Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Draga mea printesuca a stat f cuminte in seara asta..relax in brate la Mami..muuult somnic,,si deocamdata fara febra..

Simo;drum bun..sa ne auzim cu bine..!Fugi acasa..ti-a fost de ajuns..lasa ca se descurca de acum incolo si socrela!Cami e in vacanta..o duci cu tine?pupici

Ocsanica;f bine!imi place de tati vostru

noapte buna

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

SZ: Care este un pret convenabil pentru tortul de botez? Cam cate kg la cati invitati? Ati recomanda vreo firma in Bucuresti?

Uuuuppppsss,sunt 3 SZ-uri! Deci 3 raspunsuri, plz .

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

simo ai inghetat tu ca un kkt, dar ai fost o doamna, ce pana ta . drum bun mami

Nu stiu ce sa fac , sa iau balansoar sau centru de activitati. ma gandesc ca daca nu ii place neam sa stea la orizontala, degeaba iau centru d'ala. pana la urma cred ca il iau in cora si il bag intr-un balansoar d'ala sa il probez , sa vedem ce fatuca face Parerile sunt impartite, e si normal, fiecare bebe cu bibilica lui.

Ma doare capul si imi vine sa vomit

mi-am adus aminte, ca am citit la danina...bai nene, nu-i corect, al meu nu rade in hohote decat in somn. vreau sa il vad si treaz, cu ochii deschisi .

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Seara buna! Am intrat si eu repede sa zic La Multi Ani sarbatoritei de azi Fluturas. Multa sanatate si fericire! Si la multe lunite bebeilor Edu, Medeea si Ana!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

RSZ - Catalina eu am fost zilele trecute la cofetaria Georgi , era 40ron kg de tort...i-am spus ca am aprox 60 pers si mi-a zis ca mi-ar trebui vreo 8-9 kg de tort. deci calculeaza si tu cam 150g de persoana. Nu m-am hotarat inca, dar auzisem scoruri de 10mil un tort...bai nene...vorba lu' barbate'miu , te scoti mai bine daca iei 60 de prajituri. Eu zic ca la 60 pers, 3-4 mil, e destul de ok. au zis ca fac torturi si cu poza, si fara, si orice model ai tu in cap.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Fluturash
La multi ani draguto

Mergi la inceput

RSZ: il bag in sac de dormit noaptea. Patura si-o pune in cap.
Referitor la olita chiar ieri am citit ca pana la 2 ani nu trebe insistat. Copilul daca face mai devreme o face de gura ta, nu ca ar fi pregatit. Poate ramane cu sechele sa faca in pat cand e deja maricel sau chiar alte frustrari. Deci eu nu am de gand sa insist. Sper numai sa nu se mai scumpeasca pampersii ca de cand am inceput sa cumpar am observat deja o crestere semnificativa de pret.
Apropos, am vazut ca a aparut o gama noua de Pampers in amabaj foarte colorat. In functie de marime e ambalajul roz sau portocaliu. Si scrie ceva cu Play pe ei. I-a incercat careva? Nu de alta dar sunt semnificativ mai ieftini decat celelalte scutece tot Pampers.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Cata eu in w-e ma voi ocupa de tort. Vreausa il comand la cofetaria Alice dar nu stiu cat costa. Eu auzisem ca se calculeaza 100 g de persoana. Noi vom avea cam 50 pers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

cine mai e ca noi la 5 dimineata pe forumS-a trezit bubu la 3 pt papa si n-a mai vrut sa adoamre deloc el care n-avea nici o pb. Sincer, cred ca-i vina mea. Aseara inainte de culcare am bagat un pahar de pepsi si acum la 3 i-am dat sa suga. ce credti? am fugit in sufragerie cu el macar sa-l lasam pe tati sa mai doarma un pic, l-am pus in balansoar dar tot nu a adormit. Uff...fir-ar sa fie de pepsi. Casca saracutzul dar degeaba, suzi nu o vrea

eu am avut 150g de pers. si au ajuns asa la limita, adica feliile nu au fost f generoase (bine, am avut si vreo 4-5 pers. in plus decat calculasem). Am dat 50 pe kg.

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

poftiti la

am avut un drum super,cu ploaie..dar a fost ok, romantic
Bubu meu a dormit de a rupt..la 5 cand am ajuns acasa s-a trezit si a bagat papa si acum s-a trezit.

revin,
sa aveti o zi frumoasa

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput