Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Didi, merci de felicitari!
Da, asa s-a intamplat dupa cum am prognozat....am avut noroc si de data asta, ca s-a prins si bb2 tot din prima luna de incercari, sincer eu nu m-am asteptat, avand in vedere ca avem aproape 32 de ani, plus stresul...Asa ca desi planificat, rapiditatea lui bb2 m-a surprins. In mod placut, desigur. Asa ca de ne ajuta Doamne Doamne si totul va fi bine, vom sarbatori primul Craciun in 4.
Am pus si eu la semnatura un link cu poze de pe Picasa.

diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cristos a inviat!

Imi cer scuze pentru absenta mai mult sau mai putin motivata, va multumesc pentru felicitari, la inceput de decembrie vom deveni parinti pentru a 3-a oara, daca totul va merge bine.
Eu ma simt la fel de rau ca la primele 2 sarcini, greturile sunt ingrozitoare si au inceput inainte de 5 saptamani, sunt si ziua si noaptea, nu le mai suport deloc. Joi am inceput sa sangerez, vineri si sambata nu ma mai tineam pe picioare, am ajuns sambata seara singura cu salvarea la urgente cu tensiunea 8 cu 5. Bebe a rezistat, crescuse fata de saptamana trecuta, hemoragia s-a oprit, dar eu tot nu sunt in stare decat sa zac, niciodata nu mi-a fost atat de rau. Maine incerc sa merg la alt doctor sa vad ce parere are.

De data asta ne dorim un baietel, desi mi-ar fi mai usor cu o fetita. Plus "dificultatile de logistica" de care bine zicea Arcadia.

Urez si eu "la multi ani!" pentru Elteka si pentru capsuneii care au implinit deja 4 ani, cu un pupic special pentru David al Ellei de la Saby .

Madi, noi am facut torturile la cofetaria Alice, insa confirm ca cel de care spune Ella este absolut delicios, cu 3 feluri de spuma de ciocolata .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hristos a inviat! Noi am fost la tara la bunica, la aer curat! Sunt fericiti,dar cu ceva muci/ inevitabili cred la vantul de primavara!
Dianalaura feicitari!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Multumim pentru urari!
Uram si noi La multi ani celorlalti capsunei care s-au serbat, in special lui David de Alyna24!.

Vacanta e pe sfarsite, maine ne intoarcem.
A fost mai obositor decat estimasem; desi in mare ne-am miscat cu masina, am iesit si "pe jos"; extenuant fiindca distantele sunt mari si aici copiii merg in carucior pana dupa 5 ani din acest motiv;
Noi am plecat virusati de la Bucuresti, asa ca am bolit pe aici cat am putut; cu exceptia lui care e vaccinat si n-are niciun simptom.
Vremea, ca niciodata, extraordinara, 24-25 grade; am prins odata in iunie atat de frig ca a trebuit sa-i cumpar fular; londonezii umbla si iarna in sandale, iar acum erau despuiati de-a dreptul.

Betty, va asteptam pe la noi cand aveti drum prin Bucuresti.

Didi, n-am vazut "hotii" de ochelari prin ZOO; a cerut in primul rand la girafe si la okapi; ne-a fost mai usor cu el acum 2 ani, ca l-am pimbat in toata gradina stand in carucior; acum, am cam odihnit toate bancile :)

Anca, imi pare rau s-aud ca ti-a fost asa de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Hristos a inviat!

Noi am petrecut acasuca cu puii mici, am facut papa, Eliza ouale si ne/am odihnit. De azi intram serios in pregatari pentru botezul de saptamana viitoare, liste , meniuri, aranjamente si altele. Deci voi fi destul de ocupata.
Eliza e bine, cu mucisorii de rigoare ai primaverii, Andrei e bine si el, bronzat pe fata si fericit din ce in ce mai des. Asa ma bucur cand imi zambeste e atat de scump.... Maine mergem la vaccin sa vedem cum se comporta dupa sper din suflet sa/i fie bine, sa nu/l agite.

Diana felicitari!!!!!
Carla felicitari si tie , bravo!!!! Odihneste/te mult, cam prin aceleasi lucruri am trecut si eu cu a doua sarcina.
BEtty, .
la multi ani sarbatoritilor!!!!

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, multumesc de urari!
Si Stefan e racit, de fapt, anul asta tot asa am dus-o, cel mai grav a fost cand a avut pneomonie...Ce sa-i faci...acasa nu am cu cine il lasa, asa ca merge la gradi, unde isi combina virusii cu ai sai colegi...As vrea macar 2 saptamani sa fie bine, sa pot merge sa ii scot polipii...ca m-a terminat cu atatea raceli de cand s-a nascut...

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am venit si noi de la doctor, samburelul este bine, deja cu 5 zile mai mare decat calendaristic, se pare ca n-am nicio rana pe col, cum m-a speriat dr de la urgente.

Ella, va asteptam cu drag acasa!

Fetelor, am o rugaminte la voi si imi cer scuze ca voi fi off-topic, dar am nevoie de ajutor si sper sa sara iepurasul de undeva: poate stiti pe cineva interesat de un teren pe plaja la 2 Mai sau de un apartament de 3 camere mobilat si renovat lux anul trecut in Mangalia, la 100m de mare, cu vedere la mare din toate camerele.
Avem nevoie urgenta sa vindem ceva de la mare, ca sa ne descurcam mai bine cu largirea familiei .

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Madi, La multi ani!!!!

sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA multi ani capsuneilor nascuti in perioada asta!!!

CArla, felicitari in primul rind pentru sarcina si pentru curaj!!! Nu ti-e usor cu raul asta! Fetele ce fac? Merg la gradi amindoua sau numai Sabi?
Poate va fi un baietel sa se echilibreze putin situatia lui tati!

Didi, stiu ca esti curajoasa, cum trebe sa fie o mama de baieti, ca altfel innebunesti, dar de data asta ti-ai pierdut putin mintile?
Edit; Eu te sustin moral, sa gasesti pe cineva si sa mergi si tu la o distractie de una singura!!!

Noi suntem bine, a fost primul Pasti cu 2 nepoti la bunici (in familia noastra, din toate partile, numai Patrick era pina acum nepot) si a fost muult mai viu si echilibrat. PAtrick a fost fan taica-so, am avut niste sarbatori foarte linistite... tot voia sa faca cu Radu, ca asa i se adreseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Aoleuuuu, Didi, cred ca ti-a stat inima pana l-ai gasit pe D.

Madi, la multi ani pt Ana ta!! sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa!!

Carla, sanatate si putere multa! bine ca bb e bine si nu l-a afectat hemoragia.

Io sunt apucata de "sindromul cuibului" ... imi vine sa fac curatenie in dulapuri. Deja am facut ordine in 3 sifoniere, am schimbat hainele groase cu alea subtiri. Si tot nu ma potolesc. Au mai revenit si insomniile: azi-noapte m-am culcat la 2:30, am stat si am citit .

Intrebare importanta: recomandati-mi si mie un scaun auto bun (sigur, omologat, cu isofix, d-ala 1-2-3 pt 9-36 kile) pt Ana. Am avut un chicco (cred ca model neptune), dar i-as lua altceva acum. Eu am pus ochii pe un Inglesina Mille Miglia sau un Brevi Touring (sunt omologate ambele), dar nu ma pricep asa bine.

37+ si mami de Ana (22mai2007)

Mergi la inceput