Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 4
CarmenAlbu spune:
Multumim de remarci la adresa modului nostru de viata
Pufescu aici te incurajeaza de la 6 luni sa ii dai gluten,ped spune ca asa se produce nu stiu ce enzima, daca intarzii cu introducerea nebunului corpul produce mai greu.
Diana_Eva spune:
Carmen - Poate intr-o zi cand vei avea chef o sa ne spui toata povestea ta. Eu una am tot citit fragmente (cand mai scrii tu).
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Multumim de remarci la adresa modului nostru de viata Pufescu aici te incurajeaza de la 6 luni sa ii dai gluten,ped spune ca asa se produce nu stiu ce enzima, daca intarzii cu introducerea nebunului corpul produce mai greu. FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Asa mi-a zis si mie pediatra, si a mai zis ac pediatrii americani recomanda glutenul si mai repede de 6 luni
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
Mycya spune:
buna fetelor!!!
am intrat sa va salut si sa va pe toate!
noi suntem bine, acu sa trezit si gaza (a adormit-o bunicu) eu am mai citit din urma si ne pregatim sa plecam in vizita iar. sa aveti o zi frumoasa in continuare
Mami de Andra Maria 02.08.2010
ramonavlas spune:
In sfarsit si-a revenit cu mancarea si Raisa. F rau manca de 3 zile...azi a recuperat. A mancat o portie jumate: pulpa de pui, cartof dulce, morcov, brocolli si o frunza de leustean din curte. Acum e afara la nani. Eu mai strang de pe aici si la 18 merg la munca.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 A mea a inceput sa pleoascaie la baita (asta ca mi-am amintit de Matei al tau cu balaceala), ar trebui sa o spalam in cada, doar ca eu nu pot intra (din cauza infectiei la picior), oare sa o las singura in cada mare? Face numai apa in jurul ei pe pat, si perdelele sunt ude. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Eu pun cadita mica in cada mare si se balaceste acolo frumos de tot, mi se pare si mai igienic decat in cada noastra si nici nu aluneca ca e mai aderenta fiind din plastic.
lauri_ca spune:
La multi ani Iulia!
nici noi nu ne laudam cu un menu prea variat dimineata fructe (mar, para, banana), pranz legume mai traditionale( morcov, pastarnac, telina, ceapa, ardei, cartof, suc de rosii, brocoli) carnita sau ou, seara iaurt sau branzica cu cereale, mamaliguta, cartof copt si cam atat. Si portia si-a redus-o de la 200 ml. mancati la foc automat, acum papa 130 -150 max.
katalina spune:
Ce tari sunteti cu Anatommia lui Grey
BTZ, sper ca esti mai bine,fii tu cea inteleapta, te rog
DENISA,multi ani fericiti !!!
ce m-am distrat de fratele OANEI, ce-a plimbat mama ei gunoiul 3 zile, si de sotul lui VICTO, care a adormit cu mincarea preferata in farfurie
MULTUMESC pt urarile pt Robert:
PAULA
,CRIS
,BUMBLEBEE
,BAMBOLETTA
,GEORGIA
,ELADEA
,CRISPO
,RACUSOR
,LAURI CA
,RAMONASIN
,BABY78
,DIANA EVA,
ANE(VREU SI EU RETETA DE INGHETATA)
MICHELLE
TINA
COTEASCA
PUIUTZ
OANA
DENISA
ADRIANA
ANCA, multa sanatate Mariei
LALA,
Despre sotul meu nu comentez, v-am mai povestit
TINA, Il pup tare pe Raducu, e frumos tare si seamana cu tine
NATALI, cit esti de frumoasaaaaaaaaa
Eu sunt ca ELADEA, cu alaptatul epuizant noaptea, cred ca de placere face asta,nu de foame, nu de sete,il mai las o luna maxim,si gata,bagam un ceai,ceva...caci tinjesc dupa o noapte dormita cap-coada
Of, sper sa fie cald si frumos de Paste,sa pot revedea manastirile din Bucovina,cu copiii..
De altfel ,n-am timp pt cite am de facut intr-o zi.
va pup pe toate
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
lauri_ca spune:
Si in timp ce Stefi se chinuie sa-i mai dea niste dintisori, Radu si-a scos aseara singur o maseluta.
crispro spune:
Ioi, ce ma enerveaza copilul asta cand face asa figuri la somn... azi a dormit 30 de min, de la 11 la 11 juma. de atunci nimic. Casca, se freaca la ochi, l-am leganat de 2 ori cate juma de ora, nimic. I-am dat papa, iar legant, nimic. Am mers in oras, in ham, ne-am plimbat. Pe masina in drum spre casa a adormit. 7 min, pana am ajuns acasa. l-am dezbracat, l-am leganat iar, nimic. NU MAI POT!!!!!!
Sa-l ajutam pe Alex