Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cris - Nici a mea nu doarme in casa prea mult. O plimb afara, adoarme si o las pe terasa - unde doarme si 2-3 ore.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Of mai Cristina. Ce va mai chinuiti si voi.

Cum te chinuie pe tine Vladut ziua, ma chinuie pe mine Theo noaptea.

Iar azi, desi a dormit, maraie intr-una. Si asta ptr ca aici ploua torential astfel incat azi nu l-am putut scoate la plimbare.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, poate nu ii e somn. Eu am renuntat sa ma mai chinui cu Raul cu adormitul si uite asa am juns la o singura tura de somn, de la 13 la 15. Si seara la 7, 8...dar cum el isi schimba programul din 2 in 2 sapt , cine stie ce ne mai rezerva viitorul. Eu zic sa nu te mai chinui cu adormitul, daca il vezi ca in 5 minute nu vrea, mai lasa-l la joaca un pic, si incerci mai tarziu un pic.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fetelor!

LML si LMA Iulia de Otilia! Sa fii sanatoasa si fericita!

Eu nu mai stiu ce smecherie sa mai adopt sa-l fac pe Raducu sa manance! Nimic nu-i place!

Legume in combinatie cu carnita de pui/vita - nu
Legume cu ou - nu
Legume cu ficat - nu
Branzica cu iaurt...papa cu greuuuuu
Branzica cu mar copt a papat o data, sa vedem daca se repeta minunea.

Nici cu iaurt adaugat nu mai inghite decat f.f.f. greu, cu multe mofturi, abia deschide gurita si isi face greata! Sta cu mancarea in gura cateva minute...pana se decide sa mai deschida gura pentru urmatoarea lingurita ma apuca disperarea!

Cu chiu cu vai papa 60-80 maxim 100 grame la pranz.

Dimineata au devenit un chin si fructele! Cat ii pun cate o picatura de Fe le inghite, dupa ce termin de dat Fe-ul, aleluia...nu mai vrea sa pape!

Iaurt simplu ce mai manaca si cereale, dar nici astea cu pofta...

Nici nu stiu cum sa procedez, sa-i mai dau LM si in timpul zilei, avand in vedere ca mananca atat de putin?

Noaptea suge o data sau de 2 ori.

Ma gandesc ca daca stie ca are alternativa tzitzi, nu va fi prea dornic de mancare. Pe de alta parte mi-e mila de el sa-l las flamand, cu degetelul in gurita tanjind dupa tzitzi. Of...sunt confuza.

Chiar asa copil mofturos sa fie?!? Sa nu-i placa nimic??? Se stramba la tot ce gusta nou...Daca din intamplare se mai strecoara vreo bucatica neblenduita ca lumea in papica se stramba de mama focului! Pai in ritmul asta nu terminam nici la 18 ani diversificarea! cand o sa ajunge el sa pape bucatele?

Greutatea la 8 luni e 8000 gr. Lungime nu stiu...avea 67 cm la 7 luni.

Dinti nici gand sa apara. Gingia de sus e alba toata, jos abia, abia. Cand s-or hotari sa apara dintisori, cred ca vor aparea toti de sus

Seara, mai bine zis noaptea, nu adoarme mai devreme de 1 - 2...Rar pe la 00-00.30. Noi picam de oboseala, el are chef de joaca, se zbate daca incercam sa-l adormim in brate, plange, pana nu-si face numarul complet si se face ora 1, nu adoarme!

Ziua doarme o data cam 2 ore, a doua oara mai prinde cate 1 ora sau mai putin sau chiar deloc.

In concluzie, situatia ma dispera! Nu mai stiu ce sa fac nici cu mancatul nici cu adormitul!

Ce ma mai sfatuiti voi?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Ce imi place ca nu sunteti vorbarete! Asa apuc si eu sa citesc...

Cristina, nu fi suparata pe bubu mic; daca ii dau maselute e firesc sa fie asa. Rabdare mami rabdare O sa treaca si perioada asta.

oana, plec in Antalya, la Green Palace pe 3 iunie. Nu stiu nimic despre hotel, dar s-a ocupat o prietena care e cam fitoasa, asa ca sunt convinsa ca va fi super, altfel ea nu merge. Ultra all-inclusive, 1700 euro - cu reducere.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare de 7 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, la fel si eu cu nervii cand vad ca nu ii place nici o mancare! Simt ca nu mai suport! Si ce e mai rau e ca uneori rabufnesc, ma ridic nervoasa, ii iau mancarea din fata si ii spun ca o sa-l las flamand 2 zile, sa vada cum e! Poate dupa aceea va manca!

Of, Doamne iarta-ma si da-mi rabdare!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Azi am trecut printr-o experienta incredibila.
Am postat povestea aici.
Poate ar fi bine sa aruncati un ochi !

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Azi am trecut printr-o experienta incredibila.
Am postat povestea aici.
Poate ar fi bine sa aruncati un ochi !

Catalina

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

incredibil! Bine ca nu a ripostat idiotu'.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutare fetelor,

Ioi, al meu copil a dormit de la 7 la 16, DOAR 40 de minute in carucior Abia de o juma de ora doarme iar, asa ca te inteleg perfect Cristina. Paula, eu l-as lasa cum zici tu, sa doarma o sg data pe zi, dar e super obosit, n-a mancat nici ieri nici azi la pranz, cum il pun in scaun cum se freaca la ochi si ii cad ochii in gura, plange si nu vrea sa manance. Cum il pun iar jos la joaca, cum nu mai are nimic si e perpetuum mobile Dar trebuie sa-l si laud ca azi a inceput sa paseasca in lateral tinandu-se de mobile. Azi il urmaream din hol - dar el nu ma vedea - cum deschidea un sertar la mobila din camera de zi si si-l tot inchidea pe degetele. La inceput asa incet, apoi isi scotea incandat manuta...pana a dat tare cu el si a inceput sa planga. Atunci l-am strigat si cand m-a vazut imediat i-a trecut

Racusoru, nu fii trista ca s-a terminat lapticul. Aminteste-ti ca tu ai facut lapte din piatra seaca, te-ai straduit enorm si Andrei a fost alaptat 10 luni. Nu multe mamici ar fi avut ambitia ta

Roxana, dar tu de ce ziceai ca nu-l lasi pe Teo pe jos?

Oana si eu sunt de aceeasi parere ca tine cu piscinele...nu te poti feri de orice. Intr-adevar exista un risc, dar ca in multe alte chestii si nici noi adultii nu suntem scutiti la o adica. Poate sunt si subiectiva eu, fiindca ador apa si balaceala

Iulia

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

catalina, incredibila povestea...bine ca nu a reactionat altfel hotul si n-ati patit nimic...

Tot uit sa va intreb ceva: noi vom fi nasi anul asta (de 2 ori ) si vreau sa-i iau lui Victor un costum, nu neaparat cu sacou, poate fi si cu vesta. Ati vazut cumva din gresala in ceva magazin sau online, ca eu tot caut si n-am gasit nimic inca.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput