am ajuns sa ma mulg. Offf asa mi-e lene sa dau la pompa, dar ce sa fac? atat vreme cat mai curge lichidul magic mai profitam si noi de el ca doar e bio, nu?
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de astazi! Sa cresteti mari si cuminti!
Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)
eveline spune:
CAMY - Cand nu se mai tin pe picioare se aseaza in scaunel..la inceput de fapt se sustin in scunel si dau din picioare...eu zic ca nu strica, si apoi doar nu-l tin toata ziua.
A mancat copchilu'...tot. E o mare mirare pentru mine. Mancarea intr-un final am facut-o din orez, carnita, morcov, spanac si leurda. Din cauza ca am lasat prea multa apa a iesit o chestie fara gust, de fapt o chestie cu gust de mucilagiu...cand am gustat am avut impresia ca mananc hartie. In disperare de cauza am pus putina sare, lamaie si nucusoara..da tot nu s-a schimbat mare lucru la gust ..si a iesit cam apoasa. Si el a mancat tot..nu mai inteleg...am sa-i fac de-acum mancaruri fara gust.
Ce inseamna sa fii bebe si sa nu ai gusturile pervertite...bine zicea dr ala la TV care a vorbit de diversificare, sa nu gustam din mancarea bebelusilor caci am fi tentati sa nu le mai dam.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Alina_feier spune:
Buna si de la noi
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Vroiam sa va intreb ce fel de iaurt ii dati bebelinilor ...simplu sau cu fructe?....sau poate imi dati si mie reteta de facut iaurt in casa
Astazi a papat si Daria tot maruletul cu biscuite si i-am bagat si avocado (cah mie nu imi place). Ieri nu a vrut sub nici un chip sa manance legumele, ea de obicei le infuleca foarte repede
histamina spune:
reteta de iaurt in casa;
se ia o lingura de iaurt bio sau de la napolact/albalact(nu danone) se pune intr-o cana de 500 ml si se completeaza cu lapte caldut cca 250 nml,fiet bine in prelabil.nu folosi lapte UHT,ca nu fermenteaza, ci lapte de la autroatul de lapte, de acelea cum sunt in piete si supermarketuri,pt ca are 4,5%grasime.il fiertbi bine,bine.
compozitia o amesteci si o pui la 30-35 de grade 4-5 ore.eu il pun pe un calorifer electric.
sebastian e ff incantat.
din primul iaurt opresti o lingura pt a-l face pe urmatorul si tot asa.
eu ii mai pasez in el 1/4 banana si apoi bag blenderul pt omogenizarea iaurtului cu banana.e super pt pustiul meu.
andreea88 spune:
office sarbatori fericite!!!
eu iaurt ii dau covalact de capra...
va pup
poate merge acum
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/VideoElenys14Aprilie2011#
Alina_feier spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina reteta de iaurt in casa; se ia o lingura de iaurt bio sau de la napolact/albalact(nu danone) se pune intr-o cana de 500 ml si se completeaza cu lapte caldut cca 250 nml,fiet bine in prelabil.nu folosi lapte UHT,ca nu fermenteaza, ci lapte de la autroatul de lapte, de acelea cum sunt in piete si supermarketuri,pt ca are 4,5%grasime.il fiertbi bine,bine. compozitia o amesteci si o pui la 30-35 de grade 4-5 ore.eu il pun pe un calorifer electric. sebastian e ff incantat. din primul iaurt opresti o lingura pt a-l face pe urmatorul si tot asa. eu ii mai pasez in el 1/4 banana si apoi bag blenderul pt omogenizarea iaurtului cu banana.e super pt pustiul meu. |
Multumesc mult, maine o sa fac si eu iaurtel
Ieri ne-am achizitionat si noi steamer, abia astept sa il un in functiune (ca azi mai avem legume fierte de ieri)....a si i-am luat si saculet din acela pt hranire, foarte ingenios Daria roade la el de azi dimineata
ancamak spune:
am papat spanac, dovlecel si un pic de ousor. La inceput a fost un pic de galagie, dar ne-am obisnuit. Acum rontaie cescuta in care a fost mancarica
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
eveline spune:
Pentru adulti, daca aveti o sursa de lapte de incredere, ungeti un borcan cu smantana pe interior si puneti in el jumatate de cantitate de lapte fiert si jumatate nefiert...sau tot nefiert. Tineti borcanul la lumina (eu pun pe pervaz)...iese un iaurt/chisleag supergustos. La bebe nu ma risc sa dau nefiert dar daca sunteti siguri de sursa, pentru voi e foarte bun.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)