Strugurasi de Sept-Oct 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
camady spune:
Jade ti-a facut control manual sau a vazut la eco ccat e de lung colul si daca e inchis?
Am si eu o problema, ptr ca dr mea nu-i face control pe masa.
19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
bujo spune:
Cu placere, si pe mine m-a ajutat mult sa am totul organizat si sa stiu ce trebuie luat.
bujo mami de Filip si 20+ cu
bujo spune:
Camady nici nu e recomandat sa faca prea multe controale pe masa in timpul sarcinii. Daca nu sunt indicatii si simptome nu e necesar controlul. Iar colul se poate masura si la eco. Mie mi-a facut o singura data control, atunci cand am avut contractii.
loredanar spune:
mie imi face control pe masa de fiecare data - adica o data pe luna. de ce nu e recomandat?
Lori 21+ fericita cu Mara
bujo spune:
Pentru ca se poate stimula colul si se pot produce contractii. Plus ca e puternic irigata zona si se pot produce hemoragii, am patit eu cand am ajuns la urgenta la sarcina cu Filip, aveam contractii si un badaran de rezident m-a controlat. Crek si-a dat si el seama ca m-a controlat cu bocancii, ca mi-a zis ca s-ar putea sa am sangerari. Si am avut.
racheel spune:
TampitulNu astiut bujo cum s-o faca.
Si pe mine ma controleaza o data pe luna.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
bujo spune:
Dr la Filip m-a controlat odata la inceput, la 7 luni cand a luat cultura de col si apoi la sf sa vada daca ma dilat. Acum la fel: la confirmarea sarcinii, cand am avut contractii si crek mai pe la sfarsit. Oricum mi-a zis ca nu se fac controale regulate in sarcina. Si stiu si de la alte mamici ca nu le controla. Acum banuiesc ca depinde si de medic.
raluca050 spune:
Buna fetelor,
Ce bine e acasa. De mult nu mai mai relaxat asa de bine, sa fiu si rasfatata la pat, .....
Tot raul spre bine
Am inceput sa-mi mai revin, contractiile au mai trecut, deci suntem pe calea ce abuna.
Seidananici eu nu-l simt pe bebe foarte bine, simt uneori ca niste mici busituri in burtica insa cu mana nu se simte nimic din exterior. Sotul meu e foarte trist ca nu-l poate simti si el.
Luni cand merg la ECO o sa vad daca placenta e de vina sau altceva.
Important este sa fie sanatos ca de simtit avem timp s-o facem toata viata de acum inainte
Noi nu am inceput sa cumparam nimic pentru bebe, acum am inceput renovari majore la casa, ne extindem, asa ca ne foalizam sa terminam si sa-l primim pe bebe in casa noua. Mai tarziu dupa ce terminam de alergat dupa gresie, faianta, mobila, ..... o sa-i cumparam si lui cele necesare, mai este timp.
Pupici la toate si sa incepeti linistite week-end-ul.
18+
raluca050 spune:
Am uitat sa mai actualizez semnatura. Avem 20 sapt acum
Luni sa vedem daca tot baietel ne spune ca este sau avem surpriza ca acum sa fie fata
20+