Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

bebyblue eu toata mobila din casa am facut-o la comanda la diverse frime sunt o gramada care fac mobila.

Ariana m-ai terminat cu lenjeria noua e bestiala de la ce firma e ?

eska
am vazut si eu pozele foarte frumoase poza aia pe baloti de fan e minunata foarte mult imi place

ireth ma bucur ca te-ai linistit si ca totul e bine.

pe mine ma streseaza Ajax cainele ..nu stiu ce are de vreo 2 zile nu se dezlipste de mine daca il ia sotu il maraie si plange de zici ca il taie...oare simte ceva cu bebe? nu ma trimiteti plss la nebuni

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Cereline felicitari pntru vestile bune de la eco
zapic bine ai revenit si felicitari pentru morfofetala
Babyblue foarte dragut cosul , si pare stabil
Ireth eram sigura ca totul este ok cu bebe !!! felicitari din suflet !!!!
Arianna foarte frumoasa lenjeria
noi , am fost la sc mamei , am vb despre masajul in sarcina , travaliul fals , contractii si despre alaptare umpic , despre pompa de san etc ....
Maine maergem si semnam contractul cu cei de la temopane si saptamana viitoare vin sa rezolve ( asa sa fac praf in casa , ca tot am terminat ) iar dupa paste am vb deja in seara asta ptr zugravit ( ptr ce am mai facut curatenie , nu stiu , cica se cheama sindromul de cuibarire ...)
Anda , la prfil ai editeaza profil si acolo treci in paranteze drepte gravi spre ex : [ gravi ] + 22 cu [ fetita ] ( am pus enter sa para ce trebuie scris)

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

bebyblue eu toata mobila din casa am facut-o la comanda la diverse frime sunt o gramada care fac mobila.

eska
am vazut si eu pozele foarte frumoase poza aia pe baloti de fan e minunata foarte mult imi place

pe mine ma streseaza Ajax cainele ..nu stiu ce are de vreo 2 zile nu se dezlipste de mine daca il ia sotu il maraie si plange de zici ca il taie...oare simte ceva cu bebe? nu ma trimiteti plss la nebuni

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

la noi cand misca bebe si pune mana sotul, vine si el si pupa burtica ....

21+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Babyblue vreau si eu sa vad cosuletul, dar imi da eroare cand accesez

Ireth, ma bucur ca te-ai linistit si bebele este bine

Eska
, cadoul bebelusului a fost un centru de activitati si pentru ca doream sa aiba o cruciulita de la mine i-am luat un lant si o cruciulita(pe care momentan il poarta fina).La hainute i-am luat cam tot cei trebuie unui copil asa pe anotimpuri.Iar la restaurant am dat doar 300 de euro atata am putut.Cand ma tot interesam si eu am auzit si de sumae mai mari dar si de sume mai mici gen 5 mil...la noi nu a fost cu pretentii si am facut cu mare drag dupa posibilitatile noastre.

Fetelor, imi spuneti si mie cum sa fac sa am si eu semnatura de graviduta toate fetele

te duci la profil personal, editare profil, semnatura si scrii cuvantul gravi intre paranteze patrate si iti va aparea gravidtza, langa treci nr de saptamani si apoi ce mai doresti tu. nr de saptamani ti-l schimbi tu, la fiecare saptamana.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

eska

24+

ajax pur si simplu se alinta ca un hot de inimi ce este.:)
nu ti mai face ganduri aiurea.:)
sotul meu spune ca dc il musca sau il maraie propriul caine il da la adapost.:)))))) asta pt ca max e boxer si are ceva falci.
al vostru si dc va musca, supravietuiti.:)

bebe este ok, ramo! n-are nimic!!!!! sta bine mersi la mami lui in burtica si trage pe tzeava hrana moka, cat inca se mai poate, cand o fi afara..s-a dus cu huzureala!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool_oana spune:

salutare tuturor!
sunt si eu o burtica de 27 saptamani si 3 zile, care a stat cuminte pe margine si v-a mai citit din cand in cand.
vroiam sa ii raspund celei care se plangea de dureri mari sub burta: eu tocmai mi-am cumparat o centura speciala pentru gravide, care chiar isi merita banii.
arata cam asa ceva: http://www.tonus-elast.ro/www-tonus-elast-ro/eshop/2-1-PRODUSE-PRENATALE-FEMEI/12-2-Centuri-prenatale/5/45-Centura-GERDA , eu mi-am luat-o de la magazinul pt gravide rococo.

este foarte utila pentru cand mergi, stai mult in picioare, dar mai putin cand stai pe scaun, pentru ca se indoaie si jeneaza.

m-am amuzat citind despre reactia cateilor, pentru ca la fel face si al meu de ceva timp: vrea sa imi linga burta de fiecare data cand ma prinde cu ea pe afara :)

v-am pupat!

Mergi la inceput

eu va si va urez noapte buna !
sa ne revedem dimineata la cafeluta ( deja imi zboara gandul la ea )

21+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cool_oana

salutare tuturor!
sunt si eu o burtica de 27 saptamani si 3 zile, care a stat cuminte pe margine si v-a mai citit din cand in cand.
Bine ai venit, Oana si sarcina usoara pana la capat! Da-ne mai multe date despre tine (UM, DPN, culoarea caruciorului), daca vrei sa te inscriem pe listutza ca cea de-a 74-a . Si scrie repede 10 mesaje, ca sa poti fi citita in timp real.

Te asteptam cu drag!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 22+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

felicitari fetelor pentru rezultate

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Cioc-cioc! Buna seara.
Am citit cateva pagini din capitolul trecut si cateva din asta, asa ca am zis sa scriu si un mesaj cat de mic.
Anaemi hai ca te concurez eu la colesterol si trigliceride, ambele peste 300. Bine ca macar nu mai am si transaminazele marite ca la prima sarcina, unde am fost diagnosticata cu colestaza si a trebuit sa fac tratament.
Acum am alta problema, se mai confrunta vreo una dintre voi cu lichid amniotic in cantitate mai redusa? Asta mi-a spus dr la ultimul control si momentan nu mi-a spus prea multe, doar ca sa vedem cum evolueaza pana la urmatorul control.
Felicitari tuturor pentru vestile bune de la eco!

O seara buna!

Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 22+ cu Ilinca

Mergi la inceput