FIV Dr. ALBU DRAGOS 27
Raspunsuri - Pagina 6
anna_a spune:
anastasia,
pt e-coli am tot citit pe net si am vazut ca fac cei de la Cantacuzino un autovaccin, adica un vaccin facut special pt tine, sintetizat din urina, am zis ca-mi trimit sotul, dar n-a ajuns inca; poate ca se face si pt streptococul ala sau ce ziceai tu, da un telefon acolo si vezi
vai maruscha, credeam ca ai scapt de dureri pana acum, oare or mai tine mult?
referutor la eco, eu am sunat la receptie, am spus ca am facut FIV si ca vreau sa fac eco pe 27-28 apr si m-au programat pt 27-Apr dupa amiaza; si mie mi-au zis ca e ocupat dar am insistsat si mai ales le-am zis de FIV si au zis veniti la 17 si va ia dupa sau printre programari; fa la fel si tu, doar nu o sa stai pana dupa 12 mai
eu nu vreau sa merg la el pana la final, dar macar primul trimestru si pana ma asigur ca e totul ok am sa merg la ML; asa ca suna la receptie si spune ca vrei sa faci eco pew 28-29 apr si te strecoara ele pe acolo
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria81 anastasia spune-mi si mie te rog ce tratament ai facut pt streptococul hemolitic B, pt ca eu am luat zinat 10 zile plus 2 doze de ginofort la 7 zile si astazi am primit rezultatele la analize si tot nu am scapat de el. Din cauza lui tot aman laparoscopia. Luna trecuta mi-a iesit streptococul hemolitic B si in secretie si in urocultura. Acum mi-a iesit decat in secretii, urocultura e negativa. A mai avut cineva acest streptococ hemolitic B si cu ce tratament a scapat de el? Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit |
Maria81, noua ne-a dat dr. albu la amandoi trat. Mie mi-a dat Klacid antibiotic 500mg, 1cps/12 ore, ovule Polygynax- 1 /seara si dupa ce am terminat trat.cu Polygynax, ovule GynOphilus, pt refacerea florei. Iar sotului: Klacid antibiotic si unguent Canesten.
Intre timp, mi-a venit ciclu si mai astept 5 zile sa repet analizele, sa vad daca mai este prezent. Nu sunt la primul trat. pt streptococ...am facut cateva pana acum si tot nu l-am neutralizat cu totul. Noua ne-a explicat alt dr ca totul vine si dintr-o infectie din gat, unde se localizeaza de obicei in prima faza streptococul, mai ales daca nu am avut amigdalele scoase. In analizele exudat, intotdeauna mi-a iesit prezent...am intrat in panica atunci cand am vazut insa ca a aparut si in secretia vaginala si am inceput sa am simptome de infectii, tot in preajma unei FIV...
Si cu Candida patesc la fel, recidiveaza cand mi-e lumea mai draga sau pur si simplu la stres, oboseala, schimbari in alimentatie...Dr albu ne-a spus ca tin si de imunitate toate aceste reactii.
Aaa, si am luat in perioada de antibiotic, de capul meu, lactobacili pt a nu face Candida.
Acum, maria, sa vad la analize ce va iesi...te anunt.
Oricum, trebuie sa fac acest set de analize pt inceperea schemei FIV, sa am timp sa termin un eventual tratament pana la ciclul urmator, din mai.
Anastasia_7 spune:
Anna_a, fetita cu gagalice in burtica, sa ai mare grija de tine, sa fie totul bine!
Stiam si eu de acel vaccin, dar nu stiu daca mai fac, la ce nebunie este acum in sistemul medical in toata tara si la cate schimbari au facut si la Cantacuzino, la Institut acum cateva luni in urma. Voi intreba, oricum, m-ar ajuta f mult. Stiu ca acum cateva luni in urma,anul trecut, oricum, inainte sa inceapa protestul de la Institutul Cantacuzino, am fost sa intreb de vaccin contra Candida si la acel moment sistasera producerea...
Ma voi interesa si le spun si fetelor pe forum, si de vaccin contra Ecoli si imp.candidei.
simonia spune:
anastasia, la noi sperma a fost in regula, dar nr. mic de ovocite -3 trebuia icsi.
din cate am inteles la ml. se prefera fiv natural, si daca nu se poate asa, se recurge la icsi.
maria, histeroscopia caut sa o fac in alta parte, am facut inainte de fiv histeroscopie la ml si a fost in regula, acum am sa o fac in alta parte sa aud si alta parere.
oricum, dr. albu a spus ca nu trebuie sa mai fac nimic.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
maruscha80 spune:
anna,hai ca am sunat si m-am programat si eu pe 28.
nush ce-a fost in mintea mea de am sunat ieri la call center in loc sa le sun pe fete direct. In fine, eu mai fac ciudatenii de astea, o iau pe la Ploiesti cand as putea merge direct la tinta
corry_28 spune:
citat din mesajul lui maruscha80 anna, ma bucur ca e totul ok, oricum la ce valoare ti-a iesit din ziua a 12-a eram sigura ca e sarcina. eu nu ma simt grozav insa incerc sa nu aduc norul negativ aici :)... am burta cat o sura, merg cocosata, nu prea pot sa dorm, daca mananc normal am impresia ca pocnesc, asa ca trebuie sa mananc f putin si des...sa monitorizez lichidele, ce intra si ce iese (romantic rau ). ma cam chinui, am fost la spital pana acum de 2 ori pentru perfuzii. si eu nici macar nu am hiperstimulare severa, a mea e usoara...nici nu vreau sa-mi inchipui cum o fi aia severa. Mi-am speriat sotul cu reactiile mele si a stat saracu pe net si a citit numai grozavii despre formele severe de hiperstimulare, femei care retin in abdomen litri intregi de apa. a si iau suplimente pentru culturisti, fiindca au multe proteine si am nevoie, asta mi se pare usor amuzant acum nu stiu ce sa fac cu ecografia din primul trimestru, la d-nul albu e full pana pe 12 mai si data aia e tarzie! tu cum ai procedat? |
Maruscha, la ce ecografie te referi?
Ecografia de confirmare a sarcinii, este diferita de ecografia morfologica din trimestrul I.Aceasta se face pe la 12 saptamani, ceea ce cred ca ar fi ok ptr tine in mai.....
Imi pare rau ca te simti rau, dar incearca sa te gandesti la ce este in burtica
21+cu si
pestic spune:
Buna fetelor,
Eu am fost astazi la monitorizare.Am Progesteronul 0.3 si Estradiol 604. Sper ca sunt bune valorile[:). Marti am punctia si joi embriotransferul.Mai sunteti vreuna programte pentru saptamana viitoare sau sunt singurica?
Pupicei
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui pestic Buna fetelor, Eu am fost astazi la monitorizare.Am Progesteronul 0.3 si Estradiol 604. Sper ca sunt bune valorile[:). Marti am punctia si joi embriotransferul.Mai sunteti vreuna programte pentru saptamana viitoare sau sunt singurica? Pupicei |
Pestic, sa fie cu multa, multa lumina saptamana ce vine! Pentru tine va urma saptamana MARE si religios si personal,afectiv vorbind.
Eu sunt programata pt iunie, de la inceputul-jumatatea lui mai (10-14 mai) ar trebui sa incep schema pt FIV, daca da Dumnezeu sa fie totul in regula pana atunci si sa iasa bine celelalte analize. Mai este cineva in iunie?