Strugurasi de Sept-Oct 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar A! si inca ceva! mi-a zis ca trebuie sa o simt pe bebelina zilnic. in cazul in care nu o simt o zi sa merg la medicul de garda sa ii asculte inimioara macar. Lori 20+ fericita cu Mara |
Dar de cat timp o simti??
Mie dr mi-a zis ca daca am inceput sa o simt constant trebuie sa o simt zilnic... dar daca abia am inceput sa o simt.. pot o zi da una ba.. eu o simt zilnic...
Ma bucur ca e bine... trebuie sa faci 21? asa-i?
19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
racheel spune:
Lore, ma bucur ca este totul bine si ca trece si herpesul.
Cine mai merge la eco?Parca Camady.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
CATY esti pictata cu roz in listuta
16 fetite ... 7 baieti
loredanar spune:
seidana zilnic o simt cred ca joia trecut cam asa parca. sambata nu am simtit, iar apoi a facut prezenta zilnic. si chiar e funny ca de multe ori misca exact cand scriu pe odisee. :))) adica si acum face tumbe, stie ca vb mami despre ea. of bucuria lu` mama si lu` tata.............. :)
in legatura cu herpesul singura mea problema era sa nu il afecteze pe bebe... ca in rest nu mor cateva zile cu o bubita la gura.
astazi am implinit 21 de saptamani. :)
am vorbit un pic si despre nastere, mi-a spus ca este de acord cu nasterea naturala insa inainte cu o luna voi avea o "sedinta" cu anestezistul in care va fi cazul de cezariana. am intrebat-o si despre cursurile Lamaze. a zis ca nah daca vreau sa ma duc insa nu ca nu e cine stie ce. :) deci nu ma duc.
caty FELICITARI PT FETITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! of cum ne vedeam noi mame de baieti si acu nu mai putem de bucurie ca avem fetite. :)
felicitari si celorlalte fete care au venit cu vesti atat de bune de la eco, succes si pt camady sa te intorci si tu cu bine.
Lori 21+ fericita cu Mara
loredanar spune:
ma scuzi racheel, multumesc si tie pt gandurile bune.
am zis ca am sa imi notez undeva evenimentele mai importante in sarcina....... ca uite uit de pe o saptamana pe alta cand si cum ... dar pana acum nu am notat nimic.
Lori 21+ fericita cu Mara
racheel spune:
Eu ma vedeam mamica de fetita , dar am crezut ca este baietel pentru ca visez numai fetite si de obicei se intampla invers.Acum nu a fost cazul
Dar, inainte cand eram aspiranta, inainte de CM visam numai doua liniute si ini venea menstra.atunci se intampla invers.
Oricum eu mi-am dorit copil (indiferent de era baietel sau fetita)cand ma rugam ziceam ca vreau si eu unul al meu facut de mine.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
andreea2011 spune:
Am calculat cu zodiacul chinezesc sexul copilului. Mi-a iesit fetita. am ineles ca la voi s-a potrivit. Este vreo exceptie?
20 + cu
seidana spune:
Lore.. eu am obs ca samabata sau duminica o simt mai putin, probabil pt ca sunt tot timpu in miscare , si am obs ca piticelul e treaza pe la 10-12 dimineata, vreme in care noi suntem in oras...
Rachel.. 2 ani cat am incercat nu imi pasa ce va fi... as fi nerecunoscatoare sa zic ca imi doresc ceva ... Imi doresc sa fiu mamica!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea2011 Am calculat cu zodiacul chinezesc sexul copilului. Mi-a iesit fetita. am ineles ca la voi s-a potrivit. Este vreo exceptie? 20 + cu |
Nu prea.. adik cica multe fete verificau 2 variante.. una era buna... una nu.. Dar cred ca la toate ne-a iesit ce avem..
racheel spune:
In afara de Camady.Prima data i-a iesit fetita si l-a avut pe Razvn iar acum baietel si are fetita.
Apropo de acest calendar.Anul trecut la serviciu doua colege au ramas gravide in acceasi luna si aveau aceeasi varsta.Una dintre ele s-a uitat pe acest calendar, si ii spune celeilalte ca sigur avem baieti ca i-am facut eu lui mama, soacra, vara etc si la toate le-au iesit ce aveau.Eu ii spun ca nu cred in acest calendar iar ea nu si nu si tocmai ea a avut fetita si si cealalta baietel.