Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Catalina, scuze. Banuiesc ca m-am repezit eu iarasi, vad ca devine o obisnuinta. In ultimul timp, nu mai stau sa o judec bine, doar sar cu gura. Serios, cred ca sunt atat de irascibila de la dieta asta nenorocita. Si aseara, Cosmin, mi-a spus ca el ma iubeste oricum, cu oricate kg am, numai sa pun mana si sa mananc ca el nu ma mai suporta mult. Dar nu am mancat!!!Acum astept sa vad daca mai vine acasa in seara asta
Asa ca, va mai citesc doar dupa ce mananc, ca atunci voi fi muuult mai fericita

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

hai ca esti adorabila.. imi plac postarile tale ca ma fac sa rad...

poi chair asa, fata...pune mana pe mancare, ca in curand vei incepe razboi mondial cu cineva...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Ceau fetele,

Of vad ca vb despre credite, nu mai ziceti nimic ca ma apuca plansul, voi stiti ca noi acum ne apucam de facut casa? si acum o sa luam un credit considerabil dar sper din tot sufletul sa ne descurcam, noi alte credite nu avem dar eu cred ca acum e inceputul, e bine ca avem apartamentul asta si dupa ce ne mutam il dam in chirie dar pana atunci.........oricum in apart. asta nu se mai poate cu copil pentru ca are doar 50m2 va dati seama

La multi ani : Leti si Raducu, sa cresteti mari si frumosi pui scumpi!

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

elena, Filip de mic doarme cu degetul in gurita si cu patura in cap...dar eu oricum ii pun o paturita mica si subtire pe el, ca oricum n-o tine pe el...asa ca si daca si-o trage pe cap, nu e nicio pb de sufocare...

cat despre pb, noi suntem mereu aici..oricand ai nevoie...

m-am hotarat sa joc la bingo, si daca am noroc...sa va inscrieti pe lista, da?

oana, racusor, super mortale rochiile alea...deh, ne mai lipseste totusi ceva...corpul de acu ceva vreme...

ilinca,paula, dati-mi si mie de stire daca stiti de Rodi ceva...

acu ma uit la TV - pe toate programele arata balamucul de la Izvorani..Moni a intrat cu forta in curte, dupa ce a stat 2 ore i fata conacului...doamne mai..ce balacareala...

of racusor...stiu povestea lui Sebastian... a fost mediatizata de cateva ori...eu una de cand am copii nu mai pot sa vad asa ceva...as vrea sa am bani cu gramada sa impart copiilor bolnavi...pacat ca multi dintre cei care au destul nu fac nimic pentru a ajuta astfel de cazuri...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
...pacat ca multi dintre cei care au destul nu fac nimic pentru a ajuta astfel de cazuri...

Si cata dreptate ai......dureros de multa.

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, eu nu prea ma uit la tv dar din cate zici imi intareste ccl. ca 1. irinel e ..b..o..u..
2. in romania mori si cu dreptatea in mana.

adica scrie pe hartia aia ca sa ii dea copilu..ce drac mai asteapta?
io nu stiu ce natie suntem sau care-i baiu ca parca nimic nu merge frate

in loc sa incerce sa ii explice copilului..no asta e..o sa stai la mama..stam incuiati in casa. niste tampiti.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Racusorule, offfff Doamne...., nu mai pot, chiar m-a terminat povestea asta. Saraca de tine, nu ai nici o vina...o sa le trimitem o mica donatie si am trimis mail si la alti prieteni.
Darcand vad asa ceva.....e peste puterea mea de intelegere...Doamne, plang si acum Oare cum poti trai sa iti vezi copilul asa???

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu vreau sa am uit la videoclip. Mi-au ajuns primele 10 sec, pana i-am vazut ochisorii. Nu m-am uitat pana la sfarsit, dar daca este afisat vreun cont bancar, sau pot fi ajutati parintii cu ceva, va rog sa scrieti si aici.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

m-a apucat plansul la filmul pus de racusor...si cand ma gandesc ca azi dimneata eu ma vaitam ca nu am dormit toata noaptea!
atata timp cat copi sunt sanatosi si noi pe langa ei totul e rezolvabil.
In alta ordine de idei,dupa ce piticul s-a pisat pana-n ochi cat a fost in parc(scutecele mele eco sunt foarte bune dar nu tin daca sta 4 ore in parc si bea un biebron de apa :) ), schimbandu-l am observat niste pete mai albe pe torace,in zona coastelor spre spate.Ca niste zone depigmentate.Am o prietena cu vitiligo,stiu cum arata si asta nu pare sa fie(adica marginile petei nu sunt clare,plus ca au aparut intr-o zona care nu a fost expusa niciodata la soare). Incerc sa nu dau in paranoia,o sa ma mai uit dupa ce se trezeste si diseara la baita.Urmatoarea vizita la doctor e pe 9 mai, nu m-as duce special pt asta...nu stiu. Voi stiti ce ar putea fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Doamne ce clip...sfasietor.
Medicii astia ,nici eu nu vreau sa ma gandesc ce i s-ar fi intamplat lui Paul la nastere daca nu ceream eu ceza

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput