Strugurasi de Sept-Oct 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
mikka11 spune:
Jade iti multumesc mult, mult de tot
Am sunat deja la nr dat de tine, asistenta este intr-adevar o draguta, m-a programat pe 1 iunie la ora 9 dimineata. Iti multumesc mult si pentru detaliile legate de locatie, ne vor fi de mare ajutor, sotul meu e foarte stresat de fiecare daca cand trebuie sa mergem in Bucuresti.
16+ cu
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Raluca050 .. sa nu alergi f mult dupa cumparaturi.. sa nu uiti sa te mai si relaxezi... eu cand misca pitik ma gadila 19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Incerc cat mai putin sa ma misc, mai ales ca vad ca pot aparea probleme si sunt neplacute si riscante.
Oriucm nu ma lasa sotul sa ma agit prea tare. Eu sunt mai mutl cu alegerile ofertelor pe net iar el cu alrgatul fizic.
20+
JadeJador spune:
cu placere mikka
dar nu este tarziu 1 iunie , cate sapt o sa ai ?
daca mai ai nevoie de detalii sa mi spui ca te ajut cu placere
de nascut cu cine nasti ?
loredanar spune:
si mie mi se pare tarziu sa faci morfologia fetala la 25 saptamani si ceva... doctorita mea de ex mi-a zis sa o fac intre 21 si 23 saptamani.
Lori 21+ fericita cu Mara
mikka11 spune:
citat din mesajul lui JadeJador cu placere mikka dar nu este tarziu 1 iunie , cate sapt o sa ai ? daca mai ai nevoie de detalii sa mi spui ca te ajut cu placere de nascut cu cine nasti ? |
Pai asistenta m-a intrebat in cate saptamani sunt acum, i-am spus si ea mi-a propus data de 1 iunie. O sa fiu in 23 de saptamani atunci. E tarziu?
De nascut o sa nasc pana la urma la Buzau cu medicul meu de aici. Am incredere in el, sper sa nu ma dezamageasca. Am renuntat la planurile cu clinica Eva (multumesc oricum din nou fetelor din Brasov pentru toate sfaturile date) deoarece m-am tot gandit si am ajuns la concluzia ca nu vreau sa stau la mana nimanui pe acolo ( adica a cumnatei mele), vreau sa stau la mine acasa si cand o veni vremea sa nasc, merg la spital si asta e. Singurul dezavantaj e ca va trebui sa fac cezariana, la Buzau medicii nu se implica deloc la nasterile naturale, prefer sa nu risc. Oricum la varsta mea, fiind prima nastere, si la cat de fricoasa sunt, nu cred ca m-as fi incumetat sa nasc natural. Prefer sa suport durerea recuperarii de dupa (desi toate prietenele mele, care au fost operate de acelasi medic , s-au refacut extrem de repede ) . Trebuie sa spun ca le admir foarte, foarte mult pe fetele care nasc natural, mi se par foarte curajoase.
16+ cu
mikka11 spune:
citat din mesajul lui loredanar si mie mi se pare tarziu sa faci morfologia fetala la 25 saptamani si ceva... doctorita mea de ex mi-a zis sa o fac intre 21 si 23 saptamani. |
Lore, dar eu nu o sa am 25 de sapt si ceva, o sa am 23 de sapt si 3 zile Eu acum sunt in 16 saptamani.
16+ cu
camady spune:
Fetelor mi-a trimis o prietena un link cu hainute ptr noi super frumoase.Nu stiu cum vi se pare pretul dar modelele sunt super.Vi-l trimit si voua.
http://www.mamaboutique.ro/search/apachesolr_search?filters=tid%3A1
19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
NataliaS spune:
Salutare!
Toata ziua am alergat...acum m-am linistit, v-am citit si vreau sa felicit fetele care au aflat culoarea caruciorului...inca o fetita si un baietel... azi o zi echilibrata, desi raportul fete /baieti e total dezechilibrat...
Mah mie calendarul ala chinezesc imi arata corect la fete , iar acum imi arata baietel pe toate calculattoarele de sex al bebelusului...ori eu am o fetita in burtik asa ca de data asta eroare totala
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/