Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

m-am uitat si eu la produsele Medela ...au niste preturi de iti vine sa vorbesti singura

23+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Asa-i . Aici am gasit la 85 de euro medela mini electrica. Cred ca merita investitia.
Nu ma mai bag deloc la ieftine ca sa iau mai apoi ce vroiam in prima instanta.
Cel putin lucrurile de genul asta, pe care le voi folosi intensiv, dau un ban dar il am ani de zile.

De exemplu, prefer sa dau 100 de euro pe o pompa decat pe stiu eu, un obiect pentru bb care il va folosi maxim o luna.

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Neataaaaaaaaaaaaaaaa

Sper ca astazi nu mai este nimeni suparat

Rammy am reusit sa vad si eu pozele cu camera, este super , mie imi place foarte mult

Sa va zic si eu ce am patit ........ aseara m-a luat din nou durerea de spate, am luat un no-spa si m-am bagat la dus sperand sa treaca, cand sa ies din cada surpriza...aproape ca nu mai puteam sa calc pe piciorul stang durerea nu trecuse si a coborat si pe picior .Toata noaptea m-am sucit-invartit in pat incercand sa gasesc o pozitie in care sa dorm dar nu prea am reusit de cat pe la ora 4, dar pozitia favorabila mie nu-i placea bebelusei asa ca atata a dat din picioare pana m-a trezit sa ma intorc. Cand am deschis ochii pe perna o pata mare de sange ,imi curgea sange din nas ca la balmuc. Cred ca am mai dormit 2 ore si a trebuit sa ma trezesc sa plec la servici M-am urcat intr-un taxi iar soferul incercand sa faca conversatie ma intreaba cat mai am pana nasc, ii raspund iar el cu un zambet sarcastic pe buze imi spune ca probabil o sa am un copil imens la cat este burta acum m-am uitat atat de urat la el incat s-a inrosit tot si a lasat capul in jos ........

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Doamne ce te inteleg. Eu am probleme tot timpul pe partea dreapta. Orice as face, fac efort (curat, mai merg cu bicicleta sau stiu merg la piatza) o data ce m-am asezat nu ma mai pot ridica. Nu pot deloc calca pe piciorul drept. (Uneori am nevoie de ajutor, daca chiar trebuie sa ma ridic)
Asa ca grija mare la ce faci, cat mai lejer, sa nu implice mult carat, solicitat spatele..si cred ca o sa poti sa mai rezisti nitzel

Pufi

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Asa este Fecian, sunt sigura ca mai rezist, problema este ca am inceput sa am si dureri de ligamente si mai nou niste dureri sub burtica asa ca la menstra.
Si inca ceva, fetele care au varsta de sarcina aproximativa cu a mea, voi mai puteti sa mergeti pe jos? Eu nu mai pot nici 10 metri, dupa cativa pasi am impresia ca tot uterul cu bebe cu tot imi este jos,jos si ca imi ies toate afara Spuneti-mi ca ete normal si ca o sa treaca

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

produsele medela le gasiti la preturi mult mai bune la targurile de genul baby expo...eu mi-am luat pompa manuala cu 160 lei si in farmacii este 250...

26+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

offfff roxi, cum vin toate una dupa alta....imi pare rau, e normal sa curga asa sange din nas? defapt am citit ca se poate intampla, cat despre senzatia ca pierzi bebe am simtit-o si eu de cateva ori. Pe mine ma dor tare oasele de la maini si picioare , ma trezesc din somn amortita toata, plina de carcei si cu incheieturile intepenite . Probabil roxi ca de aici incolo avem de infruntat mai multe ptr ca bebe creste, termenul se apropie .

Sa te simti mai bine-ti doresc .

Eu sunt un car de nervi ca ne-am apucat sa punem tapetul in camera si se zburleste tot la capate .

Intreba corry cred de hainute, eu am mai multe mai mari decat mici, am deja si ptr un an jumate doi. Ce-am gasit de calitate la pret bun am luat fara sa stau pe ganduri, ca cine stie........

Va doresc o zi minunata

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
28+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Credeam ca subiectul este inchis legat de discutia de ieri , dar ma simt "putin atacata" prin postarea lui Pufi , pozele puse nu au fost ca sa ma laud cu ce am cumparat ,departe de mine gandul asta ,imi pare rau daca ati inteles asa ceva .
mie una mi-a fost de ajutor sa vad la celelalte fete ce au cumparat si m-am inspirat ,am cerut o parere despre acel produs care mi-a atras atentia.
nu stiu cum de se trage concluzia ca cineva s-ar lauda ?...cu ce? cu niste body-uri ? sau cu un carucior ?....ca nu inteleg .
nu cred ca este o intrecere aici cine cumpara mai mult , mai scump sau mai stiu eu cum.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Roxybarbu, da, o sa treaca dupa ce nasti Probabil ca bebe este pozitionat jos si apasa pe toate alea. Asa am patit si eu la prima sarcina.
Rammy imi place la nebunie mobilierul ales de voi!

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

hellooooooooo,

arianna hai sa ne pastram calmul si sa nu exageram din nou , nu am avut intentia de a ataca pe NIMENI , cu atat mai mult ca INCLUSIV eu am postat poze cu ce-am cumparat.

Hai sa dam dovada de maturitate te rog si sa incheiem aici discutia.

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
28+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetelor INCHEIATI VA ROG FRUMOS SUBIECTUL ASTA si nu mai luati lucrurile atat de personal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arianna si Pufi a pus poze cu ce a cumparat si eu am pus, nu mai luati lucrurile asa de personal si nu mai incercati sa interpretati chiar tot ce se scrie.

VA ROG FRUMOS INCHEIATI SUBIECTUL ASTA, NU MAI SCRIETI DESPRE EL SI NU MAI RASPUNDETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

eu sunt foarte calma
poate ca tu nu trebuia sa folosesti cuvantul laudat.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput