Strugurasi de Sept-Oct 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Gata, am pus lista pe adresa de gmail. Gasiti acolo absolut tot ce trebuie: articole, numar, marimi, marci. Spor la cumparaturi.

bujo mami de Filip si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Multumim bujo

Super lista, cred ca ar trebui pusa si pe prima pagina.Fetele ce ziceti?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Jade nu ne mai pui si noua poza cu putza pe picasa?Ca-mi place cum se vede la 4 D.Cei din Craiova chiar daca fac 4D nu ies asa de clare pozele.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Eu am 2 nepotei mici. In cazul in care fac un baietel nu cred ca mai am nevoie de ceva.
Un sfat pentru voi, nu cumparati copilului, referitor la haine decat strictul necesar. Toata lumea va va aduce un costumas, o caciulita si nu o sa aiba cand sa le poarte. Eu spre exemplu am un sac de rufe noi, cu eticheta de la nepotel pentru ca a crescur repede si nu a avut timp sa le imbrace.

20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Jade nu ne mai pui si noua poza cu putza pe picasa?Ca-mi place cum se vede la 4 D.Cei din Craiova chiar daca fac 4D nu ies asa de clare pozele.

din pacate nu mai pot pune poze ca nu le mai am pe digital
nu mai merg la dr ala
si acum am poze f frumoase dar sunt numai pe hartie
la servici nu mai merg si nu le pot scana
poate la morfo o sa mi dea si pe digital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor bafta azi la Eco ... CAMADY si FLOPI

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu in lista am scris necesarul pt bebe la inceput. Am preferat sa nu ma bazez pe ceea ce primesc, nestiind daca o sa primesc ce trebuie sau marimea potrivita. Si bine am facut. Am primit o gramada, intr-adevar, insa majoritatea erau marimi peste 6 luni sau nu erau adecvate anotimpului. Va fac o sugestie: daca vreti sa cumparati hainute pt bebe cand va mai creste calculati bine ce varsta o sa aiba in anotimpul respectiv, pt ca s-ar putea sa-i luati geaca de iarna pt un an si el face un an in vara, asa ca luati degeaba. Mare atentie la aspectul asta. Eu am patit asa cu multe dintre cadourile primite. Foarte frumoase dar nepotrivite ca marime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Gata, am pus lista pe adresa de gmail. Gasiti acolo absolut tot ce trebuie: articole, numar, marimi, marci. Spor la cumparaturi.

Multumim frumosAcum putem da startul la

Si eu sunt de acord sa se puna listuta pe prima pagina

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Oricum listuta este completa.Din iunie ma apuc de cumparaturi

Jade este asa de frumoasa cea de pe picasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Si eu am zis ca numai din Iunie- Iulie ma apuc de sopinguit....
in iunie renovam camera minunii si dupa aia liber...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput