Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Tunde fifi meu-am pov nitelush mai sus, fifi tau-nu, sigur nu de la vaccin, nu are cum s afaca raceala, ca doar nu e antigripal s azici ca a avut o mica reactie- probabil vreun vant, virusel, aer rece ceva si la voi!!

mdaam observat postarea ta numai dupa prima gura de cafea..am si editat

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata inca o data

simo sar na de cafea tare buna
si bun venit inapoi acasa
lori imi pare rau de fifi tau
noi am scapat pana acum de virusi, Doamne ajuta in continuare
catalina noi am fost 16 pers la botez pe un tort de 3 kg jumatate, l am luat cu 50 lei/kg

aseara l am facut baie la 8, ca asa de tare urla Robert, doamne tare miorlait a fost ieri, a plans de jale
asa ca le am facut baie la amandoi, i am pus in patut si dai somn
lui Robi i am dat niste ceai, frasu n a prea vrut (lapte mancasera pe la 6) ce bine e in liniste

acum monstrulica doarme

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ca tot vorbirati de tort..ar trebui sa iau unul pt Duminica
Am doua flori in casa;un tatic Florin
si una bucata Mario-Florin
Da asa Florii cu zapada?n-am mai vazut

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

doamne tunde la voi vine Craciunul nu Pastele

urata vreme
si cand ma gandesc ca maine tre sa plecam spre Slatina,
tare mi e frica de drumul asta
daca trecuta cand am iesit din buc pana la busteni, a plans Razvi de a rupt, tot drumul, spre sa fie ok acum,
nush ma gandesc sa plecam spre seara, poate dorm tot drumul si scap de urlaciuni

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Tunde sa se faca bine printesa cat maai repede.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ia sa scriu si eu rapid, ca tot am recuperat tot pana acum si doarme cupilu'

[blank] am uitat ce vroiam sa zic

Mirela, cu varsatul.. si a meu facea asa, acu nu mai varsa (deci o sa i treaca pana la 6-8-12 luni, asa mi-a zis dr.), insa ii vine suc gastric inapoi si e si mai nasol, se agita se incovoaie, etc. Am fost la dr, are reflux intr-adevar, mi-a dat nexium, motilium si nu sh mai ce. Faza e ca oscilez daca sa i dau sau ba, pe ele scrie a nu se administra sub 1 an... Cred ca o sa incerc totusi cateva zile sa vad cum reactioneaza, nu de alta da imi e frica de complicatiile date de reflux

Ana da' ce bebe cuminte ai tu acolo Asa sa ramana!

Mai, ai vostri sunt grasuni tare, al meu avea 5300 si 64 cm(?! cica) la 3 luni A iesit lipsa cu 300g cica.. Mama ma-sii...

A inceput si el sa apuce jucarii cu manutele si sa le duca la gura, pe la 3 luni asa, acu are 3 juma... Da ce vroiam sa zic, al meu nu ridica capul f bine cand il pun pe burta. Asa cand il tin pe umar il tine bine..da' pe burta ioc. O fi din cauza ca nu l-am pus mai deloc pana acum!? Med de fam spusese dupa 3 luni sa-l pun...

Aaa, si mi-a zis ca are lipsa de calciu, ii dau acum 10ml pe zi, timp de 10 zile, si 10 picaturi de Vigantol timp de 1 luna.. Si la al meu ii transpirau manutele si piciorusele...

Si mie mi-a dat gastroenterologul fier, da asta de familie, cica ea nu recomanda decat dupa 6 luni..

Cred ca din pacate o sa-l intarc, nici el nu mai vrea sa suga, nici lapte nu prea mai e...20 ml e mult daca suge..

Aaa, ca veni vorba de biberoane, eu am luat Tommee Tippee si nici nu pune gura pe ele. Apoi am luat de la MAM (de pe site-ul all4baby), ce sa zic, sunt bestiale. Au o tetina super misto, sunt si self-sterilizing (la microunde da nah'), da' mananca de rupe cu ele. El care de abia halea ceva cu refluxul lui..

Si eu cu SZ: ai vostri bebei nu comunica cu lustra sau becurile din tavan? Frate al meu are o limbarnita.. agugugu numa asa face la lustra. Dimineata cel putin numai asa se trezeste. Cica acolo ar fi ingerasul lui de la botez, care-l pazeste... asa o fi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!!

Hehehe, Simo, alta viata cu tine pe aici! Ma bucur ca ai ajuns cu bine si e totul ok...nici n-are cum sa fie altfel cand e vorba de tine!!Nu ai spus daca ai mai fost la Spa??? Vreau sa cred ca te-ai dus sa e relaxezi si tu putin...
La mine e bunica si bunicu, dar nu m-ar fi deranjat sa le spuna mama si tata lor si noua mami si tati...Eu ii spun mama soacra-mii, ptr ca ea e MAMA si maica-mea e MAMICA!!Nu prea dau importanta la chestiile astea, recunosc!
Mirela, la mine a venit alocatia...Pana la urma cum facem cu hainutele???Daca nu poti tu poate se gaseste un alt suflet caritabil sa se ocupe de asta....Banuiesc ca trimitem banii intr-un cont ca sa ai cu ce cumpara, nu??...
Fetita mea e o minune!A dormit 7 ore, papa si iar 5 ore si acu gangureste, manca-o-ar mama ei!!
Aici ploua cu galeata de ieri la amiaza...Brrr, oribil!!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Asa,
La multi ani, domnisoarelor de astazi!!

De bebelu am observat si eu ca lipseste si chiar m-am gandit ca a deranjat-o discutiile despre religie si preoti si probabil decat sa intre in polemici, pur si simplu nu a mai intrat. Poate gresesc...da Doamne sa gresesc!

Multi ptr bebeii bolnaviori! stiu ce inseamna sa nu fie in regula bebelutul, asa ca va doresc multa sanatate!!!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ioi, cum am uitat sa zic de Simo... Fimeie, jos palaria! Deci sunt super impresionata cum poti face atatea Bravo! Eu sunt ca o matza lesinata numa' cu unu', si cu ajutor de la maica-mea...

Bun la fel de impresionata sunt si de mamicile cu 2 copii, care mai au timp sa si gateasca prajituri, sa faca curat, pana si sex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata gagici!
Nu stiu ce puii mei oi fi mancat/ baut ieri, ca m-am trezit cu tzitzile full (in conditiile in care donsoara s-a si trezit o data peste noapte, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult timp!), s-a facut patul ud sub mine, cu tot cu sutien si tampoane de san!

LAURA, de la all4baby am luat, sunt cele mai bune preturi, cel putin la jucariile Lamaze, io am studiat nshpe site-uri pana am comandat, e boala grea la mine

LORI, pupam fifi mica, sa treaca cu bine peste ziua de maine, sa fie vesela si zambitoare. Eu zic ca nu o sa se agraveze, ti-am mai zis eu si ieri la tel, nu se imbolnavesc copilasii la botez!

SIMO, bine ai venit acasa! Multumim de cafea si raspunsuri! (dai si un ceai de lactatie pt mine? ca io il beau pe post de cafea)

MIRELA, drum bun maine@ sa fie motanii cuminti!

LA MULTI ANI DOMNISOARELOR ELENA, MARIA SOFIA, ALEXIA MARIA, CATALINA IOANA! Le mai asteptam si pe mamici pe la noi!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput