Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Bianca77 spune:
brambule bine ai revenit! si multumim tare pt info cu amnio. si eu va tb sa trec prin asta si sincer, mi-e destul de frica, pt ca am inteles ca sunt cazuri de avort spontan dupa amnio... in fine. (eu incep o consultatie in cateva min si dupa asta ajung la mess, daca o sa fii cumva pe acolo...)
mada o sa caut si eu o poza mai recenta cu mine pt picassa
altminteri tre' sa va povestesc pe scurt o faza:) Ma trimite dr meu de familie la un mare si renumit ginecolog care sa ma urmareasca de acu incolo. Buun... si dau eu peste un tip f bine pregatit profesional, nimic de zis, dar genul charmeur si super mistocar, care te ia peste picior din orice ... intre noi fie vorba eu venisem ca o scolarita cu lista de intrebari care trebuiau bifate. Mai fetelor abia am asteptat sa plec de acolo, m-a facut sa ma simt atat de prost! Si nici ca o sa ma mai intorc la el. Cred ca e f important sa te simti confortabil cu dr ales mai ales in chestii atat de intime
9 +
www.psychosomatics.be
abramburika spune:
Ai caricat perfect!!
M-am de 2 fetite scumpe foc!! Emily si printesa de albetje!!! Sa va traiasca minunile!!
Si incantata sa va cunosc, mamicilor!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
bianca - nu, din pacate peste jumate de ora ies sa iau fata de la gradi. Si apoi psicina. Pe alta data, e timp. Iti multumesc, oricum .
Da si eu cred ca e important sa te simti bine cu dr., sa nu fii stanjenita. Indiferent de cat de bun ar fi, profesional vorbind.
Mie nu mi-e frica deloc de amnio ... procedura in sine nu e dureroasa, iar riscul de avort e mic. Poate pt. ca eu ma gandesc, mai rau decat ce ni s-a intamplat nu are ce sa mi se mai intample. Mie mi-e mai frica de altele ... de erorile alea de tipar, ca sa fiu in tema. Insa am promis sa gandesc pozitiv.
madabout2003 spune:
Brambu multumesc mult pentru complimentele la adresa printesei mele Si Silvia e tare, tare frumoasa
Nu pot sa intru de le servici ca sunt blocata, abia astept sa vad noile poze!
Bianca ai dreptate sa scimbi medicul daca te face sa te simti inconfortabil...vorba aia o sa aveti o "relatie" destul de lunga si intima... Eu abia astept sa imi regasesc obstreticianul, nu l'am mai vazut de cand Emily era mica. Imi placea de el ca stia sa zica "buna ziua" in romaneste si lua lectii de vioara cu o profa romanca..Ma rog nu de asta l'am ales, e si un super profesionist si tata de 4 copilasi si era generalist dar s'a reprofilat pe obstretica pt ca adora copii.
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
Diana_Simion spune:
Ruxulic, deci alimentara este langa piata, nu ? o sa ma duc in seara asta cu sotul sa luam, oare mai este deschis pe la 19.00- 20.00 ?
MULUMESC MUUULT DE TOT !!
7+
abramburika spune:
Ca tot vorbim de ginecologi ... ginecologul meu are si el 3 fete (mari). Na, asta era meseria lui, trebuia sa (se) (re)produca si el .
E un barbat tare bine, se apropie de 60 de ani (avea 55 la Silvia, au mai trecut vreo 4 ani de-atunci), dar nu ii dai mai mult de 45. Pe bune. Eu cand am aflat cat are nu mi-a venit sa cred. E serios omul, cald, bland, are o mana usoara de nici nu simti cand iti face controlul. SI chiar glumeam cu sotul, ca-s multumita, daca tot ma desfasor acolo in toata "splendoarea" , macar sa ma arat la un om bine, nu la vreun libidinos .... hahahhaaaa.
abramburika spune:
mada - saru'mana!!
Ei, ca ma faceti curioasa cu magiunul asta . Nu am mai vazut marmelada la calup din copilaria mea ...
ruxulic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Simion Ruxulic, deci alimentara este langa piata, nu ? o sa ma duc in seara asta cu sotul sa luam, oare mai este deschis pe la 19.00- 20.00 ? MULUMESC MUUULT DE TOT !! 7+ |
da, este langa piata, mai exact langa cofetaria Ina si este deschis pana la 20 sau 20.30.
pup
dana84 spune:
buna
fetelor am vazut ca vorbeati de eco morfologica de primul trimestru.eu o sa o fac cu iosup pt ca tutu cu el lucreaza dar nu sunt lamurita in ce saptamana se face...
sa imi dati si mie parola de la cont sa pun si eu pozici
bun venit noilor burtici
9+
Iti multumim Doamne
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana84 buna fetelor am vazut ca vorbeati de eco morfologica de primul trimestru.eu o sa o fac cu iosup pt ca tutu cu el lucreaza dar nu sunt lamurita in ce saptamana se face... sa imi dati si mie parola de la cont sa pun si eu pozici bun venit noilor burtici 9+ Iti multumim Doamne |
Eu o fac in jur de sapt.11 ca apoi cu analiza de sange sa fac si DT.
mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!