FIV Dr. ALBU DRAGOS 27

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

anastasia, eu scriu de obicei la alt topic, dar nu am putut sa nu intervin.
Vad ca ti s-a prescris pe langa Baraka si Isoprinosine. Parerea mea este ca inainte de a lua in special Isoprinosine, trebuie sa vorbesti cu dr cu care vei face FIV si sa il intrebi daca poti lua sau nu acest medicament. Isoprinosine este un imunostimulator destul de puternic, si printre altele, stimuleaza si celulele NK (natural killers), care celule, daca cresc prea mult, pot afecta implantarea embrionului. Cu alte cuvinte, NKurile crescute pot ataca embrionul asa incat fie sa nu permita implantarea lui, fie sa il opreasca din evolutie.
Sistemul imunitar este f f important in reusita FIV si in pastrarea sarcinii si de aceea trebuie multa prudenta la adiministrarea imunostimulatoarelor inainte de a obtine o sarcina.
Totusi, pt ce ti s-au prescris medicamentele astea? (Baraka am luat si eu candva, cand aveam o raceala f f puternica).
In general este bine ca fiind inainte de FIV, inainte de a lua anumite medicamente, sa il intrebi pe dr cu care faci FIV daca poti lua sau nu respectivul medicament.

Multumesc ca ai intervenit, balanta_tm. Pt HPV ni s-a dat. Sotul a avut o raceala f.f.f. puternica, cu 2 sapt.stat la pat , sistemul imunitar a scazut f mult si avand virusul, au aparut manifestari. Ni s-a recomandat doctor dermatolog pt aceasta probl, noi avand FIV in iunie si ne-a fost teama sa nu apara si la mine probl.chiar in perioada aceasta, avand si eu imunitatea cam scazuta.
In plus, de la Streptococul betahemolitic b, am luat f multe antibiotice in timp, in functie de cum mi s-au prescris, si am ramas si cu o mare sensibilitate la candidoza. Dr. a spus ca ar ajuta mult si la aceasta probl.
Am descris putin probl in pag.anterioare.
Eu am insistat - era si normal la cat sunt de prudenta si putin speriata in perioada asta- cu intrebari dc afecteaza in vreun fel sperma,ovulatia,tot procesul FIV aceste 2 trat., dar am fost asigurati ca nu are nici o implicatie negativa. Eu am prescrisa doza de 2 pe zi, sotul de 6( Isoprinosine) si cate 1 pe zi din BARAKA.
Dar oricum am un ghimpe de dubii acum, cu ce mi-ai spus.
Il voi suna si pe dr. Albu sa il intreb daca e ok si dc ne afecteaza cu ceva.
Daca ni se prescriau medicamente alopate, oricum l-as fi sunat sa il intreb inainte de a le lua, dar asa, daca ni s-a spus ca sunt inofensive, ma gandeam sa nu il mai deranjez pe d-ul dr. daca nu e ceva grav sau important.
Dar il sun sapt. cealalta, dupa Paste, si pana atunci ii dau numai sotului trat.
Multumesc pt postare, orice info e binevenita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

anastasia, pe ce perioada ti s-a dat Isoprinosine? Baraka ai de 450 mg?
Intreaba-l pe dr Albu. Poate ca este ok Isoprinosine in situatia ta, dar stiu si eu, poate este nevoie de o pauza de o luna-doua intre finalizarea tratamentului si FIV.
Candida recurenta am si eu, iar asta a fost unul din motivele pt care am amanat FIVul.

Mergi la inceput

Edit: Isoprinosine nu actioneaza asupra celulelor virale, ci asupra sistemului imunitar.

Mergi la inceput

Citat:

anastasia, pe ce perioada ti s-a dat Isoprinosine? Baraka ai de 450 mg?
Intreaba-l pe dr Albu. Poate ca este ok Isoprinosine in situatia ta, dar stiu si eu, poate este nevoie de o pauza de o luna-doua intre finalizarea tratamentului si FIV.
Candida recurenta am si eu, iar asta a fost unul din motivele pt care am amanat FIVul.

10 zile de tratament Isoprinosine avem amandoi. Si 20 zile cu Baraka, 450 mg. Schema de trat FIV ar trebui sa o incep in perioada 10-12 mai.
Stii ce sa incerci, eu acum testez si varianta aceasta. Am luat Pau d-arco, e o planta indicata pt o gama larga de micoze,infectii etc si vreau sa iau pana pe 1 mai. Si bandijonari cu iaurt sau capsule de Lactobacili aplicate vaginal seara. Capsulele de Lactobacili pe poti lua si oral, 2-2-2. Oricum, fac bine si la tranzit, eu am probl si de acest fel de cand eram copil, cu constipatia si am zis sa incerc sa pun la punct cate ceva din ce se poate pana vine bebe in burtica,sa nu il necajeasca nimic cat sta acolo.
In perioada schemei de trat FIV nu mai lua nimic decat acid folic, vit e. Astept sa vina insa analizele de la Streptococ, sa vad dc mai este prezent si dupa ultimul trat.
Te pup, balanta, multumesc inca o data pt atentionare si oricum dupa ce voi vb cu d-l dr albu, revin pe acest subiect sa spun ce e cu aceste trat. Asa. invatam una de la alta

Mergi la inceput

10 zile nu e mult, asa ca probabil este ok. Ma gandeam ca ti-a prescris o luna sau ceva de genul.
Pt candida iau deja extract de usturoi si coenzima Q10. Cu acordul dr cu care fac FIV, ca eu il intreb pt orice iau.

Mergi la inceput

Citat:

10 zile nu e mult, asa ca probabil este ok. Ma gandeam ca ti-a prescris o luna sau ceva de genul.
Pt candida iau deja extract de usturoi si coenzima Q10. Cu acordul dr cu care fac FIV, ca eu il intreb pt orice iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Baraka si Isoprinosine. Am vazut ca al doilea uitasem sa il trec in lista.
Pestic, mama, cum te simti? Face nanitza fetita? Daca faci nani, e bine, ca ai organismul linistit si nici nu mai e timp sa te stresezi. Te pup cu drag.

Anastasia, esti o dulce. Eu sunt ok. Astazi sunt mai vioaie....cel putin pana acum. Fac mancarica ... ma ajuta si Iubi...
Ai grija de tine!
va tin la curent!

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Fericit tuturor doamnelor si domnisoarelor curajoase!Doamne ajuta sa fie cu noroc si bebici lipiciosi!
Arabella,34 ani(inca),2 IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV la ML cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in ev.la 8s si 3z,urmeaza FET.
Mutatiile genei PAI1,ambele de tip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Hristos a inviat!
Gandurile mele cele mai bune pentru toate fetele! Sper ca celor in focuri sa le aduca Iepurasul sarcini usoare si bebei sanatosi, iar noua celor care inca nu am primit ce ne doream mai cu foc, rabdare si putere sa continuam... si... sa speram ca macar Mosu' sa fie mai darnic si milostiv!
Sanatate, ca e mai buna decat toate, fericire si noroc!

toate (desi scriu mai rar, va citesc cu regularitate... am sa redevin mai activa in preajma fiv2 pe care abia il astept)!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

Hristos a inviat!
Gandurile mele cele mai bune pentru toate fetele! Sper ca celor in focuri sa le aduca Iepurasul sarcini usoare si bebei sanatosi, iar noua celor care inca nu am primit ce ne doream mai cu foc, rabdare si putere sa continuam... si... sa speram ca macar Mosu' sa fie mai darnic si milostiv!
Sanatate, ca e mai buna decat toate, fericire si noroc!

toate (desi scriu mai rar, va citesc cu regularitate... am sa redevin mai activa in preajma fiv2 pe care abia il astept)!

alilumi, , ADEVARAT A INVIAT! Si, Doamne, ajuta! Mai devreme sau numai putin mai tarziu, toate vom fi .
Petrecere frumoasa tuturor!

Mergi la inceput