Pufii isi iubesc mamicile! (15)
Raspunsuri - Pagina 15
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita si pe cont propriu in sistem privat nici asa nu se poate? iti trebuie trimite de la medic de familie? daca nu te intelegi cu doc de fam, nu poti sa-l schimbi? (ca in filmele americane sa mergi la cabinete, pana dai de medicul care iti convine)... Sa rezolvati repede problema! Da, si eu cred ca uneori mama poate sa intuiasca, simta, vada lucruri care pot scapa unui medic chiar si experimentat... pentru ca ea isi vede copilul zilnic si are un simt acut (radar) pentru neokey... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |

Exista si aici clinici private , in orasele mai mari , cu costuri as zice eu exorbitante ; pana acum am fost multumita de ei,de medicii care o vad pe Ariana(nu e doar unul,ca suntem inscrisi la o clinica si acolo te vede cine lucreaza in ziua respectiva,deci noi ne perindam si pe la 5 medici).Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
| citat din mesajul lui micki_mica Seara buna si de la noi! Primiti in avans o cinste? Va invit la o felie de tort si o cupa cu sampanie, pentru ca floricica nostra din gradina, este sarbatoritul zilei! ![]() Si spre final o cafea cu o trufa...sa fie cofeina in sange, la maxim! Cum o sa fie o zi cu musafiri, am zis sa va cinstesc, fetele mele de suflet! ![]() Si tuturor florilor, sarbatorite "SA TRAITI CU NUMELE!" ![]() Ps: Muuulta sanatate piticilor..of of, ma gandesc si la ei, si la voi, ca tare va mai chinuiti. ![]() Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/89-mac-rosu.html" target="_blank">Mac rosu Magazinul meu |

Sa traiasca Kiti cel frumos
Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui Loredana71 Voi ati inceput cu olita?Eu i-am cumparat-o de cateva luni,dar nu am facut inca nimic,o are pe aici si se mai joaca cu ea...Cand incepeti trainingul? |
| In rest,as mai avea ceva de scris,sincer,m-am tot gandit daca sa zic sau nu,si am decis sa zic,ca,na,asa e normal,sa spunem ce avem de spus...Zic dinainte ca nu vreau doamne fereste sa fac pe desteapta sau sa dau lectii pe care nu sunt capabila sa le dau...Insa vreau doar sa impartasesc din ceea ce am invatat eu aici,ca eram si eu tot asa invatata cu sistemul romanesc,in care toata lumea e medic si toata lumea se trateaza singura...Sa vin la subiect:cred ca va faceti mult prea multe probleme cu sanatatea pruncisorilor nostri...Sa nu se inteleaga acum ca las copilul de izbeliste si nu ma preocup deloc de sanatatea lui,insa de aici pana la a face analize copilului fara sa mi le ceara un medic,adica sa iau sange copilului doar pentru ca are febra mi se pare putin exagerat...Cred ca va faceti rau singure...Aici in Germania nu te baga nimeni in seama sa recolteze sange sau urina sau sa faca teste pe care nici un medic nu le-a cerut,nu poti sa iei medicamente pentru copii de varsta alor nostri din farmacie decat cu reteta..Pe mine m-au trimis acasa de la spital,unde am mers de urgenta cu Lara cu 40,2 de grade...M-au trimis acasa si mi-au spus sa ii pun comprese din cand in cand si paracetamol alternat cu nurofen,si atat...Aici exista si un termen care se numeste febra de 3 zile,deci in decurs de 3 zile,nu te baga nimeni in seama,ci ti se spune clar,copiii sugari fac febra,fara motive anume,fara a fi bolnavi...Aici raceala sau viroza sunt considerate stari normale,trecatoare si care nu se trateaza cu nimic!Nu se trateaza decat febra cu antitermice si nasul cu picaturi,ca sa poata dormi noaptea,nu ca s-ar intampla altceva cu mucisorii...Am mai avut o gripa din aceea la stomac,a fost iarasi febra,vomitat,diaree,vomita tot ceea ce manca...Mi-a dat doctorul ei un supozitor Vomex,dar doar unul,si mi-a spus asa:daca vomita,inseamna ca nu vrea sa manance,nu?nu-i mai dati daca nu vrea,doar apa,multa apa...Si s-a facut intotdeauna bine,si duce si boala pe picioare fara nici un fel de problema,doar atunci cand avea febra mare statea doar lipita de mine mititica...Si nu a fost niciodata bolnava mai mult de 3 zile,adica bolnava serios zic... Fetelor,sa nu va suparati pe mine,va rog,eu chiar cred ca poate ajuta pe cineva ceea ce am scris,ca pana la urma avem acelasi tel toate,sa crestem copii sanatosi si puternici! Sa ma iertati daca am suparat pe cineva,nu am avut aceasta intentie,nu m-am referit la nimeni in particular... Sa aveti o duminica minunata! |
fiecare are dreptul la parerea lui,sa stii ca noi nu dam in cap
De ex eu sunt in UK,cam acelasi sistem avem si noi cum ai descris tu,privat sau stat e acelasi lucru e aici,merg dupa un cod dat de ministerul sanatatii...in cazul nostru au functionat multe din metodele spuse de ei(mai naturale),nu spun ca e bine sau nu ci doar ca in cazul nostru a fost ok;eu merg des la medic si ma intorc fara medicamente doar cu sfaturi

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata! Multumim de cinste Miki! Sa va traiasca floricica, sa fie sanatos, si sa va aduca numai bucurii! Adaug si eu la cinste un expresso cu spuma de lapte si scortisoara, si un chec cu migdale, pentru floricica din gradina mea! Si un La Multi ani! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, "Sa traiti cu numele"! ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |

Sa traiasca mica printesa
si subscriu si eu la urarea La Multi ani! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, "Sa traiti cu numele"!

Mami de
simplicity spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
Imi pare asa de rau ca sunteti necajite, dar sigur va fi bine!!! ![]() ![]() ![]() Din pacate cred ca nici un sist de sanatate nu e perfect pe lumea asta, dar sper ca de acum inainte sa aveti parte de cea mai buna ingrijire , pupam frumoasele dulci ![]() pui mic |
si eu sper ca sa fie bine pt toti 

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Noi n-am mai facut febra asta noapte... si cum sa nu-ti faci griji si sa nu te ingrijorezi? sa nu-ti treaca prin cap diverse? mai deunazi imi spunea sotul de nu stiu ce descoperire in America carne infectata cu streptococi, stafilococi, rezistenti la tratamente cu antibiotice (animalele bolnave tratate cu nu stiu ce pentru consum uman)... iti trec prin cap toate prostiile din lume... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
nu e bine ca nu a mai facut febra?

Mami de
miremia spune:
Sa traiti cu numele pufuletii nostri dragi:

Maria Dalia, Iris Alexia, Florin Cristian!

si frati, surori, mamici, tatici, bunici, matusi, unchi de pufuleti!
Multumim de cinste Micki si Sorina, sa va petreceti frumos!.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Loredana71 spune:
Ma bucur mult ca nu v-ati suparat
Eu stiu ca mare parte din vina o au si medicii,dar eu as zice ca ar fi bine de gasit un medic care ne convinge si de avut incredere,cautatul asta pe net e tare pacatos,stiu ca faceam si eu asta,si ma innebuneam de cap singura si mi se parea ca am toate bolile despre care citeam...Dar,asa cum zicea cineva,fiecare alege cum isi creste copilul si este foarte corect!Sper ca toti puiutii se simt bine astazi si nu mai e nici un muc si nici o febra la orizont
Larei i-au iesit cateva bubite pe o manuta,adica pe un antebrat,ca niste basicutze minuscule,nu se scarpina nu nimic,nu se extinde dar nici nu da inapoi..Ce-o mai fi si asta,nu stiu...De fel se simte bine,e energica si voioasa,sa vedem cum mai evolueaza...
Va urez sa va traiasca floricelele tuturor care aveti floricele,sa fie sanatosi si voiosi!Si la fel si pentru celelalte flori pe care le aveti prin casa![]()
Aici e foarte cald astazi si soare,asa ca sigur o taiem pe drumuri!
ale1212xa spune:
noi tocmai ne-am intors din plimbare..este o vreme asa frumoasa, de la 10 tot cutreieram, acum l-am pus in patut, i-am dat bibele si dus a fost..in taramul viselor
...asa ca ma apuc de mancarica ca ieri n-am avut chef si azi am ramas in pana![]()
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 

"SA TRAITI CU NUMELE!"