Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Ireth, bravo, ma bucur tare ca totul este bine si ca te-ai linistit!

Anda, stai linistita, nu erai tu cauza ingrijorarii mele. Multumesc pentru explicatiile lungi din mesaj

Babyblue, revin la starea de zen, sunt ok. Ii voi trimite doctorului triplul test si daca el zice ca-i ok, atunci asa e.

Eu trebuia sa nasc la Caritas, numai ca s-a desfiintat pe 1 aprilie. Azi doctorul mi-a spus ca s-a mutat la Malaxa, unde se construieste sectie noua de obstretica- ginecologie. Sper sa fie un semn bun, caci caritasul era cam jegos.
_
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Ce frumoase sunteti, fetele!!!!!!!!! M-am uitat la pozele noi si la noi in odisee sunt numai fete frumoase!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Multumesc fetelor pentru urari normal ca dau de baut babyblue, eu una tu doua

Andra, foarte tare video-ul chiar vorbeam cu Alex ca abia asteptam sa faca si al nostru asa sa-ti traiasca fata!

Am vazut pozele noi, foarte frumos totul (si toate)!

Pufi, te mai rog inca o data sa nu te superi, si sa revii in odiseea noastra... e vremea de vina

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Anaemi.....am si eu o intrebare pt tine ....de fapt pt sotul tau ,mai exact .....se poate face botezul la o manastire ?
merci

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Ireth, bravo, ma bucur tare ca totul este bine si ca te-ai linistit!

Anda, stai linistita, nu erai tu cauza ingrijorarii mele. Multumesc pentru explicatiile lungi din mesaj

Babyblue, revin la starea de zen, sunt ok. Ii voi trimite doctorului triplul test si daca el zice ca-i ok, atunci asa e.

Eu trebuia sa nasc la Caritas, numai ca s-a desfiintat pe 1 aprilie. Azi doctorul mi-a spus ca s-a mutat la Malaxa, unde se construieste sectie noua de obstretica- ginecologie. Sper sa fie un semn bun, caci caritasul era cam jegos.
_
21+

undeva o sa nasti si tu.:)
eu nici acum nu stiu precis unde vreau sa nasc.:)))
hai, fi zen, ca fara tine nu stiu ce ne facem.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Zapic, Ireth felicitai pt rez bune la eco !

Ireth bine ca ai scapat si tu de stres ! Taaaare rau este sa stai cu stresul !

Puuuuuffiii, hai te roog, te rog, te rog ! Lasa sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa iasa iar soarele! Hai te rog nu plecaaa!

Krissy

Ariana cel mai bine ar fi sa intrebati la manastirea unde vreti sa faceti botezul! Asta depinde de staretul manastirii...cred. Unele fac, altele nu ! Dar nu stiu care si cum!

Pt botez: Noi cand am botezat, am cumparat tot ce trebuie pt biserica (panza,fasa, ulei,hainute,paturica,lumanare + am platit preotul), hainute multe pt finuta,o icoana cu Sfantul al carui nume il poarta + banii pe care i-am dat la restaurant. (la noi a fost un botez neasteptat, ne-au anuntat cu 2 sapt inainte de botez, deci fara prea mari obligatii )

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Adra ff interesant filmuletul. La asta nu m-am gandit, pana acum.

Florina eu zic sa stai linistita (nu neaparat ca eu as fi in cazul tau ), dar sa-ti zic ceva: sora geamana a cumnatei mele, care a nascut inmartie anul trecut, trebuia sa nasca la Municipal. Cu vreo doua sapt inainte sa nasca (parca asa, sper sa nu mint si sa fi fost chiar cand a apucat-o ), au anuntat-o ca spit a intrat in carantina. Au trimis-o la CF2.

A ajuns fata in travaliu acolo (asta sigur ) si de acolo i-au spus ca si ala era in carantina si au trimis-o la Elias.

Bine ca nu era si ala in carantina ca altfel nastea pe drum. A nascut intr-un timp f scurt de cand a ajuns la spital...deci iti dai seama cat s-a plimbat de la un spital la altul.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Aaaa, babyblue, anaemi, va foarte multumesc , dar eu nu=mi fac grji de spital. Ziceam asa, ca mai degraba ma bucur ca voi naste la malaxa caci sper sa fie totul nou.

Sper sa le mostenesc pe maica-mea si bunica-mea, care au nascut in maxim o ora. La mama cel putin, a fost si mai rapid. A ajuns la spital in 15 minute si au rucat-o repede pe targa ca aveam capul aproape iesit. I-au facut toaleta cu lama de ras dupa ce a nascut

Faza tare este ca Malaxa e f aproape de mine, la 20 minute, asa ca am sanse mai mari sa ajung la spital
_
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

legat de spital: stiu sigur ca sp.Cantacuzino nu are voie sa refuze gravide care vin sa nasca.
Sigur sigur!
Deci daca va apuca pe nepregatite, puteti sa mergeti linistite acolo

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Babyblue vreau si eu sa vad cosuletul, dar imi da eroare cand accesez

Ireth, ma bucur ca te-ai linistit si bebele este bine

Eska
, cadoul bebelusului a fost un centru de activitati si pentru ca doream sa aiba o cruciulita de la mine i-am luat un lant si o cruciulita(pe care momentan il poarta fina).La hainute i-am luat cam tot cei trebuie unui copil asa pe anotimpuri.Iar la restaurant am dat doar 300 de euro atata am putut.Cand ma tot interesam si eu am auzit si de sumae mai mari dar si de sume mai mici gen 5 mil...la noi nu a fost cu pretentii si am facut cu mare drag dupa posibilitatile noastre.

Fetelor, imi spuneti si mie cum sa fac sa am si eu semnatura de graviduta toate fetele

Mergi la inceput