FIV Dr. ALBU DRAGOS 27
Raspunsuri - Pagina 14
simonia spune:
Sarbatorile cu bine! pacat ca nu am reusit toate sa ne marim familia !
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
Anastasia_7 spune:
Paste cu Lumina, Pace si Credinta, fetelor!
Va pup pe toate, gravidutele (pestic, draga mea, acum esti si tu in grupul vesel ) si pe fetele in asteptare de copilasi in viata noastra, cum sunt si eu.
Va pup pe toate, va imbratisez si sa nu lasam sa se stinga in noi Credinta ca Doamne Doamne ne ajuta si visul nostru va deveni o minune in fapt, intr-o zi.
Cineva de la biserica Sf Spiridon din Bucuresti( Spiridon Vechi, unde sunt Sfintele Moaste si icoana facatoare de minuni a Sfantului Spiridon,ocrotitor al copiilor) mi-a spus ca bebelusii isi aleg parintii cu un an inainte ca bebelusii sa vina in viata noastra si ca, ingerasi fiind, stau si ne privesc de sus si asteapta sa le dea Dumnezeu semnul ca pot cobora pe pamant, alaturi de parintii lor. Poate va fac sa zambiti cand va spun acestea, dar mie aceste cuvinte mi-au venit intr-un moment in care mi-au adus muulta alinare si puterea de a merge mai departe, chiar daca, rational vorbind, pot fi luate ca simple vorbe sau doar ca o poveste frumoasa.
Nu sunt naiva, dar SIMT ca trebuie sa SIMTIM CA TOTUL ARE UN SENS, un MOTIV, iar asteptarea noastra va fi incununata cu multa fericire si implinire, totul tine numai de Timp...
Va strang in brate pe toate, sa petreceti frumos si cu bucurie in familie si va multumesc la fiecare in parte pentru fiecare postare, fie ca mi-a fost adresata mie sau in general, tuturor, pentru ca ne ajuta enorm sa stim ca putem impartasi stari, emotii, probleme, etc...si sa fim intelese si sustinute in acelasi timp.
Paste in Lumina!
pestic spune:
Fetelor va doresc un paste plin de liniste lumina si fericire!
Anastasia, iti multumesc mult pt cuvintele tale frumoaseMi-au facut mult bine!
Eu sunt in plina asteptare dupa cum stiti. Sper ca bunul Dumnezeu sa se uite si la mine de aceasta data si sa imi trimita ingerasul sau ingerasii care asteapta sa coboare.Sper sa ne trimita tuturor ingerasii care ne-au ales.
Va pup
PASTE FERICIT!
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
corry_28 spune:
Pestic, draga mea, am intrat cu sufletul la gura sa citesc cum te-ai descurcat
Acum stii da, stai cumintica, macar vre-o 4 zile...
Iti tin pumnii, si nu uita ce ai promis
Pentru toate Doamnele curajoase, un Paste Fericit
22+cu si
pestic spune:
Corry, promisiunea e promisiune!
Multumesc mult pt grija
Zilele astea mai mult dorm ... nu stiu de ce .... cred ca de la Utrogestan. Astazi am dormit de vreo 2 ori. Am dormit si ieri dupa amiaza .... Sper sa imi prinda bine
Pupici
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
Anastasia_7 spune:
Fetelor, am uitat sa va spun ce am facut joi la dr.Giurcaneanu. Sotului i s-a dat tratament local si la amandoi, aici ne intereseaza pe noi, fetele, ni s-a dat Baraka (capsule de chimen negru) si care fac foarte bine inainte de FIV si nu numai. Sunt pe baza de plante, nu afecteaza cu nimic ciclul, menstruatia, ovulatia, dar pregatesc organismul femeii mai bine pt sarcina, creste la maxim sistemul imunitar si ne ajuta sa scapam de bacteriile care mai intotdeauna recidiveaza si in sarcina, Candida si Streptococul betahemolitic si altele. Iar pt candida, preventiv, se fierbe si se calca cu fierul de calcat toata lenjeria intima, ca daca se micsoreaza nivelul bacteriei acesteia din organism, sa nu se suprainfectam sau re-infectam de la lenjerie, dupa aceea.10 zile de tratament.Cam asta e.
Anastasia_7 spune:
Baraka si Isoprinosine. Am vazut ca al doilea uitasem sa il trec in lista.
Pestic, mama, cum te simti? Face nanitza fetita? Daca faci nani, e bine, ca ai organismul linistit si nici nu mai e timp sa te stresezi. Te pup cu drag.
balanta_tm spune:
anastasia, eu scriu de obicei la alt topic, dar nu am putut sa nu intervin.
Vad ca ti s-a prescris pe langa Baraka si Isoprinosine. Parerea mea este ca inainte de a lua in special Isoprinosine, trebuie sa vorbesti cu dr cu care vei face FIV si sa il intrebi daca poti lua sau nu acest medicament. Isoprinosine este un imunostimulator destul de puternic, si printre altele, stimuleaza si celulele NK (natural killers), care celule, daca cresc prea mult, pot afecta implantarea embrionului. Cu alte cuvinte, NKurile crescute pot ataca embrionul asa incat fie sa nu permita implantarea lui, fie sa il opreasca din evolutie.
Sistemul imunitar este f f important in reusita FIV si in pastrarea sarcinii si de aceea trebuie multa prudenta la adiministrarea imunostimulatoarelor inainte de a obtine o sarcina.
Totusi, pt ce ti s-au prescris medicamentele astea? (Baraka am luat si eu candva, cand aveam o raceala f f puternica).
In general este bine ca fiind inainte de FIV, inainte de a lua anumite medicamente, sa il intrebi pe dr cu care faci FIV daca poti lua sau nu respectivul medicament.
mikado spune:
Buna fetele Va doresc un Paste Fericit!
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic