tiparul copilului blond

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si eu sunt patita...din nefericire chiar s-a intamplat.
Cand fiica-mea avea 3 ani am luat-o cu mine la o clinica oftalmologica sa-si schimbe mama mea ochelarii.Cat timp am asteptat sa intre mama la consult, d-na doctor a iesit de vreo cateva ori si a "remarcat-o" si pe fiica-mea.Cand ne pregateam sa plecam d-na doctor a venit, s-a jucat putin cu daria si imi spune printre altele ca fetita are comportament de copil miop Nu i-am spus nimic dar in sinea mea am bombanit-o pana mi-a trecut furia.
Periodic am fost cu ea la control si nu parea ca are probleme dar de cand a inceput scoala (este in clasa I)s-a plans ca nu vede la tabla.Am fost cu ea la control si mi-a zis ca are miopie, acum poarta ochelari.
Mentionez ca nu este blonda si nu are nici ochii albastri

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

deci exista sau nu exista acest sindrom? Eu am in dotare 1 bucata baiat blond nordic si ochi albastrii. Face extrem de usor otita din orice mizerie de raceala. Domnisoara si ea blonda dar mai inchis , ochi tot albastrii nu a performat in viata ei otita desi racelile le impart frateste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Mie una totusi mi-e greu sa cred asta, pai jumatate din populatia Olandei ar avea probleme ORL atunci.

Si eu am 2 bucati baieti, blonzi spre saten acum (parul li s-a mai inchis odata cu varsta) si cu ochi albastri. Nu au avut otita, o sensibilitate mai mare la soare, dar care om cu pielea foarte alba nu o are.

Chiar sunt curioasa acum.

Mergi la inceput