Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO, m-am uitat in lista, vine ziua domnisoarei tale saptamana viitoare..Petrecere?tort?cadouri?vrem si noi!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Pup fetele!
Nu scriu mult, ca-s bolnava terminata cu febra mare etc., etc.
SHINES, noi calatorim numai noaptea! Asa sta bebe cuminte si noi relaxati,

LORICH, daca vezi ca nu maninca si ii e foame si plinge d efoame, mulge-te si da usor cu seringuta. OF. Baita de la botez nu agraveaza nimic, eu asa oi fac baie Ioanei mereu la raceli, o bag in cada si-o spal peste tot ca-mi imaginez ca dau virusii jos... O baie e buna. S-o imbraci bine si sa n-o tii afara (hai ca oricum ea facea baite si iesiea la -grade, d ema inchinam io).

Voiam sa raspuns mai multor fete... dar deh!

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza

Vai ce am dormit! Aseara la 10 a mancat copilul si pe urma am adormit... El in carut, eu in fotoliu. Pe la 12 noaptea ne-a mutat al meu in dormitor. M-am trezit pe la 5... Copilul meu gangurea in patut. L-am hranit si iar am adormit, el in carut, eu in fotoliu. M-am trezit la 8 sa beau cafeluta cu sotul, copilul abia la 10 a vrut mancare... Nici nu stiu daca sa ma bucur de o noapte cu atata somn sau sa ma ingrijorez.

Si apropo de cafeluta... Eu beau in fiecare dimineata cate o cana (nu cescuta, CANA de 250ml). Cola beau de 2-3 ori pe saptamana, cand am in casa. Am mancat mere si portocale. La nici una din astea n-am observat nici o reactie negativa la Darius.
A fost agitat intr-o zi, dar nu stiu de ce, pentru ca eu, mama denaturata, am mancat in ziua aia si rosii si salata de vinete cu ceapa. Mai incerc peste vre-o saptamana, dar nu amandoua in aceeasi zi.
Acum vreu sa fac alt experiment. In speranta ca va veni caldura, tata lichideaza butoiul de varza murata, asa ca m-am abonat la o varza, sa-mi fac salata. Sper sa nu plang pe urma...

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Si eu cu SZ: ai vostri bebei nu comunica cu lustra sau becurile din tavan? Frate al meu are o limbarnita.. agugugu numa asa face la lustra. Dimineata cel putin numai asa se trezeste. Cica acolo ar fi ingerasul lui de la botez, care-l pazeste... asa o fi?!

Al meu nu e botezat, deci sigur nu e ingerasul de botez Bine, e adevarat, al meu nu vorbeste cu lustra, dar o priveste atat de fascinat... Cred ca spiridusi, zane si ingerasi tin zilnic concerte pe lustra din sufragerie. Sotul meu isi face deja probleme, pentru ca planuiam o zugraveala cu schimbare de lustra. Daca perturbam "planurile astrale"?

Si apropo de botez, mi-am gasit nasica pentru fecior.
Ce era greu a trecut. Acum pot sa ma ocup de chestii de astea minore, cum ar fi organizarea botezului. Ceea ce nu va fi greu, pentru ca va fi in familie - biserica si o masa la o terasa. Prevad maxim 20 de persoane (pana acum am numarat 12, dar poate vin cu copii, poate imi mai vine vre-o idee...)

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

mamici,inseamna ca eu cu 35-50pers.la botez deja exagerez:)))deh.suntem obligati sa avem minimum 35pers.caci asa ne-au cerut cei de la restaurant,sala fiind de 100pers.noi facem botezul la casa nica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Laura, de ce zici ca exagerezi? Noi suntem mai "Pufferfish", mai "porcusorul artagos"... Sora-mea si-a facut botezurile la copii de parca erau nunti. Cu 100 de invitati si pana dimineata... Fiecare face cum simte, cum ii place (sau cum trebuie ).

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata (asa, pe la pranz)!
Nu stiu ce are piciu meu dar de cateva zile se trezeste intre 3 si 5 dimineata pt ca nu mai vrea in patut. Nu vrea mancare, vrea doar sa iau de acolo. Am incercat sa il plimb, sa il legan si sa il pun la loc, nimic! Plange. Daca il iau cu mine in pat adoarme instant. Azi ne-am trezit amandoi la 10.

Tierry eu folosesc bibe Tommee Tippee si sunt super multumita. Deci ca la toate cele pt bebei, totul depinde de gusturile bebelusului.
Al meu nu se uita la lampa, doar la carusel si doar cand canta.

Fug ca urla.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TORT: noi la 60 pers am avut tort de 8,5 kg, calculand acum ies tot cam 150g de persoana.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Monica atunci am fost doar la piscina,am renuntat la spa si masaje ca erau copii agitati.

Roxx..dau si ceai pentru tine.
da,sapt viitoare face printesa mea 9 ani, inca nu stiu cum a trecut timpul.
hmm..deocamdata a vrut sa ramana la tara, ca sunt bunicii singuri anul asta de sarbatori..dar prevad ca pe la luni-marti ne cheama dupa ea.
daca e,se duce sotul dupa ea.
daca vine,ii facem de ziua ei petrecere,invitam cumnatii si o scoatem undeva in oras. daca nu vine,facem in iunie petrecere de bun venit acasa,cu tot tacamul. cadoul va fi o bicicleta noua si mai mare,a pus ochii deja pe ceva. iar de iepurash trebuie sa ii iau cercei..DIN NOU!! m-a omorat fata asta cu ce viteza pierde/rupe cerceii.

Despre Bebelu..da,cred ca s-a suparat atunci din cauza discutiilor despre religie..si cred ca eu am fost factorul principal cand am zis ca religia este o mare afacere. chiar nu am vrut sa supar.
eu am mai discutat cu ea inainte si in particular despre asta,mi-am spus pct-ul de vedere,nu cred ca are vreun motiv de suparare.
s-a discutat de preoti,s-a spus clar ca nu toti sunt la fel..nu s-a generalizat,fiecare si-a spus patania sau gandurile.
fiecare face cum considera.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHINES, religia e una si ce bambilici fac preotii la noi e alta! Daca sotul lui BEBELU e preot adevarat, e bine, nu merita laude, pt ca asa trebuie sa fie. Dar nu putem nega si inchide ochii cind unii proeti cer de la obraz, nu dau chitante, se cearta in fatza enoriasilor, muncesc Duminica, nu tin post etc, etc. BEBELU ar trebui sa fie la fel de revoltata ca noi (ba inca mai abitir!) si in niciun caz sa le ia partea sau sa se supere. Asa ca eu sunt convinsa ca nu e suparata...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Buna dimineata si de la noi...eu la calc el pe balcon la somnic
La multi ani sarbatoritilor de astazi
Simona,bine ai venit acasa,buna si cafeluta....o devorez in liniste, revenind la proastele obiceiuri de dinainte de sarcina...tigara
Carmen,eu am luat si balansoar si centru de activitati,in balansoar la vibrati sta maxim 15 minute,au mai fost si cazuri in care a adormit in el pt ca era foarte obosit...dar centrul de activ sta si acum in cutie pt ca nu are nici un interes pt el
Al meu la 3 luni are 6100 si 64 de cm,cred ca cu tac-su seamana asa lungau ca eu sunt micuta rau
Roxx,sa fie bine cu alunita aia......
Insanatosire rapida si fetitei cu ochii ca maslinele,Ana ,sa iasa botezul asa cum va doriti...
Legat de adormit si al meu face figuri si nu vrea sa adorma singur atunci cand este foarte obosit,nu mg nici leganat nici cantat nici suzi,plange de mi se ridica parul in cap ca nu stiu ce sa-i mai fac..
Dar cand este linistit,adorme singurel la el in patut
Noaptea se trezeste o singura data,papa,dupa care adorme singur pana la 6 dimineata,sunt o fericita in cazul asta
Noi astazi mg la medic,are pe fata de o saptamana o cojita rosie,pe amandoi obrajori,pielea este foarte uscata si i se facuse si o besica asa micuta din care am observat de dimineata ca a curs ceva apos,pielea de la incheieturile mainilor este la fel iar la gat este foarte rosu ...doamne fereste de ceva rau.
Voi vb de botezuri,de organizari,alea-alea,cred ca al meu o sa ramana ultimul nebotezat...pasaportul nu a mai venit si mi-e groaza de drumul lung pe care il avem de facut de aici pana in ro cu masina,nu sstiu cum o sa reziste el atatea ore in maxi-cosi legat in centuri,om vedea noi....
Legat de bunici si bunice,Lukasul meu tr sa fie forte inventiv la cap asta pt ca el are 4bunice si 2 bunici(eu sunt adoptata)deci este mama mea cea buna,mama care m-a crescut,mama vitrega si soacra,
offfffff,m-am cam intins dar profit si eu de timpul liber(iar in casa e dezastru)
P:S ....Bebelu,TU SI BUBA ne lipsiti!!!!!!!!!

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput