Strugurasi de Sept-Oct 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
racheel spune:
Am zis sa-i cumpar din iunie.Si incep cu biberoanele si sampoanele si ce mai trebuie de la chicco ca sunt destul de scumpe.
Hainute si alte cele cred ca o sa le cumpar din iulie.
Tu Seidana, nu ai rezistat?Ai cumparat ceva?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
JadeJador spune:
ola ola
la mine nu se potriveste calendarul chinezesc !
si nu mai este nici un dubiu , este baietel clar , am poza cu dovada , dr i a trecut si numele pe ecografie , nu se mai schimba sigur
asa ca sa l treceti la socoteala si pe baietul meu
si care vrea sa l peteasca , faceti lista , va rog
eu de luni am inceput sa l simt zilnic si destul de mult
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador ola ola la mine nu se potriveste calendarul chinezesc ! si nu mai este nici un dubiu , este baietel clar , am poza cu dovada , dr i a trecut si numele pe ecografie , nu se mai schimba sigur asa ca sa l treceti la socoteala si pe baietul meu si care vrea sa l peteasca , faceti lista , va rog eu de luni am inceput sa l simt zilnic si destul de mult |
JAde nu vrei sa te trec in listita numai cu data Prob a nasterii si baietel??
Rachel.. am rezistat pana acum... patutul il primesc, poate si ceva hainute... oricum de abia astept sa imi bag si eu cardul in lucrusoare mici si roz .. dar oricum ne asteapta toata viata asta nu??
19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
andreea2011 spune:
dar voi cand calculati, in zodiacul chinezesc, puneti data conceptiei sau data ultimei menstr.
Lunile sunt dif la mime.
20 + cu
seidana spune:
In afara de lore care stiu ca a luat patut .. nimeni nu s-a mai laudat..
Oricum propun poza cand luam lucrusoarele si le piccasa .. , nu de alta dar sa aveam manual de shoping una de la alta..
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador la mine testul asta se potriveste http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2745 |
si la mine....
Andreea data conceptiei, la mine UM a fost in noi, conceptia in dec...
andreea2011 spune:
observ ca acum fetitele petesc. Nu e a buna....
Mamicile care au fetite sa se uite dupa baieteii de la odiseele din anii trecuti. poate au mai multe sanse acolo
20 + cu