Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
ochidut spune:
Da sa stii Pufescu, intotdeauana cand aud asa povesti imi cer iertare si ma caiesc ca ma plang pentru toate prostiile....
Parca mailul lui Racusor a venit la fix, in contextul in care ne plangeam si ne incurajam noi cu creditele....sa realizam inca odata - desi stiam toate - cat suntem de norocoase si implinite doar avand minunile noastre sanatoase.
in acest context, eu am o chestie..... In fiecare seara cand o culc, ii zic ca o iubesc, o inchin si o pup. Si apoi stau si o privesc cat e de minunata si ii multumesc Domnului ca mi-a dat-o si ca e sanatoasa, ca e cel mai important. Si ma caiesc ca m-am plans din toate prostiile si inca odata ii multumesc ca ea e sanatoasa,
Si apoi in fractiunea aia de secunda, ma trece ca un fior de teama si ma gandesc "oare maine dimineata cand o sa ma duc la patutul ei o sa o gasesc sanatoasa sau maine seara tot asa bine va fi si imi va zambi la culcare," si intr-o fractiune de secunda ma gandesc ca daca i s-ar intampla ceva, lumea s-ar sfarsi pt mine, nu ar mai avea nici un sens..... ..si ca ce proasta sunt cateodata cand parca uit ce e cu adevarat important
Nu stiu daca m-ati inteles, este o fractiune de secunda, in fiecare seara, in care practic ma ingheata teama si paralizez efectiv la gandul ca ceva i s-ar putea intampla copilului meu..... Dupa care, imediat, imi revin si trec mai departe la activitatile cotidiene. Dar chiar si asa, desi e doar o secunda, e inspaimantatoare....
Mai e cineva asa, sau sunt singura Sa nu ma credeti nebuna
de Larisa Ioana 24.06.2010
ilinca79 spune:
paula, chiar pe pagina de youtube unde e clipul, mai jos in stanga sunt afisate conturile. A fost duminica seara la antena 3 o emisiune despre cazul asta, dar nu m-a lasat sotul sa ma uit decat putin...e groaznic de trist, eu nu stiu cu ce forta se mai trezesc parintii copilasului in fiecare dimineata...despre medicii si sistemul romanesc de sanatate n-am cuvinte...spuneau bietii parinti in reportaj ca de cand s-a nascut copilul sunt purtati de la ana la caiafa ca sa traga la raspundere vinovatii, dar pana acum n-a patit nimeni nimic
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Anne45 spune:
Buna ziua delfinariu
Uram si noi cu intarziere sarbatoritilor de azi si de ieri Sa cesteti mari si sa va bucurati parintii
Despre noi nimic nou-acelasi program , probleme cu dintisorii
Ieri seara a cazut lat de oboseala-nu mi-a dormit deloc dupa amiza-, pe la 20:30 si s-a trezit la 1 . Pana la 2:30 am avut program de vocalize. Dimineata s-a trezit la 9:30 .Nu vroia sa se trezeasca , l-am trezit eu pentru ca altfel si-ar fi dat tot programul peste cap.
Ma fetelor nici noi nu stam prea bine din punct de vedere financiar-chiar daca aici salariile sunt mai mari , dupa ce platim chiria -pentru ca inca nu este a noastra-, cheltuielile lunare , apa , gaze, hrana bebe -nu ramane prea mult dar ne rugam si noi la DD sa ne ajute sa trecem cat mai usor peste greutati.
Va dorim o zi buna !
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
bumblebee spune:
Ochidut, cunosc sentimentul.. am multe ganduri de genul asta, cand intr-o fractiune de secunda se desfasoara un intreg scenariu in mintea mea.. dar numai legat de pierderea celor dragi.
Am vazut si eu clipul.. sotul nici nu a putut sa-l vada. N-am cuvinte, sunt unii oameni care sufera tare tare mult.
Azi s-a vorbit mult despre Dumnezeu. Ma rog si eu Lui pt atatia copii si parinti in suferinta. Pe noi ne-a ajutat si Cuvioasa Paraschieva, ne-a ascultat rugaciunile si ne-a umplut viata cu fericire.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
ilinca79 spune:
ochidut si eu sunt f. suparata pe mine cel mai mult pentru ca ma mai enervez pe copil, in principal in ultimul timp pentru ca nu sta o clipa locului si nu vrea sa doarma. Si ma gandesc acum ca alti parinti ar da orice sa aiba un copil normal. Uneori zau ca-mi vine uneori sa-mi dau palme singura ca nu stiu sa ma bucur IN ORICE CLIPA de ceea ce mi-a dat Dumnezeu
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
laurika1982 spune:
Si eu stiam despre poveste postata de Racusor si totusi ma infior cand vad cata nedreptate exista...mai ales lipsa de respect fata de viata unui om.nu cred ca exista cuvinte care sa aline biata femeie.si mai rau e cand stii ca bietul copil nu va fi niciodata normal.ma intreb cum mai pot medicii aia sa doarma noaptea stiind ca au luat dreptul la viata unui copil.
Ma bucur din suflet ca am iesit din spital sanatosi..mai ales cand ma gandesc ca m-am externat cu 3 zile inainte de tragedia de la Giulesti.Medicul meu ar fi fost de garda pe 13...si pe 16 s-a intamplat nenorocirea.Ma gandesc numai la mizeria din spitale si ca noi toti platim ca sa avem un sistem sanitar ingrozitor, unde personalul este platit sub orice critica, spitalele sunt imputite - vii o cu boala si te intorci cu 3..cand am fost eu internata tocmai primeau primul salariu micsorat..nu va zic ce comportament aveau toti.si asta in conditiile in care le mai bagai ceva in buzunar.Nu vreau sa le iau apararea, dar munca pe care o presteaza e absolut grea..si pe cealalta parte suntem noi, pacientii, care avem nevoie de ajutor si nu il primim din diverse motive.Daca aveai o durere de cap ti se spunea: noi nu avem , duceti-va la farmacie si luati...
No comment!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
btz_ovi spune:
Ai avut dreptate Bumble.
Si eu am scenarii de filme (mai ales ca si si motive) insa incerc sa indepartez gandurile negre si sa ma bucur ca totul s-a terminat cu bine (ma scuzati ca tot repet,dar chiar m-au marcat cuvintele dr luni).
De fiecare daca cand ma supar si tip,ma calmez spunandu-mi ca de fapt nu Paul este de vina ci eu pt ca nu ma pot controla.Realizez ca ma enervez total degeaba,ca eu cu tipete si urlete nu rezolv nimic,de fapt inrautatesc situatia.
Eu din nefericire am avut ocazia sa "lucrez" la ultimul joc cu un barbat de 40 de ani cu SD.E groaznic,nu pot descrie in cuvinte.
Cred ca ar trebui sa uitam un pic de rate,de probleme,si sa ii multumim lui DD ca avem copilasi sanatosi,chiar daca plang noaptea,chiar daca in loc sa manance se joaca cu lingurita si sa ne bucuram ca nu au alte boli mai grave.
Eu mai citesc pe DC la sectiunea copilasi cu probleme.Ma napadeste plansul mereu dar in acelasi timp le admir pe acele mamici cum au vointa sa mearga mai departe si sa zambeasca chiar daca nu sunt toate roz.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
LAURICA ai dreptate,salariile sunt mici,insa sa tinem cont de faptul ca spaga e in floare.Eu chiar faceam calculul la un medic de garda:daca are 3 nasteri intr-o noapte x 600 lei (punem mai putin desi sa fim sincere,multe dintre noi au dat sau ar da mult mai mult).Ies 1800 lei??Moasa,asistenta copilului,infirmiera,astea???Crezi ca ele nu primesc ceva?
Eu sincer,dupa ce am stat atat timp in spital,nu le plang de mila.In terapie Intensiva,intr-o tura de 12 ore,asistenta a primit cate 10 lei de la cele 6 cate eram si asta de 2 ori pe zi.120 lei?Ti se pare putin pt 12 ore spaga?
Iar in privinta altui lucru nu sunt de acord:cu ce este de vina un pacient daca salariul lor a scazut?Se pare ca in Romania e la moda batjocura,vorbele urate decat un zambet si un comportament frumos.
SI inca ceva:sunt multe persoane care presteaza servicii in conditii mult mai mizere si poate cu un salar mult mai mic si fara spaga.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Alice_Elena spune:
nici eu nu ii plang de mila pe doctori, nu mor ei de foame. sunt de parere ca merita salarii mult mai mari, pt ca efortul pe care il depun ei zi de zi este extraordinar de mare, dar pe de alta parte faptul ca lucreaza in conditiile in care lucreaza nu le scuza comportamentul. iar cine a avut pe cineva internat in spital stie foarte bine despre ce vbesc. cel putin in spitalul din cta...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
laurika, eu n-am inteles. copilul era pe olita, pe canapea? de ce nu l-ai asezat pe jos? ca a cazut, nah, doar paula poate sa te certe ca si mara a luat cateva trante :))) ei oricum acum sunt copiii bionici, in 3 secunde uita de lovitura, cred ca mai tare ne speriem noi
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)