Strugurasi de Sept-Oct 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
loredanar spune:
ma scuzi mikka :) cred ca m-am uitat in alta parte din greseala si vazusem 20+ ... :)) sunt adormita.
Lori 21+ fericita cu Mara
mikka11 spune:
Stai linistita lore
In prima faza m-am speriat putin si am fugit la calendar sa numar din nou saptamanile. Apoi m-am gandit ca probabil si tu si jade v-ati gandit la varsta voastra de sarcina sau undeva pe aproape, noi suntem putin mai mici.
Sunt foarte frumoase hainutele, camady. Din pacate eu nu as putea sa port asa hainute, sunt mult prea dolofana. Acum sunt disperata, in mai sunt nasica de botez si am si nunta celei mai bune prietene iar in iulie cred ca voi fi nasica de cununie si ma gandesc cu groaza ca nu va sta nimic pe mine cum trebuie
16+ cu
loredanar spune:
camady simpatice hainutele, insa pentru bugetul meu sunt un pic cam piperate preturile. eu la capitolul haine ma bazez pe faptul ca o sa creasca burta pe timp de vara si o sa ma ajunga rochiile de vara vechi, daca nu mai cumpar 2-3 rochite largi simple si scap. serviciul nu imi cere tinuta la 4 ace, asa ca m-am scos...
Hayat_Kh spune:
Buna dragele mele!
Lipsesc si eu o zi si wowww cat mai am de recuperat cu vestile voastre . Eu ieri nu m-am simtit bine deloc, am fost cam ametita si blegita. Azi am dat toata dimineata la bobocei si mi se pare ciudat , cum de sunt atat de slabita in trim II, pentru ca in primul nu am prea avut greturi.
Observ ca majoritatea dintre voi aveti o pofta de mancare nemaipomenita. Va invidiez fetelor, pentru ca eu nu prea pot manca. Mananc foarte putin. Nu stiu daca asta il afecteaza pe bebe, dar daca insist sa mananc, dau afara.Si doar imi iau vitaminele, beau suf. lichide.
Si eu duminica inchei saptamana 16 de sarcina si inca nu stiu ce strugurel o sa avem. As vrea si eu sa imi adaug o culoare de carucior, inca mai am de asteptat pana dupa Paste, cand o sa mergem la ecograf si sa facem triplu testul. Am emotii in privinta asta, dar sa speram ca totul va fi bine.
Felicit toate mamicile de fetitze si cele de baietei.Sincer, desi mi-am dorit fetita pana acum, vazand cate "pasa" sunt pe forum....., ma gandesc ...daca al meu e "putza"? Pentru ca e tare lenes la miscari.Toate v-ati simtit mogaldetzele...eu inca nu :(
15+
seidana spune:
Nati.. mi-i se pare mie sau inca speri... sau sotul?
19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
loredanar spune:
hayat eu am simtit bebe abia la 20 sapt, deci nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca nu il simti la 15 sapt.
am intebat-o pe doctorita daca e vreo problema cu mine de am simtit-o asa tarziu si a zis ca pana la 22 saptamani nu sunt motive de ingrijorare..........
mikka11 spune:
Eu doar am senzatia ca o simt, foarte vag asa...cand am fost la eco, era cu capul in jos si cu picioarele in sus, desfacute( cam indecent statea), se misca de zor acolo. De aceea medicul a vazut de cum a pus ecograful ca este fetita, fara urma de indoiala
Eu pofta de mancare nu prea am, vomit inca in fiecare dimi si uneori si seara(aseara de exemplu), nu stiu de ce ma ingras asa. Va invidiez ca spuneti ca la vara veti purta rochitele din anii trecuti, eu nu am nicio sansa, in afara de 1-2 , nu imi mai vine nimic.
16+ cu
Hayat_Kh spune:
Ups!
Uitasem sa va multumesc pentru calduroasa primire printre voi.
Imi cer iertare , dar nu mai stiu care dintre voi a spus ca ii place numele meu, "mai oriental"...Ei bine, este in limba araba si inseamna "Viata".
Ne-am dorit foarte mult un copil si acum uite, ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu o viata in pantece. Ce poate fi mai frumos?? Desi uneori, mi se pare atat de greu ...dar cum spuneati si voi, deja a trecut jumatate din perioada si nici nu stiu cand...chiar daca in ultimele 3 luni am avut parte de multe peripetii ...
15+
May3 spune:
stai linistita Hayat ca de saptamana viitoare incepem sa avem sanse sa il simtim :)
la 15 saptamani e prea devreme. nici eu nu am simtit-o pe micuta pana acum.
fetelor o intrebare, dar asa ca si chestie ca mi-am amintit acum.
mie imi tresare burtica.
am obs asta de la 12 saptamani. deci nu e bebe.
dar nu stiu cum sa spun ca si cand bate ar bate o inima in burtica si s-ar ridica si s-ar retrage in acest ritm. dar nu va ganditi la ceva vizibil. ci foarte sters asa.
mai are cineva asa ceva?
nu veniti cu scenarii panicoase
15+ cu
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
zubi spune:
Feteleeeeee...eu sunt tot the best housekeeper.....si m-a apucat un somn, aproape am terminat, sper ca azi sa arate casa luna
aseara ma uitam cu al meu sot la un film de groaza, niciodata nu mi-a fost frica sa ma uit,ca stiu ca e doar un film, si cums tateam asa linistita, mi-a dat bebe niste lovituri asa de la buric un pic mai jos, e prima oara cand intradevar l-am simtit asa de puternic, in rest, niste falfaieli, dar acuma dupa ce v-am citit, eu nu stiu daca el misca in fiecare zi:(
mai e cineva care nu ia suplimente de fier si alte vitamine? eu de ex nu iau decat acid folic, pe care nu situ cand nu o sa-l mai iau, si niste magne b6, asta am luat toata sarcina pana acum, parca m-as baga si eu pe nsite vitamine ceva? macar elevitul ala....d'abia pe 2 mai mai am progr la dr
Zubi, mami19+
minunea mea