Pufii isi iubesc mamicile! (15)
Raspunsuri - Pagina 16
Beatrice1982 spune:
la multi ani de florii!!!!!!!!!!!!!!
fetele sunt ok, dar cu greata, stare nashpa, copil schimbat 100%.....nu stiu unde mi-e copilul drag...a disparut..........
e agresiv........super marait..............
nu mais tiu ce sa ii fac ma termina.............
mergem la ziua lui fina mea
i-am fc un tort............
va place?????????
http://img64.imageshack.us/i/dsc03671k.jpg/
rux ma bucur ca a ajuns.............e bun?
luasi???????
ma grabesc
va pup
daca nu intru stiti de ce...
sper sa pot.............
mi-e dor de voi......................
va pup
pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
7+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Ruxita spune:
Bea, am luat ieri o juma de pastila si azi o jumate... nu pot sa spun ca s-a intamplat o minune, la fel sanul a fost plin, cu noduli, a fost nevoie sa ma mulg la baie si sa ascult sfatul mamei, sa ma leg bine cu un sal, am si executat miscarea, e o infasurare a la Mulan in armata....
daca nu functioneaza nici asa, singura chestia care mi-a ramas s-o fac e sa tin post negru vreo 3 zile, fara lichide, fara mancare... poate asa reusesc sa opresc lactatia.
dar mai sper ca pastilele sa-si faca efectul, s-o iau si pe ultima... care se ia intreaga a treia zi, nu?
Si eu pot raporta la protectia parintilor un copil cam violent... a inceput mai zilele trecuta cand mi-a dat cu o popica in cap... am protestat si mi-a mai dat una...
pe sora-sa o loveste in spate cand nu-l lasa la calculator, dar ei in general se cam "iubesc", Ela ii da peste maini, il improasca cu apa, el o trage de par si o lipeste bine... dar se si cuprind strans-strans... el se lipeste de ea si o cuprinde si stau imbratisati!
faza cu lovitul cred ca e o etapa necesara, nu? pana invata sa-si manifeste furiile in cuvinte?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
ce liniste pe aici..
sunteti pe afara cu pufuletii?
ce ma bucur ca e vremea frumoasa, azi a fost Dragos afara de 2 ori, cate 2 ore si de fiecare data...superb...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Si eu pot raporta la protectia parintilor un copil cam violent... a inceput mai zilele trecuta cand mi-a dat cu o popica in cap... am protestat si mi-a mai dat una... pe sora-sa o loveste in spate cand nu-l lasa la calculator, dar ei in general se cam "iubesc", Ela ii da peste maini, il improasca cu apa, el o trage de par si o lipeste bine... dar se si cuprind strans-strans... el se lipeste de ea si o cuprinde si stau imbratisati! faza cu lovitul cred ca e o etapa necesara, nu? pana invata sa-si manifeste furiile in cuvinte? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Nu cred ca e valabil pentru toti copiii. De ex Mara mea nu a lovit niciodata spre deosebire de David. As spune mai degraba ca baietii sunt mai violenti, dar bineinteles ca nici aici nu putem sa generalizam.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa ce liniste pe aici.. sunteti pe afara cu pufuletii? ce ma bucur ca e vremea frumoasa, azi a fost Dragos afara de 2 ori, cate 2 ore si de fiecare data...superb... ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
si noi am fost afara... ne-am jucat in nisip, s-a reunit gashka de asta vara, copiii au mai crescut (au acum cate un an jumate- 1 an si 8 luni, doar noi suntem cei mai mici)... mi-a fost chiar frica ca o sa loveasca vreun copil (desi nu e genul)... dar, s-a intamplat o chestie, se jucau impreuna cu un baietel cu un camion, Kay a tras camionul spre el si celalalt a inceput sa planga... si ne-am carat acasa...
abia acasa am remarcat ca e febril... deci febra n-a disparut nicaieri... s-ar putea totusi sa fie doar un canin, ca altceva nu-mi prea imaginez... si acea infectie urinara...
cat e normal sa aiba febra, 3 zile?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Nu cred ca e valabil pentru toti copiii. De ex Mara mea nu a lovit niciodata spre deosebire de David. As spune mai degraba ca baietii sunt mai violenti, dar bineinteles ca nici aici nu putem sa generalizam. Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
ca mama de baietel pe de o parte ma bucur ca e mai bataios si nu e o papadie care sa planga cand ii iei jucaria din maina...
ii si explic ca nu e bine, nu-i frumos, dar nu cred ca intelege... cand ma loveste (o face finut totusi), ii intorc lovitura printr-o mangaiere, un sarut... poate-poate il conving cu duhul blandetei...
sorina_bz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Nu cred ca e valabil pentru toti copiii. De ex Mara mea nu a lovit niciodata spre deosebire de David. As spune mai degraba ca baietii sunt mai violenti, dar bineinteles ca nici aici nu putem sa generalizam. |
Da, nici diana n-a lovit niciodata, spre deosebire de iris, care azvarle cu ce are in mana...si daca n-are ...da cu ce are: palma, piciorul, chiar si cu capul...

nyny spune:
Da... am fost si noi la plimbare de dimineata vreo 2 ore. A fost super vremea.
Dupa-amiaza, cat au dormit copiii, am fost cu niste prieteni undeva la tara, la un gratar. Frumos tare... liniste, curtea plina de flori si de copaci infloriti, soare...
Ma cam doare fundul ca m-am dat intr-un leagan facut din sfoara si legat de un nuc inalt, ca la tara.... mi-a placut la nebunie.
Povestea lui David
nyny spune:
Bea super tortul.Tu l-ai facut? Sa-ti traiasca finutza.
David a inceput sa manance si bucatele micute in mancare. Inca ii pasez, dar nu foarte mult. Atat cat sa se marunteasca putin legumele si carnea cred ca ar trebui sa o tai cu cutitul, pentru ca in seara asta am bagat de vreo 2 ori blenderul in ea si s-a facut atzoasa... se cam ineca cu ea.
Povestea lui David